POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Taksim Meydanı bu yıl 1 Mayıs kutlamalarına kapalı
Taksim Meydanı bu yıl 1 Mayıs kutlamalarına kapalı
Erdoğan'dan 'Özel' görüşmeye dair açıklama!
Erdoğan'dan 'Özel' görüşmeye dair açıklama!
Irak ve Suriye’de 19 terörist etkisiz hale getirildi
Irak ve Suriye’de 19 terörist etkisiz hale getirildi
Tartışma yarattı: Arapça soruya Türkçe tercüme istedi!
Tartışma yarattı: Arapça soruya Türkçe tercüme istedi!
14 Kasım 2019 Perşembe - 08:48

'Tadilat' tartışmasında Tugay'dan AK Parti'ye yanıt!

AK Partili Çiftçioğlu'nun 4 soruluk çıkışına tek tek yanıt veren Karşıyaka Belediye Başkanı Tugay, "Katın tümünün tadilatı olan işlemin sadece kapının yenilenmesi olarak haber yapılması, işin bedelinin 1 milyon lira olduğunun söylenmesi kesinlikle çarpıtmadır ve yalandır. Yaptığımız işlemin vatandaşımızın alacağı hizmeti daha hızlı ve kaliteli hale getireceğine dair inancımızla yaptığımız yeni düzenlemenin arkasındayız" ifadelerini kullandı.

 Tadilat  tartışmasında Tugay dan AK Parti ye yanıt!

GERÇEKİZMİR - Karşıyaka'da 'tadilat' tartışması patlak verdi. 

İlçe belediyesinin hizmet binası girişinde yapılan tadilata AK Parti İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu'ndan tepki geldi. 

Çiftçioğlu yaptığı açıklamada, “Karşıyaka Belediyesi’nin giriş katı aylardan bu yana tadilat görmektedir. Maalesef Temmuz, Ağustos derken Aralık ayına dayandık, tadilat bitmedi. Galiba sadece tadilat yapılmıyor, Başkan Cemil Tugay bir gömü araması yapıyor olmalı ki bu çalışmalar bir türlü bitmedi. Şöyle bir hafızalarımızı yoklayalım; bu giriş katının tadilatı en son Sayın Hüseyin Mutlu Akpınar’ın ilk seçildiği dönemde yapılmıştı. 5 yılda kullanılamaz hale geldi sanırım! Sayın Hüseyin Mutlu Akpınar giriş katının tadilatından sonra makam odasında da tadilat yaptırmıştı. Şimdi aynı yolu Başkan Cemil Tugay İzliyor. Sayın Cemil Tugay, herkese mavi boncuk dağıtıyorsun ama her geçen gün şeffaflıktan uzaklaşıyorsun, sonun iyi gözükmüyor” ifadelerini kullandı. Çiftçioğlu ayrıca Belediye Başkanı Cemil Tugay'a 4 de soru yöneltti. 

Çiftçioğlu'nun açıklamalarına Başkan Tugay'dan yanıt gecikmedi. Yazılı bir açıklama yapan Başkan Tugay, "Katın tümünün tadilatı olan işlemin sadece kapının yenilenmesi olarak haber yapılması, işin bedelinin 1 milyon lira olduğunun söylenmesi kesinlikle çarpıtmadır ve yalandır. Yaptığımız işlemin vatandaşımızın alacağı hizmeti daha hızlı ve kaliteli hale getireceğine dair inancımızla yaptığımız yeni düzenlemenin arkasındayız" ifadelerini kullanırken, satış kararları, personel maaşları ve 'makam odası' hakkındaki soruları da tek tek yanıt verdi.

İŞTE O AÇIKLAMA: 

Hizmet binamızın girişinde yapılan düzenleme ile ilgili AK Parti İlçe Başkanı'nın açıklamaları nedeniyle bilgilendirme ihtiyacı duyulmuştur. 

Hizmet binamızın giriş katında, vatandaşlarımızın işlemlerini mümkün olduğunca üst katlara çıkmadan yapmaları ve zaman kaybı yaşamamaları için “Hızlı Çözüm Alanı” oluşturulmasına karar verilmiş, eş zamanlı olarak vatandaşlarımızın bekleme salonunda ve personel girişinde de yenilenme ve düzenlemelere gidilmesi kararlaştırılmıştır. Bu çerçevede tüm katta yapılacak tadilat ve revizyon tüm öğeleriyle ihaleye çıkılarak 400 bin TL bedelle bir müteahhit firmaya verilmiştir. İnşaat süreci bazı öngörülemeyen nedenlerle 2-3 hafta kadar uzamış olsa da sona yaklaşılmıştır ve yakında giriş katı yeni düzenlenmiş haliyle tekrar kullanıma açılacaktır.

Katın tümünün tadilatı olan işlemin sadece kapının yenilenmesi olarak haber yapılması, işin bedelinin 1 milyon lira olduğunun söylenmesi kesinlikle çarpıtmadır ve yalandır. Yaptığımız işlemin vatandaşımızın alacağı hizmeti daha hızlı ve kaliteli hale getireceğine dair inancımızla yaptığımız yeni düzenlemenin arkasındayız.

Bu vesileyle açıklamak isteriz ki;
1) Bugüne kadar Karşıyaka Belediyesi 3 adet apartman dairesi dışında hiç bir şey satmamıştır. 
2) Personel maaşlarımız büyük ölçüde zamanında ödenmiştir. Sadece geçen ay Kent AŞ çalışanlarına 2 parça halinde ödeme yapılma zorunda kalınsa da, Kent AŞ personelinin ve diğer çalışanların geçen aylardan maaş ödemesi kesinlikle kalmamıştır. Maaş ödemelerinde yaşanabilecek sıkıntılar genellikle İller bankasının  öngörülemeyen aşırı kesintilerinden kaynaklanabilir ancak her durumda çalışanlarımızın mağdur edilmemesi için maksimum özen gösterilmeye devam edilecek ve hizmetlerde bir aksamaya neden olmayacak şekilde tasarruf önlemleri sürdürülecektir.
3) Belediye Başkanımız hizmet süresi boyunca kendi makam odasında herhangi bir tadilat veya yenilenme düşünmemektedir. Bu konuda AKP İlçe Başkanı veya bir başka kişinin endişeleri yersizdir. Bu tür iftiralarla algı yaratmaya yönelik siyaset anlayışı esef verici ve düşündürücüdür.

 
Erdoğan uçaktan aradı: Vekilleri toplayın!
 
Bayraklı Belediyesi akademi gibi!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Kerem Deniz 14 Kasım 2019 Perşembe 18:28

Cemil Başkan mavi liste için koşturmaktan belediye başkanlığını unuttu

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan uçaktan aradı: Vekilleri toplayın!
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ABD'ye giderken uçaktan Numan Kurtulmuş'u ...
Erdoğan: Mektupları Trump'a takdim ettim
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump, Beyaz Saray'da bir araya ...
Kılıçdaroğlu, Soyer ve Yücel… Sürecin şifreleri!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Yücel’in il başkanı olarak ...
 
Erdoğan ve Trump'tan zirve öncesi ilk açıklamalar
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump, Beyaz Saray’da bir araya ...
'Baskın seçim' isyanının yaşandığı ilçede takvim sil baştan!
CHP'de 'baskın seçim' tartışmasının yaşandığı Torbalı'da il yönetimi, ...
Kritik mahallede seçim iptal edilmişti.... İl yönetiminden flaş karar!
CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, Bornova'nın kritik mahallelerinden olan Kazım ...
 
CHP'de o sandıkta gökkuşaklı birlik mesajı!
CHP Karabağlar’da Ali Fuat Cebesoy’da tek listeyle yapılan seçimde gökkuşağı ...
CHP'li Sertel'den Yıldırım'a yol çağrısı!
Sertel, Alsancak ve Göztepe statlarını yerinde incelemek üzere İzmir’e ...
AK Parti Karşıyaka'dan tadilat tepkisi: Tugay'a 4 soru!
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, Karşıyaka Belediyesi’nin ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri