POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Doğalgaz ve elektriğe mayıs ayında zam yok!
Doğalgaz ve elektriğe mayıs ayında zam yok!
Uygun fiyatlı Togg için tarih verildi!
Uygun fiyatlı Togg için tarih verildi!
Filistin'in BM'ye tam üyeliğine veto
Filistin'in BM'ye tam üyeliğine veto
Avrupa Ligi'nde yarı finalistler belli oldu
Avrupa Ligi'nde yarı finalistler belli oldu
8 Şubat 2019 Cuma - 16:11

"Vatanımıza, bayrağımıza uzanan her eli kırarız"

Sivas'ta halka hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Neymiş; 'AK Parti adayını çekecekmiş.' Sakın bu yalanlara dedikodulara fitneye aldanmayın. 100 yıl önce Sivas'ta söylediğimizi bugün aynı yerde tekrar ediyorum. Vatanımıza, bayrağımıza, istiklalimize uzanan her eli kırarız' ifadelerini kullandı.

 Vatanımıza, bayrağımıza uzanan her eli kırarız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sivas'ta Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap etti.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

''Kampanyayı 'ya Allah bismillah' dedik, buradan başlattık. Bugün bir kez daha Sivas'tan yola çıkarak milletimizle kucaklaşıyoruz. Asırlar boyunca burası ticaretin sultan şehri oldu. O yüzden buraya sultan şehri deniyor. 31 Mart seçimleri çok önemli. Onun için rastgele ellere bu seçim bırakılamaz. Biz KİT'lere falan hepsine kadrolarını verdik, bizden bir şey beklemeyin. Hepsini verdik. Şu toplantıyı da provoke etmeyin. Her şeyi verdik. Alışılmış bir siyasetçi değilim. Alışılmış bir lider de değilim. Lütfen, samimi olalım dürüst olalım bu toplantımızı da güzel bir şekilde çıkaralım.

''GEREKİRSE TANZİM SATIŞLARI BELEDİYELERİMİZİN ELİYLE KURARIZ''

Ne diyorlar domates patlıcan patates sivri biber düşünün bir merminin fiyatı nedir düşünün. Kalkıyor patates soğan domates bunlarla konuşuyorlar. Bizi George Hans bir yerlerden vurmak istiyor bunlar da George'a Hans'a el ayak oluyorlar. Geçenlerde Kabine Toplantısı'nda da açıkladım. Gerekirse tanzim satışları belediyelerimizin eliyle kurarız ve en ucuz fiyata da buralara ürünleri getiririz.

''MUHSİN KARDEŞİMİZİN İSTİSMAR EDİLMESİNE TAHAMMÜL EDEMİYORUM''

Muhsin kardeşimizin istismar edilmesine tahammül edemiyorum. Birileri çıkıyor Muhsin kardeşim artık rahmetli oldu onu istismar etmek suretiyle arkasından Sivas'ta belediyeyi alma gibi bir gayretin içerisine giriyor.

''SAKIN BU YALANLARA ALDANMAYIN''

Neymiş; 'AK Parti adayını çekecekmiş.' Sakın bu yalanlara dedikodulara fitneye aldanmayın. Sıradan bir mahalle partisi değiliz bu ülkeyi 16 yıldır anlı şanlı yürüten dünyada nam salan AK Parti'yiz. Bizim şu anda Cumhur İttifakımızın iki ayağı vardır, AK Parti ve MHP. Cumhur İttifakı'nın içinde başka parti yoktur. Bizimle rastgele bir resim çektirip ondan sonra bu resmi sağda solda istismar edenlere inanmayın. Böyle bir şey yok. Bu sene 4 Eylül'de Sivas Kongresi'nin 100. yıldönümünü kutlayacağız.

''VATANIMIZA UZANAN HER ELİ KIRARIZ''

100 yıl önce Sivas'ta söylediğimizi bugün aynı yerde tekrar ediyorum. Vatanımıza, bayrağımıza, istiklalimize uzanan her eli kırarız. Cudi'de Tendürek'te Gabar'da kırdık hatta Kandil'de kırdık yine kırarız. Afrin'de Cerablus'ta bize saldırmak isteyenlere gereken dersi verdik yine veririz. İçeriden ya da dışarıdan Türkiye üzerinde operasyon yapmak isteyenlere gereken cevabı veririz. Türkiye'nin çıkarlarına, kazanımlarına, büyük Türkiye hedefine karşı kurulan her tuzağı bozacağız. Türkiye'nin beka meselesini kendi akıllarınca dalgaya alanlar inşallah 31 Mart'ta milletimizden yine bir tokat yiyeceklerdir. Vatanımız, bayrağımız, devletimiz, milletimiz, istiklalimiz bizim namusumuzdur, şerefimizdir.

''SON 16 YILDA SİVAS'A 28 KATRİLYON YATIRIM YAPTIK''

Son 16 yılda Sivas'a 28 katrilyon yatırım yaptık. Cumhuriyet tarihinde bunun bir örneği yok. CHP ben kıraathane diyorum onlar kumarhane diyor. La teşbih; dervişin zikri fikri meselesi var ya işte bunların durumu da bu.

''SİVAS DA KENEVİR ÜRETECEK''

Sivas da kenevir üretecek. Naylon poşetler olmayacak inşallah. Bu kenevirle hem atletimizi hem bez torbamızı yapacağız. Tüm Sivas'ı yatırımlarda cazip hale getirmek için teşvik sınıflandırmasında avantaj sağlamaya yönelik çalışmalar içindeyiz.

''DÖRDÜ DE EL ELE, KOL KOLA YÜRÜYORLAR''

CHP'nin terör örgütü güdümündeki partiyle kurduğu ittifakı kimler kimlerle iş tutuyor. CHP, HDP, İYİ Parti, Saadet Partisi, dördü de el ele, kol kola yürüyorlar. Söyle bana arkadaşını söyleyeyim sana kim olduğunu.

''2 AY AFRİN'DE LEBLEBİ ÇEKİRDEK Mİ KULLANDIK?''

Afrin'de olanları gördünüz değil mi? 2 ay Afrin'de biz leblebi çekirdek mi kullandık? Mermi kullandık, bombaları kullandık. Silahlı silahsız bütün insansız hava araçlarıyla teröristleri yok ettik. Bu ne domatese benzer ne patlıcana ne sivri bibere. Benim ecdadım Çanakkale'yi fethederken ne yedi ne içti bunu biliyorlar mı? Hedef saptırıyorlar. Üç kuruş beş kuruş yeri geldiğinde fazla veririz ama biz merte namerte bu toprakları yedirtmeyiz.''

 
İzmirlilere karbonmonoksit ölçümü
 
Konak'ta Batur ve aday adaylarından güç birliği
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zeybekci'ye Mardinli desteği
Zeybekci, ziyaret ettiği İzmir Mardinliler Federasyonu’nda yaptığı konuşmada, ...
Cumhurbaşkanlığı Spor'un maliyetini sordu!
Sertel, kısa bir süre önce kurulduğu açıklanan Cumhurbaşkanlığı Spor Kulübü’nü Meclis’e taşıdı.
CHP İl Başkan Yücel açıkladı: O aday neden çekildi?
CHP İl Başkanı Deniz Yücel, Celiloğlu'nun, sağlık sorunlarını gerekçe ...
 
İYİ Parti Karşıyaka adayını açıkladı: İlk mesajı ne oldu?
İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı, ilçe eski başkanı Mehmet Yıldırım ...
Mevlana ve Yunus Emre halkı İduğ'u bağrına bastı!
Bornova’da seçim kampanyasına hızlı bir şekilde devam eden Cumhuriyet ...
Buca'da CHP'den AK Parti'ye önemli transfer!
Cumhuriyet Halk Partisi Buca Belediye eski Meclis Üyesi Veli Balyemez, ...
 
'Hayalet köy' müjdesi CHP'li Polat'ın önergesiyle geldi
CHP’li Polat’ın “hayalet köy” olarak da bilinen İzmir’in Ödemiş ilçesi ...
CHP'de flaş gelişme: O ilçede başkan ve yönetim istifa etti!
CHP Selçuk İlçe Başkanı Merve Çalışkan Yeşilyurt yazılı bir açıklama yaparak ...
CHP'li Bakan: Akar'ın yanıtıyla AK Parti'nin seçim vaadi çelişiyor!
CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’a ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri