POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a sert sözler!
Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a sert sözler!
BM: Gazze'de siviller için güvenli hiçbir yer kalmadı
BM: Gazze'de siviller için güvenli hiçbir yer kalmadı
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 'iftar' kararı!
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 'iftar' kararı!
4 Nisan 2020 Cumartesi - 13:52

'Yurt' polemiğine MHP de katıldı... Şahin'den CHP'ye sert sözler!

CHP milletvekilleri, Büyükşehir Belediyesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi arasında gerçekleşen sağlık çalışanlarına yurt polemiğine MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de katıldı. Şahin, “Yaşadığımız bu günlerde herkes üzerine düşeni rol kapmaya çalışmadan, bir diğer kurumu lekelemeden ve durumdan vazife çıkarmadan yapmalı. Sağlık siyasete alet edilmemeli. Ama görüyoruz ki CHP’nin bozguncu zihniyeti hiç değişmiyor. Virüs tedavi edilebilir ama CHP zihniyetinin tedavisi çok zor görünüyor" dedi.

 Yurt  polemiğine MHP de katıldı... Şahin den CHP ye sert sözler!

CHP milletvekilleri, Büyükşehir Belediyesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi arasında gerçekleşen sağlık çalışanlarına yurt polemiğine MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahinmüdahale etti. Şahin, “Yaşadığımız bu günlerde herkes üzerine düşeni rol kapmaya çalışmadan, bir diğer kurumu lekelemeden ve durumdan vazife çıkarmadan yapmalı. Sağlık siyasete alet edilmemeli. Ama görüyoruz ki CHP’nin bozguncu zihniyeti hiç değişmiyor. Virüs tedavi edilebilir ama CHP zihniyetinin tedavisi çokzor görünüyor. CHP canla başla çalışan kurumları lekelemekten başka bir şey yapmıyor. Oysa başta İzmir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere CHP ve Belediyeleri Virüsün temel yayılma alanları olan halkın açık olarak tehdit altında kaldığı Pazar yerleri, çöp konteynırları ve toplu ulaşım araçlarının temizliğine odaklanmalı” dedi.

CHP milletvekilleri, Büyükşehir Belediyesi ve Dokuz Eylül Üniversitesi arasında gerçekleşen sağlık çalışanlarına yurt polemiğine MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin de katıldı.

 Şahin konu ile ilgili yaptığı açıklamada Dokuz Eylül Üniversitesine destek çıktı. Türkiye’nin en önemli akademik kurumlarından ve üniversitelerin gözbebeği olan Dokuz Eylül Üniversitesini yıpratmaya çalışmak yaşadığımız şu zor günlerde son derece hatalı bir davranıştır. CHP’nin bu saldırgan tutumunu kınıyorum diyerek açıklamasını sürdüren Şahin şöyle devam etti.

CHP Zihniyeti kabul edilemez

Yapılacak çok işimiz var. Tehdit her geçen gün artarak devam ediyor. İzmir Türkiye genelinde virüsün en çok yayılan illerinden biri. Yerel yönetimlerimiz ilk önce buna dikkat etmeli. İzmir gibi büyük bir şehirde virüsün en fazla tutunduğu, Pazar yerlerinin, sokak çöp konteynırlarının, şehrin kalabalık caddelerinin ve toplu taşım araçlarının steril hale getirilmesi için çalışmalı. Oysa bu konular üzerinde değil de karalama kampanyasının içinde olan CHP virüsle savaşımızı sekteye uğratıyor. Bu davranışı kabul edilebilecek bir zihniyet değildir.

Belediye Önce Çöpleri Temizlemeli

Vatandaşlarımızdan bilhassa şehir temizliği ile ilgili çok ihbar ve şikâyet alıyoruz. Paylaştığım fotoğraf lar Karşıyaka Emniyet Müdürlüğünün hemen önündeki sokaklardan çekildi. İnsan ister istemez herkes kendi işine baksın demek zorunda kalıyor. Dokuz Eylül Üniversitesi gibi dev bir kurum kendi sağlık çalışanlarının geçici konaklama ihtiyacını bilebilecek bir durumdadır. Ona iş veya görev öğretecek değiliz. Ama görevini yapmayıp işgüzarlık yapanlara da söyleyecek çok sözümüz var”

Alkış yapıp polemik başlatmak ne demek oluyor

Bu nasıl iştir ki hep her akşam sağlık çalışanlarımızı alkışlıyor, hem de onlar üzerinden polemik başlatıyorsunuz. Biraz samimi olmak, kurumlar arasında ahenkli çalışmayı sağlamak ve ilk önce kerdi üzerimizdeki işleri halletmeliyiz. Durumdan vazife çıkararak sorumluluktan kaçmak görevden kaçmaktır. CHP ve yerel yönetimleri bu bozguncu ve karalamacı tavrından derhal vazgeçmeli kendi sorumluluk sahasında olan birincil vazifelerini yapmalıdır.

CHP Cambaza bak diyerek görevden kaçıyor

Sorumlu siyaset ve şuurlu yerel yöneticilik bu değildir. CHP göstermelik ve tribüne oynayan yerel yöneticiliği bırakmalı insanımızın sağlığını ilk ölçekte tehdit eden alanlara yönelmelidir. Cambaza bak diyerek görevden kaçan CHP zihniyetini İzmir sağlığı için büyük bir tehdit olarak görüyoruz. CHP zihniyeti polemiği derhal bırakmalı ve asli yerel hizmet görevlerini aksatmadan yapmalıdır. Virüs savaşında yapacağı en iyi iş işte budur.

 

 

 
Karşıyaka'da 7 futbolcu yasağa takıldı
 
Bir Yargıtay üyesinin corona virüs testi pozitif çıktı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sındır'dan Bakanlığa kritik 'gıda stoğu' soruları!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Türkiye’yi etkisi altına alan ...
İzmir'de 'DEÜ' polemiği: AK Parti'den CHP'ye yaylım ateşi!
İzmir’de CHP ve AK Parti arasında ‘Dokuz Eylül Üniversitesi' polemiği ...
MHP İzmir'den Türkeş mesajı: Unutmayacağız!
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin Başbuğ ...
 
CHP İzmir'den 'virüs' zirvesi... 6 maddelik bildiri... Özkan, Soyer ve Yücel ne dedi?
CHP Genel Başkan Yardımcısı Özkan, İl Başkanı Yücel, Büyükşehir Belediye ...
Kılıçdaroğlu: İhtiyacı olana 2000 TL maaş verilsin
Kemal Kılıçdaroğlu, ihtiyacı olanlara 2 bin lira maaş ödenmesi ve faturaların ...
İzmir'de 'bağış' tartışması: Soyer'den çarpıcı çıkış, AK Parti'den sert yanıt!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer, İçişleri Bakanlığı’nın ...
 
CHP’li Polat’tan DEÜ Rektörlüğü’ne tepki: Militanlık yapmak yerine...
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık ...
İYİ Parti'de başkanın danışmanından sevindiren haber
İYİ Parti İl Başkanı Kırkpınar’ın danışmanı Oğuzhan Yar, koronavirüs tedavisi ...
AK Parti'den Başkan Tugay'a sert tepki
AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, koronavirüs nedeniyle ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri