POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın'a dava açıyor!
Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın'a dava açıyor!
Kırmızı ve sarı bültenle aranıyordu: Yakalandı!
Kırmızı ve sarı bültenle aranıyordu: Yakalandı!
Dünürler ölüme birlikte gitti... Katliam gibi kaza: 4 ölü!
Dünürler ölüme birlikte gitti... Katliam gibi kaza: 4 ölü!
Pakistan'da şiddetli yağışlarda 55 can kaybı!
Pakistan'da şiddetli yağışlarda 55 can kaybı!
20 Mayıs 2023 Cumartesi - 12:35

AK Parti İzmir'de 'yerel zirve': Erdoğan büyük farkla kazanacak!

AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri Meclis üyeleriyle bir araya geldi. 28 Mayıs sandığına giderken İzmir ve ilçelerindeki çalışmaları masaya yatıran ve seçime yönelik mesajlar veren Başkan Saygılı; “Milletimiz kimin samimi, kimin tutarlı olduğunu görüyor. Sandıktan tutarlılık ve samimiyet çıkacak. Millete hizmette, düşmana dirençte, Türkiye’yi büyütmekte en küçük taviz vermeyen Cumhurbaşkanımız Erdoğan o sandıkta büyük farkla kazanacak” diye konuştu

AK Parti İzmir de  yerel zirve : Erdoğan büyük farkla kazanacak!

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ise, ‘’Son bir haftamız var. Meclis üyelerimizden ısrarla altını çizerek sahada hepinizi çok güçlü görmek istiyoruz. Rehavete kapılmamalıyız. Bırakmamamız gereken bir seçim var. Sandıkta mücahid gibi müşahit istiyoruz. İzmir’de destan yazacağız.’’ dedi

AK Parti İzmir İl Başkanlığında yapılan toplantıya; AK Parti İzmir Milletvekili ve Yerel Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı Ceyda Bölünmez Çankırı, İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal ve 30 ilçedeki AK Parti Meclis Üyeleri katıldı.

Gölge etmesinler, başka ihsan istemeyiz

Daha önce yaptıkları ilçe teşkilatları, milletvekilleri ve adaylarıyla yapılan toplantıların ardından meclis üyeleriyle gerçekleştirdikleri ‘Seçim Buluşması’nı değerlendiren AK Parti İzmir İl Başkanı Bilal Saygılı şöyle konuştu; “28 Mayıs’a hazırız. Hazır olduğumuz kadar da heyecanlıyız. Daha güçlü ve hızlı adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi ‘Öyle bir kazanacağız ki; hiç kimse kaybetmeyecek.’ 14 Mayıs; herkesin rengini, dengesini, gücünü ortaya koydu. Sonrasında; rakibin çizdiği zikzaklar ise bizi hiç şaşırtmadı. Deprem Bölgesi sonuçlarına yönelik hırslı tutumları da şaşırtmadı; milletin ortak kırmızı çizgilerini çiğnemeleri, senaryolarındaki keskin ve çaresiz değişiklikler de şaşırtmadı. Merhum Adnan Menderes’in dediği gibi; ‘Bütün seçimlerde mağlup olurlar, yine de memleket bizimledir, derler. Hükümet işlerinde şimdiye kadar hiçbir başarı göstermemişlerdir. Gölge etmesinler, biz başka ihsan istemiyoruz.’ Biz kendi çizgimizde, milletin bizden beklentilerine, yeni reformlara, yeni buluşlara odaklıyız. Türkiye’de ve İzmir’de en yüksek oyu almaya odaklıyız. AK Parti İzmir teşkilatları olarak da 28 Mayıs sandığına odaklıyız.”

Milletin seçtiği, doğru adamdır

21 yıl boyunca demokrasinin işlemesi için dev adımlar atıldığını vurgulayan Başkan Bilal Saygılı, halk oylaması yapılarak Cumhurbaşkanını halkın seçmesinin mümkün kılınmasının tarihi önemine dikkat çekerek şunları söyledi; “Milletin seçtiği, doğru adamdır. Kendisine iradesini teslim eden doğru adamı da destekleyeceklerdir.  Zaman da doğrudur. Çünkü, bugün Türkiye’nin en son ihtiyacı olan şey maceraya atılmaktır. Şimdi sıra, bu iradeyi sandığa yansıtmaktır. Türkiye’yi vesayetin kuşattığı, darbelerin aşağı çektiği dönemlerinin kör kuyularına geri döndürecek bir seçimden uzak durmaktır. Kritik seçime bir hafta var. Bizler vatandaşlarımızla, hemşerilerimizle her gün birlikteyiz. Hizmet siyasetinin kazanmasına destek, her geçen gün artıyor. Milletimiz kimin samimi, kimin tutarlı olduğunu görüyor. Sandıktan tutarlılık ve samimiyet çıkacak. Millete hizmette, düşmana dirençte, Türkiye’yi büyütmekte en küçük taviz vermeyen Cumhurbaşkanımız Erdoğan o sandıkta büyük farkla kazanacak. Cumhur İttifakı olarak sandıktan nasıl yüzümüzün akıyla, çıktıysak; 28 Mayıs da Cumhurbaşkanımızın liderliğinde şekillenecek ‘Türkiye Yüzyılı’nın başlangıcı. Müjdecisi olacak.”

İl ve ilçeleri şahlandırma zamanı

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı da toplantıda yaptığı konuşmada 14 Mayıs seçiminin kendileri için gerçek bir anket niteliği taşıdığını belirterek; “Hepimizin çok daha fazla şekilde asılmamız gereken bir sürecin içindeyiz. Aslında kesin sonuçlu bir anket var elimizde. Bu seçimi bir anket gibi düşünelim. Anketin sonucunda gördük ki eksik olduğumuz noktalarımız var. Sandıklardan Cumhurbaşkanımıza hiç beklemediğimiz yerlerden oy çıktı kimi sandıktan ise oy çıkmadı. İl ve ilçeleri şahlandırma zamanı.“ dedi.

Mücahid gibi müşahit istiyoruz

2018 yılında göreve geldiği günden bu yana kentteki tüm mahalle başkanlarından sektör sektör temsilcilerine varana kadar görev dağılımına hakim olduğunu ifade eden Çankırı bunun da girilmedik ev çalınmadık kapı bırakmadan sağlandığını söyledi. Her seçimde olduğu gibi 28 Mayıs seçimlerinde de parti kademesindeki herkesin sahada olması gerektiğini vurgulayan Çankırı şöyle konuştu: “Son bir haftamız var. Meclis üyelerimizden ısrarla altını çizerek sahada hepinizi çok güçlü görmek istiyoruz. Rehavete kapılmamalıyız. Bırakmamamız gereken bir seçim var. Sandıkta mücahid gibi müşahit istiyoruz. Burada ne kadar güçlü olduğumuzu göstermemiz gerekiyor. Biz başımızı öne eğecek bir iş yapmadık yapmıyoruz da. Kimseden çekincemiz yok. Sahada bizden başka kimse yoktu. O yüzen de burada bir kimliğe ihtiyacımız var o da belediye meclis üyelerimizdir. Pazar günü de elinizden geleni ardınıza koymayın. İnşallah 28 Mayıs akşamı burada kutlamayı yapacağız. İzmir’de destan yazacağız.’’

 
İlçe halkı istedi, Büyükşehir yaptı: Balçova'ya yol müjdesi!
 
İçişleri'nden depremzedeler için genelge!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan gençlere: Her zaman sizin yanınızdayız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yayımladığı ...
Adaylık için istifa etmişti: Başdaş yeniden Konak İlçe Başkanı
AK Parti İzmir’den milletvekili olmak için ileç başkanlığı görevinden ...
AP Lideri: Açıklamalarımız gündemi sarsacak!
ATA İttifakı'nın ortağı ve Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, kişisel ...
 
İYİ Parti’nin İzmir’de 4. vekil hedefi kıl payı kaçtı!
Türkiye 14 Mayıs’taki kritik seçimler içinde sandığa gitti. Açıklanan ...
Yurt dışı seçmenlere seslendi, vaatlerini sıraladı
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Mayıs mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da katıldığı Hemşehri Dernekleri ...
 
Akşener seçim sonrası sessizliğini bozuyor!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yarın saat 13.00'de parti genel ...
AK Parti'den Büyükşehir'e 'Uzundere' tepkisi!
AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Dilaver Kişili, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ...
Özkan’dan ‘Fethullahçı operasyon’ çıkışı, ‘ANKA benim değil’ vurgusu!
CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan seçim ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri