POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Emniyet ve MİT'ten DHKP-C operasyonu
Emniyet ve MİT'ten DHKP-C operasyonu
Olay anını görüntüledi: Yolcu otobüsünde taciz!
Olay anını görüntüledi: Yolcu otobüsünde taciz!
Devler Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu!
Devler Ligi'nde yarı final eşleşmeleri belli oldu!
Taksici cinayeti: 5 yerinden bıçaklayıp yol kenarına attı!
Taksici cinayeti: 5 yerinden bıçaklayıp yol kenarına attı!
14 Ekim 2019 Pazartesi - 11:00

AK Parti Karşıyaka'dan 'zorla bağış' iddiası ve salvo: Silahsız soygunculuk!

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, ilçede ruhsat sıkıntısı çeken bazı küçük işletmeler ve firmaların, Karşıyaka Belediyespor’a bağış yapmaya zorlandığını iddia etti. Çiftçioğlu, "Karşıyaka Belediye Başkanı Sayın Cemil Tugay, kamuoyunda temiz kalmaya çalışıp, belediyede başka eller üzerinden resmen silahsız soygunculuk yapmaya kalkışıyor" diye konuştu.

AK Parti Karşıyaka dan  zorla bağış  iddiası ve salvo: Silahsız soygunculuk!

AK Parti Karşıyaka İlçe Başkanı İsmail Çiftçioğlu, ilçede ruhsat sıkıntısı çeken bazı küçük işletmeler ve firmaların, Karşıyaka Belediyespor’a bağış yapmaya zorlandığını iddia etti.

Karşıyaka Belediyesi’nin bu tutumuyla ilgili kendilerine çok sayıda şikayet geldiğini söyleyen Başkan Çiftçioğlu, Belediye Başkanı Cemil Tugay’a, “Kulübe yapılan bağışları kamuoyuna tek tek açıkla” çağrısında bulundu.

Başkan Çiftçioğlu, “Karşıyaka Belediye Başkanı Sayın Cemil Tugay, kamuoyunda temiz kalmaya çalışıp, belediyede başka eller üzerinden resmen silahsız soygunculuk yapmaya kalkışıyor" diye konuştu.

Karşıyaka Belediyesi ile ilgili iddiaların ciddi boyutlara ulaştığını vurgulayan Başkan Çiftçioğlu, “Karşıyaka’da ruhsat noktasında sıkıntısı olan KOBİ’lerin ve belediyenin insiyatifine muhtaç olan firmaların, Karşıyaka Belediyespor’a yardıma zorlandıklarının bilgisini aldık. Bu iddiaların gerçekliğini anlamak için 1 Nisan 2019 tarihinden bu yana Karşıyaka Belediyespor’a bağışta bulunan firmaların kamuoyuna açıklanmasını istiyoruz. Bu firmaların bağışlarının karşılığında hangi alanlarda ve tesislerde reklamlarının sergilendiğinin bir an önce açıklanması gerekli. 1 Nisan 2019’dan bugüne kadar Karşıyaka Belediyespor’a ne kadar yardım yapıldı ve bu paralar nerelere harcandı? Ayrıca kamuya terk edilmiş arazilerin, hiçbir resmi izni olmadan Karşıyaka Belediyespor’a bağış yapılması kaydıyla, otopark alanı olarak kullandırtıldığını görmekteyiz. Karşıyaka’da, ‘Yap belediyespora bağışı, kullan araziyi’ anlayışı, bir an önce son bulmalı” dedi

"KARŞIYAKA SPOR KULÜBÜ’NE HİÇBİR YARDIMI YOK”
Başkan Tugay’ın, Karşıyaka Spor Kulübü’nün ihtiyaçlarını da görmezden geldiğini, taraftarlara ve kulüp yönetimine gülümsemekten başka bir şey yapmadığını dile getiren Çiftçioğlu, “Sayın Tugay, Karşıyaka Spor Kulübü’nün Süper Lig’e çıkması noktasında hayallerinden bahsediyordu, bugüne kadar taraftara ve kulüp yönetimine hoş sözler söylemekten başka hiçbir şey yapmadı. Kentimize büyük yatırım yapmış firmaları Karşıyaka Belediyespor’a bağış yapması için yönlendirmesi de akıllarda soru işareti bırakıyor. Karşıyaka Spor Kulübü’nün futbol şubesine bu yardımı yaptırıp, kulübümüze sponsor olma noktasında öncülük yapacağı yerde, ekibinin para toplama merkezi olan Karşıyaka Belediyespor’a yönlendirme yapması, vicdanları rahatsız etmektedir. Cemil Tugay’ın bu ikiyüzlülüğüne fırsat verilmemesi gerekiyor” dedi.

“GEÇMİŞ DÖNEMDE YAPILANLARIN HESABINI SORAMADI”
Başkan Çiftçioğlu, şöyle devam etti: “Sayın Tugay, sivil toplum kuruluşu başkanı gibi hareket ediyor. Kentin vizyonuna ve insanların direkt hayatlarına dokunup yaşamı kolaylaştıracak belediyecilik anlayışını hala göremedik. Sayın Tugay, göreve gelir gelmez bir önceki döneme dair olumsuz açıklamalar yaptı. Belediyenin uğradığı zararları açıkça ilan ettiğine hep beraber şahit olmuştuk. Ancak Cemil Tugay, bir önceki dönemde yapılmış onca zararın hesabını soramadı. Sadece bürokratın görev yeri değiştirilerek, faturayı maaşlı personellere kesmek ile bu iş geçiştirilemez. Acaba Sayın Tugay, bir önceki dönemde kurulan sistemi kendisi de farklı isimlerle devam ettirdiği için mi bir önceki dönemi soruşturamıyor? Sayın Tugay, Karşıyaka Belediyespor Başkanlığı görevinden derhal istifa etmeli.”

 
EGEV Başkanı Susam: Ege lokomotif olabilir!
 
İzmir'de aranan 14 kişi yakalandı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Cem Durukan 15 Ekim 2019 Salı 10:36

İlçe başkanı önce hükümetin İzmir e ve İzmir takımlarına reva gördüklerine baksın İstanbul da taraftarı dahi olmayan bir takımı belediyenin desteğiyle şampiyonluğa oynatırken İzmirde onbinlerce taraftarı olan kulüpleri görmezden gelmesine haykırmalı. Geçen dönemin Büyükşehir belediye başkanı Kocaoğlu ve meclis üyelerine amatör kulüplere yardım yaptığı gerekçesiyle soruşturma açılırken İstanbul da bir yaptırım uygulandımı ona bakmalı. Bu ülkede Soma da 301 madenci diri diri toprak altına gömüldü çalışma ve sosyal güvenlik bakanımı istifa etti,çorlu daki tren kazasında onlarca insan can verdi ulaştırma bakanımı istifa etti,yurtlarda çocuklara taciz edildi aile bakanımı milli eğitim bakanımı istifa etti. Belediye spor da binlerce dezavantajlı ailelerin çocukları spor yapma imkanı buluyor gözünüzü oraya mı diktiniz. Sayın başkan sizin yaptığınıza kara propaganda denir.Ona da şimdiye kadar ne İzmir Ne Karşıyaka geçit vermedi bundan sonrada geçit vermeyecek bilesiniz.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ve CHP'de 'kongre maratonu' yola çıkıyor!
MYK’da belirlenen kongre takvimine göre 14 Ekim 2019 yani bugün CHP Genel ...
2020 bütçesi Meclis'e reformla geliyor!
Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı tarafından hazırlanan 2020 ...
Akar liderlere 'Barış Pınarı'nı anlatacak
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar bugün 12.30 da İYİ Parti'yi, saat 16.00 ...
 
Erdoğan'dan çarpıcı 'harekat' mesajları!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'nin harekata karşı açıklamalarıyla ilgili olarak, ...
DSP Genel Başkanı'ndan İzmir'de çarpıcı mesaj: CHP sevicilerinden...
DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, parti içinde CHP propagandası yapanların ...
Erdoğan: 490 terörist etkisiz hale getirildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'na yönelik açıklama yaptı. ...
 
AK Parti'den KKTC Lideri Akıncı'ya tepki
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, KKTC Cumhurbaşkanı Akıncı'ya tepki gösterdi. ...
İYİ Parti İzmir'de başkandan başkanlarla kritik zirve!
İYİ Parti İzmir İl Başkanlığı teşkilat çalışmalarını yoğunlaştırıyor. ...
Erdoğan ile Johnson'dan 'harekat' görüşmesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İngiltere Başbakanı Boris Johnson ile telefonla görüştü.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri