POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
10 Şubat 2021 Çarşamba - 17:48

AK Parti İl Eski Başkanı Şengül'den 'hakaret ve ihraç' iddialarına yalanlama, kumpas vurgusu!

24.Dönem İzmir Milletvekili ve İl Eski Başkanı Şengül, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret iddiasıyla kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildiği iddialarını yalanlarken, "Benim, Sayın Cumhurbaşkanımıza bağlılığımı kimse sorgulayamaz. Ömrüm yettiği sürece de Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında yer almaya devam edeceğim. Şahsıma yönelik bu kumpasın hangi amaçla, kimler tarafından tezgahlandığı, partim tarafından ortaya çıkarılacaktır" ifadelerini kullandı.

AK Parti İl Eski Başkanı Şengül den  hakaret ve ihraç  iddialarına yalanlama, kumpas vurgusu!

GERÇEKİZMİR - AK Parti'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşen MYK toplantısında 24.Dönem İzmir Milletvekili ve İl Eski Başkanı Aydın Şengül'ün kesin ihraç istemiyle disipline sevk edildi ileri sürüldü. Şengül hakkındaki kararın İl Eski Başkanı'na ait bir ses kaydında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretlerde bulunduğu için alındığı iddia edildi. 

Şengül'den bu iddialar ve 'ihraç istemi' hakkında detaylı bir açıklama geldi. Açıklamasında, "Öncelikle herkes bilmelidir ki, partimden tarafıma ulaşan hiçbir resmi bildiri bulunmamaktadır" diyen AK Parti İl Eski Başkanı, "Şahsıma ait olduğu iddia edilen sözler, tamamen hayal ürünü olup Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı bu yakışıksız sözleri sarf etmem kesinlikle söz konusu değildir. Benim, Sayın Cumhurbaşkanımıza bağlılığımı kimse sorgulayamaz. Ben, partimin kuruluşundan bu yana, bir saniye bile şüphe etmeden Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında durdum. Ömrüm yettiği sürece de Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında yer almaya devam edeceğim. ?Şahsıma yönelik bu kumpasın hangi amaçla, kimler tarafından tezgahlandığı, partim tarafından ortaya çıkarılacaktır" ifadelerine de yer verdi. 

İŞTE O AÇIKLAMA: 

BANA ULAŞAN HİÇ BİR RESMİ BİLDİRİ YOK! 
Mensubu olmaktan daima gurur duyduğum, kuruluşundan itibaren her kademesinde görev aldığım partimden ihraç edildiğim ve sonuna kadar bağlı olduğum Sayın Cumhurbaşkanımıza, kesinlikle şahsıma ait olmayan ithamlarda bulunduğuma ilişkin basında yer alan iddialar üzerine, açıklama yapma zorunluluğu doğmuştur.
Öncelikle herkes bilmelidir ki, partimden tarafıma ulaşan hiçbir resmi bildiri bulunmamaktadır.

ÖMRÜM YETTİĞİ SÜRECE... 
Şahsıma ait olduğu iddia edilen sözler, tamamen hayal ürünü olup Sayın Cumhurbaşkanımıza karşı bu yakışıksız sözleri sarf etmem kesinlikle söz konusu değildir. Benim, Sayın Cumhurbaşkanımıza bağlılığımı kimse sorgulayamaz. Ben, partimin kuruluşundan bu yana, bir saniye bile şüphe etmeden Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında durdum. Ömrüm yettiği sürece de Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında yer almaya devam edeceğim. Bugüne kadar asılsız ses kayıtları üreterek, kumpaslar kurarak, kimlerin hangi operasyonların içinde olduğunu, partim ve Türk halkı çok iyi bilmektedir. 17-25 Aralık kumpasının yaşandığı dönemde de, hayali ses kayıtlarını kimlerin hazırladığı ve bunlardan kimlerin menfaat sağlama peşine düştüğü de açıkça ortadadır. Şahsımın, AK Parti’ye ve Sayın Cumhurbaşkanımıza bağlılığı, asla sarsılmayacak ve sorgulanamayacak gönül bağlılığıdır. Tarafıma iletilmese de, eğer partim beni ihraç etmeyi uygun gördüyse, bu partimin takdiridir. Ben, bugüne kadar AK Partili olduğum gibi, bundan sonra da son nefesime kadar AK Partili olmaya devam edeceğim.  

KUMPAS VURGUSU! 
Şahsıma yönelik bu kumpasın hangi amaçla, kimler tarafından tezgahlandığı, partim tarafından ortaya çıkarılacaktır. Kutlu davamıza, partimize zarar veren bu kişiler tespit edildiğinde, AK Parti’miz kangren haline gelmiş yaradan da kurtulmuş olacaktır. Şahsımın buna vesile olması, en büyük dileğimdir. Aktif siyaseti bırakmış bir parti üyesi olarak, hala benim üzerimden partimin yıpratılmaya çalışılması ve bunun kongre sürecine denk getirilmesi, oldukça manidardır. Bir kez daha belirtmek isterim ki, şahsıma ait olduğu iddia edilen ses kaydı ve basında yer alan içerikler, kesinlikle tarafıma ait değildir. Benim, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve partime olan sevgimi, sadakatimi ve bağlılığımı, omuz omuza vererek partim ve ülkem için birlikte yürüdüğüm yol arkadaşlarım çok iyi bilir.

 
Pasifik'te 7.6 büyüklüğünde deprem
 
CHP'li Yücel'den sert mesajlar: İftiralarınız bitince kafanızı kaldırın da...
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Tire'de CHP'den 'Muharrem İnce' istifaları!
İzmir'in Tire ilçesinde Muharrem İnce'nin Memleket Hareketi'ni destekleyen ...
MHP'li Şahin'den Soyer'e eleştiri seli: Keşke başkanlığı sadece...
Büyükşehir'i ve Başkan Soyer'i sel felaketi ekseninde altyapı üzerinden ...
AK Parti'de il kongresi heyecanı: Sürekli'den önemli mesajlar
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; 22 Şubat'ta gerçekleştirilecek ...
 
Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 'İzmir' yanıtı: Aziz Bey'e sorarsan sana öğretir!
Erdoğan, "Bak Sayın Kılıçdaroğlu, şunu iyi bil, Hazine ve Maliye Bakanlığı ...
Erdoğan'dan tüm partilere anayasa çağrısı
AK Parti grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni anayasa ...
Bahçeli'den Türk astronot için isim önerisi
MHP lideri Devlet Bahçeli Türk astronot için gökbilimci Cacabey'in ismini önerdi.
 
DEVA İzmir'de 15 ilçede teşkilatlar hazır!
DEVA Partisi İzmir İl Başkanı Seda Kaya Ösen, Çiğli, Gaziemir, Seferihisar, ...
CHP'li Beko 'Hayvan Hakları Yasası'nı sordu!
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, 2019 yılında Meclis Hayvan Hakları Araştırma ...
CHP İzmir Eski Milletvekili'nden 'İnce' karar: İstifa etti!
CHP İzmir Eski Milletvekili Akalın e-Devlet üzerinden partilerinden istifa ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri