POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bakanlık açıkladı: Okullara seçim tatili
Bakanlık açıkladı: Okullara seçim tatili
Emekli maaşı açıklaması: Temmuzda masaya yatacak!
Emekli maaşı açıklaması: Temmuzda masaya yatacak!
HPV ve HIV iddiaları: Karabük'te gözaltılar!
HPV ve HIV iddiaları: Karabük'te gözaltılar!
ABD heyeti Ankara’ya geliyor: Masada kritik konular!
ABD heyeti Ankara’ya geliyor: Masada kritik konular!
22 Şubat 2021 Pazartesi - 11:06

AK Parti İzmir'de kongre raporu: Neler yaşandı, kim/ne mesaj verdi?

AK Parti İzmir'de kongre heyecanı yaşandı. Kongrede İl Başkanı Sürekli'nin yanı sıra Yıldırım, Dağ ve Zeybekci'den de çarpıcı mesajlar geldi.

AK Parti İzmir de kongre raporu: Neler yaşandı, kim/ne mesaj verdi?

GERÇEKİZMİR - AK Parti İzmir İl Teşkilatı’nda bir yandan kongre heyecanı bir yandan da Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ı ağırlama heyecanı yaşandı.

AK Parti İzmir 7.Olağan İl Kongresi Halkapınar Kapalı Spor Salonu’nda pandemi nedeniyle alınan tedbirler çerçevesinde gerçekleşti.



SALONA AKIN! 
İzmirli AK Partililer kongreye büyük ilgi gösterdi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılım gösterdiği program öncesi partililer salona adeta akın etti. Halkapınar Spor Salonu kongre öncesinde parti ve Türk bayraklarıyla süslenirken, bir çok noktada da pankartlar asıldı. 

DİVAN BAŞKANI BELLİ OLDU
Kongrede divan başkanlığına AK Parti MKYK üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur seçildi.

KİM/NE MESAJ VERDİ? 



SÜREKLİ: 2023 VE 2024’E HAZIR MISINIZ?

Kongrenin açılış konuşmasını yapan mevcut başkan Kerem Ali Sürekli, “Bugün bize muhteşem bir gün yaşatıyorsunuz. Bugün İzmir’in düğünü... Beklenen an biraz sonra geliyor. Sizlerle her zaman, gece gündüz, pandemi, sel, deprem demeden birlikteyiz. Biriz, beraberiz, güçlüyüz... Hep birlikte İzmir’iz, Türkiye’yiz. Bugün önemli bir sürecin başlangıcındayız. Cumhurbaşkanım bana görevi verirken, ‘Kerem Ali, git İzmir’e; 2023 ve 2024 hazırlıklarını yap’ demişti. Emirlerini yerine getirdik, kolları sıvadık. 22 aydır sizlerle gece gündüz çalıştık. Durmadan çalışacağız. Hedeflerimiz büyük. İlk önce 2023’te yapılacak seçimlerde Cumhur İttifakı olarak en yüksek oyla birinci parti yapacağız. Bu bize işaret fişeği olacak ardından süremiz kısa. Burası benim ailem. Bu ailenin ferdi olarak üstümüzü düşeni yapmaya çalışıyoruz. Nihai hedefimiz 2024’te başta büyükşehir olmak üzere birçok şehri Cumhur İttifakı kazanacak. 2023 ve 2024 e hazır mısınız? Durmak yok...” dedi.

ZEYBEKCİ: TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYDULAR MI?
Sürekli’nin ardından kürsüye gelen önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, “İzmir tarihçilerin dediği gibi gök kubbe altında yaratılmış en güzel topraklar. Hizmetkar belediyecilik maalesef İzmir’de tam karşılığını bulamadı. Genel hizmetler olarak muhteşem hizmetler yapıyoruz ama yerel hizmetler açısından İzmir’e hizmetkar olacak ak belediyecilik İzmir’e gelecek mi. o zeybek konak meydanında oynanacak mı, o gün İzmir hizmetlerle tanışacak. 2023’te İzmir, Cumhur İttifakı’nın birinci geldiği şehir olacak. 2024 İzmir’de önce büyükşehir ve ilçelerimizde AK hizmet belediyeciliği ile tanışacak. 2019 Mart belediye seçimlerinde dedik ki bunlar bugüne kadar bir şey yapmadı ve yapmayacaklar. 2 yıl geçti taş üstüne taş koydular mı? İzmir’in dertlerinden bir tanesine bile çare olmadılar. Türkiye’nin başka yerinde yağmur yağmıyor mu da İzmir’e her yağmur yağdığında çamur deryasına dönüyor? Bunu çözerse AK Parti çözer” ifadelerini kullandı.

DAĞ: BUGÜN HELALLEŞME GÜNÜ
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise şunları söyledi: “Bugün bizim düğünümüz ama aynı zamanda helalleşme günümüz. Her ilde bu sözü söylerken hafızamda İzmir’in ak parti neferleri olmuştur. Çünkü dile kolay 20 sene geride bıraktık. Bunun 18 senesini iktidar olarak geride bıraktık. 15 tane seçim kazandık, darbe teşebbüslerine karşı meydan okuduk, yolsuzluk kılıflı darbe girişimlerine karşı durduk. 20 sene boyunca sokak sokak, cadde cadde çalışan herkesten Allah razı olsun. 20 yıl boyunca inandığımız yolda yürümek için her türlü engellemelere rağmen duble yollarla, otoyollarla Marmaray’la, hava alanları ile bugünlere kadar geldik. Şimdi inandığımız yolda aynı hızla yürümeye var mıyız?2023 ve 2024’te zafer kazanmaya var mıyız?”

YILDIRIM: ACILARI PAYLAŞARAK AZALTTIK
AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım da, “2023’e giden yolda AK kadroları yeni bir heyecanla inandığımız yolda emin adımlarla geleceğe açılıyoruz. Şimdi soruyorum... Bugünlere kadar 15 seçimde destan yazdınız AK kadınlar. En büyük başarının altında sizin imzanız var. 2023’te cumhurbaşkanımızı tekrar seçmeye hazır mıyız? Soruyorum gençler... 2023 ve 2024 yolculuğuna hazır mısınız? İzmir olarak yeni bir destan yazacak mıyız? İzmir son aylarda önemli üzüntüler yaşadı. İzmir’de deprem oldu, sel oldu, hortumlar oldu. Acılarımızı hep beraber paylaştık azalttık. Ancak zor günde de yine İzmir’in yanında sayın cumhurbaşkanım vardı, bakanlarımız vardı ve milletvekillerimiz vardı. Acıları paylaştık ve yaralarınızı hafiflettik. 3 ay geçti depremden, bugün cumhurbaşkanımızın katılımı ile depremde yuvalarını kaybedenlerin konutlarının temelini atıyoruz. Yaralar sarılır, giden evler geri gelir ama yok olan canlar geri gelmez. Bu vesile ile hayatını kaybeden tüm hemşerilerimize Allahtan rahmet diliyoruz. Geçtiğimiz hafta Türkiye emperyal günlerin oyuncağı olan terör örgütünün alçakça bir cinayetine şahit oldu. 16 kardeşimiz şahadet şerbetini içti. Bir kez daha terörle kol kola yürüyenlerin foyaları ortaya çıktı. Şunu herkes bilmeli Türkiye’de vatanımızı böldürtmeyeceğiz, alçaklara hak ettikleri dersi vereceğiz. Yolları böleriz, Türkiye’yi böldürtmeyiz dedik” ifadelerini kullandı.

 
Göztepe İstanbul'da 9 maç aradan sonra kazandı
 
Büyükşehir 50 günde 90 bin hanenin kapısını çaldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan, Ruhani ile telefonda görüştü... Kritik mesajlar!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile bir telefon görüşmesi ...
CHP'den koordinasyon zirvesine 'davet' tepkisi!
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un da katılımıyla gerçekleşen Afet ...
Bakan Kurum'dan İzmir mesaisi: AFAD'da koordinasyon zirvesi!
Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ...
 
İzmir Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ağırlıyor: Programında neler var?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bugün kente geldi. AK Parti İzmir ...
DEVA İzmir'den Ödemiş ve Kiraz çıkarması!
DEVA Partisi Ödemiş İlçe Başkanı Halil Karakaş ile Kiraz İlçe Başkanı ...
HDP'li Taşdemir'e soruşturma!
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, HDP Milletvekili Dirayet Dilan Taşdemir ...
 
Bakan Soylu, Gara'ya giden milletvekilinin adını açıkladı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gara'ya giden HDP'li kadın milletvekilinin ...
İnce partisinin genel merkez binasını kiraladı
Memleket Hareketi’ni başlatarak CHP’den istifa eden Muharrem İnce kuracağı ...
İYİ Parti Küçükpark'ta esnafın sıkıntılarını dinledi!
İyi Parti İzmir İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Divan Kurulu ve Yönetim Kurulu ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri