POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Danıştay'da seçim sonuçlandı: Yeni başkan belli oldu!
Danıştay'da seçim sonuçlandı: Yeni başkan belli oldu!
ABD Başkanı Biden'den '1915' açıklaması!
ABD Başkanı Biden'den '1915' açıklaması!
Hastanede dehşet! Döve döve öldürdü
Hastanede dehşet! Döve döve öldürdü
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz hayatını kaybetti
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz hayatını kaybetti
28 Eylül 2021 Salı - 10:59

AK Parti İzmir yönetimi Kiraz'da toplandı: Sürekli'den ayrımcılık çıkışı!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısını Kiraz’da gerçekleştirdi. Başkan Sürekli, "Kiraz, ayrımcılığa kurban ediliyor. İlçe halkına nefes aldıracak hastane kriziyle ilgili yaşananlar ortada. Hem sağlık hem toplu konut ihtiyacını karşılayacak bu büyük proje, CHP’li Büyükşehir Belediyesi tarafından engelleniyor. Hizmet üretemeyip, engelliyorlar diyenlere inat; hizmet etmeye devam edeceğiz. Kiraz engellere rağmen gelişecek.” diye konuştu.

AK Parti İzmir yönetimi Kiraz da toplandı: Sürekli den ayrımcılık çıkışı!

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısını Kiraz’da gerçekleştirdi.

İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, Kiraz’ın gelişmesi için tüm engellere rağmen çalıştıklarını söyleyerek; ”Kiraz, ayrımcılığa kurban ediliyor. İlçe halkına nefes aldıracak hastane kriziyle ilgili yaşananlar ortada. Hem sağlık hem toplu konut ihtiyacını karşılayacak bu büyük proje, CHP’li Büyükşehir Belediyesi tarafından engelleniyor. Bu, olacak şey değil. Genel Başkan Vekilimiz Sayın Binali Yıldırım devrede ve kararlıyız. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın girişimiyle bu engeli aşacağız. Hizmet üretemeyip, engelliyorlar diyenlere inat; hizmet etmeye devam edeceğiz. Kiraz engellere rağmen gelişecek.” diye konuştu.

"Kiraz ayrımcılığa kurban ediliyor"
Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar Kutlu ev sahipliğinde toplanan İl Yönetimi; ilçeyle ilgili genel ve yerel hizmetleri, yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. Başkan Sürekli; yatırımların süreceğini vurgulayarak ilçe trafiğini de rahatlatan çevre yolunun komşu ilçelere ulaşımı da kolaylaştırdığını belirtti ve şunları söyledi; “Kiraz Cumhur İttifakının özverili yerel idaresinde. Hepimizin nefesi, eli, desteği ilçemizin üstünde. 5 bin metrekarelik pazar yeri hayata geçti. Kirazlı hemşerilerimizi doğal gazla buluşturduk. Çevre yolu ile ilçenin olduğu gibi bölge trafiğine de nefes aldırdık. Su sorunu, sayelerinde buranın da kaderi gibiydi. Yine el attık, yine bizim işimiz değil demedik. Büyükşehir Belediyesi çözemedi, devreye girdik. Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli, 7 mahallede DSİ marifetiyle açılan kuyularla halkımızı içme suyuna kavuşturdu. Kiraz yıllardır, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ayrımcılığına kurban ediliyor ne yazık ki. Ama biz de buna rağmen durmuyor; zorluyor, hizmet ediyoruz.”

Devlet Hastanesi yolda…
Kiraz Devlet Hastanesi için düğmeye basıldığını duyuran AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, sözlerini şöyle sürdürdü; ‘’Arkacılar Mahallesi’nde yapımı planlanan; içinde hem 75 yataklı hastaneyi hem de konut ve okul alanını barındıran projeyi yargı yoluyla durdurarak Kiraz’a ihanet ediyorlar. Hiçbir haklı gerekçeleri yok. Bu, bölgenin en hayati ihtiyacı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nı engellemesine rağmen, biz yılmıyoruz. Bu hizmetleri ne yapıp edip hayata geçirmek için çalışıyoruz. Takipteyiz… İzmir Milletvekilimiz, Genel Başkan Vekilimiz Binali Yıldırım devrede. İmar planları düzenlenerek yeniden askıya çıkıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın girişimleriyle bu yatırımı mutlaka hayata geçireceğiz. Saliha Başkanımız çok cevval, çok çalışkan. Kiraz, AK Belediyeciliğin farkını yaşıyor. CHP’nin iki yüzlü hizmet anlayışına kurban ettirmeyiz. Her ihtiyacında yanındayız, olmaya devam edeceğiz.”

"Yurt Projesinde de engel!"
Başkan Sürekli, CHP’li Büyükşehir idaresinin ilçenin hastane gibi, öğrenci yurdu ile ilgili de köstek olduğunu söyleyerek; “Saliha Başkanımız canını dişine takarak yıllardır çalışıyor. Kiraz, hizmette engel tanımayan, sınırları zorlayan AK Parti Belediyeciliğini bizzat yaşıyor. 3 yıl önce öğrencilerin yurt sorununu çözmüş, zaman içinde yaşanan yoğunluk nedeniyle yeni bir yurt alanı belirlemişti. Ama burada da Büyükşehir engeli ile karşılaştı. Şimdi yaşanan yoğunluğu kendi imkânları ile çözmüş durumda. Ağzını her açtığında, ‘AK Parti İzmir’i cezalandırıyor’ diyenlerin yaptıklarına bakın. Gerçekten üzücü. Algı yöneterek, günü kurtarmaya çalışarak halkı hizmetten mahrum bırakmayı içlerine sindirebiliyorlar. Sağlıktan eğitime ve barınma ihtiyacına kadar her noktada Kiraz’layız.”

 
Roman Kültür Merkezi Konak'a ödül getirdi!
 
Göztepe Gürsel Aksel'de kayıp!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Yetişkin'den Lider'e ziyaret ve anlamlı hediye!
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, CHP Genel Merkezi'nde Genel ...
CHP'de o ilçeye atama mesaisi: Eski başkan görüşme odasında!
CHP İzmir'de ilçe başkanı ve yönetiminin düştüğü Menderes’e atama mesaisi ...
Akar'dan İdlib mesajı: Mutabakata uygun değil
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "İdlib'de hava taarruzlarında artış ...
 
Erdoğan'dan yeni yargı paketlerine ilişkin açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Meclis'imizin iradesine sunacağımız yeni yargı ...
İzmir'de gündem emsal artışı: Kılıçdaroğlu güvence verdi, AK Parti'den destek geldi!
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de depremzedelerle yaptığı buluşmada ...
CHP'den 'eğitim' manifestosu: Geleceğimiz karanlıktan kurtaracağız!
CHP Genel Merkezi tarafından hazırlanan ve Türkiye’de 81 ilde eş zamanlı ...
 
AK Partili Sürekli Körfez'e açıldı, yerel idareyi topa tuttu!
AK Parti İl Başkanı Sürekli ve beraberindeki heyet tekneyle Körfez'e açıldı. ...
AK Partili Aydın'dan yerel idareye salvo!
AK Parti Seferihisar Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı’nda konuşan ...
İYİ Partili Çıray'dan iktidara 'sığınmacı' salvosu!
İYİ Partili Çıray Karşıyaka temasları sırasında hükümeti sığınmacı politikaları ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri