POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 'iftar' kararı!
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 'iftar' kararı!
Karadeniz’de yeni keşif kuyusunda mesai başladı
Karadeniz’de yeni keşif kuyusunda mesai başladı
Nisan'da Haziran sıcağı geliyor!
Nisan'da Haziran sıcağı geliyor!
Bakanlık açıkladı: Okullara seçim tatili
Bakanlık açıkladı: Okullara seçim tatili
26 Haziran 2021 Cumartesi - 08:57

AK Parti'de 'mahalle başkanları' toplantısı: Sürekli ve vekiller ne mesaj verdi?

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığının metropol ilçeler için düzenlediği, Mahalle Başkanları Bölge toplantısı, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlendi.

AK Parti de  mahalle başkanları  toplantısı: Sürekli ve vekiller ne mesaj verdi?

AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığının metropol ilçeler için düzenlediği, Mahalle Başkanları Bölge toplantısı, AK Parti İzmir İl Başkanlığı’nda düzenlendi. Toplantıya; AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İzmir Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Mahmut Atilla Kaya, Cemal Bekle, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi ve İzmir Koordinatörü Dora Kübra Yıldız, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ ile Kadın Kolları Mahalle Başkanları katıldı. AK Parti İzmir İl AR-GE ve Eğitim Başkanı İbrahim Derici ise Kadın Kolları Mahalle Başkanlarına, eğitim semineri düzenledi.

Başkan Sürekli; İzmir ‘Tamam inşallah-

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, yaptığı konuşmada ‘’İzmir’de; ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları ile birlikte uyum içinde çalışıyoruz. Yapacak daha çok işimiz var. Hedefimiz ne? 2023 var. İnşallah hep beraber 2023’te Sayın Cumhurbaşkanımızı İzmir’de en yüksek oyla seçtireceğiz ve birinci parti olacağız. Tamam inşallah. Nedir ‘Tamam İnşallah’ biliyor musunuz? 1994 yılında, Sayın Cumhurbaşkanımız İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayıyken sloganımız buydu.  ‘Tamam inşallah’ demiştik ve oldu. Arkasından da bu efsane hizmetlerin oluştuğu süreç başladı. 2023’te de ‘Tamam inşallah’ diyeceğiz. İzmir’den diyoruz. Çünkü, 2024’te İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti olacak inşallah. Mahalle Başkanlarımız çok önemli. Bizlerin uç beyleri. Görüyoruz, biliyoruz; kadın mahalle başkanlarımız özveri ile çalışıyorlar. Ve hedef koyduk önümüze. Ağustos sonu ya da Eylül başında Sayın Cumhurbaşkanımız İzmir’e gelecek. Cumhurbaşkanımızı hoş bir sürprizle karşılayalım. Geldiğinde, ‘İzmir’de kısa sürede 50 bin üye yaptık’ diyelim. Sizlerle birlikte üye yağacağız, dava ve yol arkadaşlarımızı kazanacağız. Bu bölge toplantıları davam edecek. Bizde pandemiden önce ana kademede mahalle toplantıları yapmıştık. Tekrar başlıyoruz. Kadın kollarımız öncülük etti. Çalışmalarınızdan ötürü hepinizi tebrik ediyorum.’’ dedi.

‘‘Kadınlarımız ile birlikte daha güçlü adımlarla yürüyoruz’’

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı ise, ‘’Siz mahalle başkanlarımızla berber 2023’teki hedeflerimizi daha güçlü adımlarına atmaktır. İnşallah Bütün mahallerimizde, mahalle başkanlarımız ziyaret edeceğiz. Sizlerle birlikte Cumhurbaşkanımızın kadınlara verdiği değeri ev ev dolaşıp hep birlikte anlatacağız.  2023 ve 2024’te kadınlarımız ile birlikte daha güçlü adımlarla yürüyoruz’’ dedi. AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya da, ‘’İnşallah 2023’te; İzmir’de, AK Parti’yi birinci parti yapacak, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a da en çok oyu hep birlikte aldıracağız. Biz siyasete dava olarak bakıyoruz. Ülkemiz için memleketimiz için siyaset gerçekleştiriyoruz. Dolayısıyla bir dava olarak baktığımız sürece, bu davada görev alan herkes, en alt kademeden en üst kademeye eşit bir düzeydeyiz. Değerli kadınlarımızla birlikte 2002’den beri olduğu gibi çalışmaya devam edeceğiz ve hedeflerimizi birlikte gerçekleştireceğiz.’’ dedi. AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle ise şunları söyledi; ‘’Allah’ın izniyle görüyoruz ki başta İzmir olmak üzere 30 ilçemizde ‘tamam inşallah’. Heyecanınızı görüyoruz. Sizlerdeki bu heyecan, bu aşk olduğu sürece 2023 ve 2071 vizyonumuza da emin adımlarla gideriz. Aşkla yürüyen yorulmaz. Siz de bu aşk olduğu sürece, Rabbimin izni ile 7 düvelin karşısında Liderim Recep Tayyip Erdoğan ile beraber; ‘one minute’ demeye, ‘Dünya 5’ten büyüktür’ demeye devam edeceğiz.  Tüm kadın teşkilatımızla özverili ve gayretli çalışmalarından ötürü çok teşekkür ediyorum.’’

Her kadınımızın kapısını çalacağız ve her seçmenimizin gönlüne gireceğiz

Toplantıya ev sahipliği yapan AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ ise, ‘’Kadın Kolları olarak büyük bir maratondan çıktık. Önce ilçe kongreleri, ardından büyük bir coşkuyla İl Kongrelerimiz ve sonrasında da Genel Merkez kongrelerimizi gerçekleştirdik. Ve kadrolarımızı büyük bir titizlikle oluşturduk. Tüm teşkilatımızla çok büyük bir aileye mensubuz. Partimizin 19 yıllık bu sürecinde yetişmiş bir insan kaynağımız var. Ancak elbette esas dinamiklerimiz, esas yapı taşlarımız siz ilçe ve mahalle teşkilatlarımız. Mahallelerde ve ilçelerde çok iyi örgütlenmiş olan bir siyasi hareketin temsilcileriyiz. Bizi diri tutan bir teşkilat heyecanımız var. İnşallah bu heyecanımızı dalga dalga yayarak tüm mahalle ve sandık teşkilatlarımıza kadar ulaştıracağız. Ve hep ifade ettiğimiz bir şey var, bizler AK Parti kadroları olarak dinamik kadrolarız, kendini yenileyebilen ve yetiştiren kadrolarız. Geçmiş dönemlerde görev yapmış olan teşkilat mensuplarımızın da tecrübelerinden faydalanarak partimizi İzmir’de büyütmek, genişletmek, insan kaynağını yetiştirmek için elimizden gelen gayreti gösterdik göstermeye devam edeceğiz. İzmir’de ortak paydası Türkiye olan herkesi kucaklayacağız, her kadınımızın kapısını çalacağız ve her seçmenimizin gönlüne gireceğiz inşallah.’’ dedi.

Kadınların farklı alanlarda eğitimine yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz

‘’Tüm ilçe ve mahalle teşkilatlarımızla birlikte merhamet ve sevgi dilini hakim kılarak, kadınlara umut vermeye, onların geleceğe umutla bakmalarını sağlamaya çalışacağız.’’ Diyerek sözlerine devam eden Başkan Dilek Yıldız Büyükdağ, ‘’Bundan önce bu alanda pek çok çalışma yaptık. Şimdi de inşallah önümüzdeki ay ‘Kadın Emeği Türkiye’nin istikbali’ adı altında kadınlarımızla bir araya geleceğimiz bir programın hazırlığı içerisindeyiz. Bugüne kadar kadının güçlenmesi konusunda önemli adımlar attık.  Kalkınmada, refahta birçok alanda kadına dokunan hizmetler yapıldı. Şimdi bunları tek tek kapı kapı dolaşarak anlatacağız, sizlerle anlatacağız. Ve bu hizmetlerin devam etmesi için Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında dimdik duracağız. Siyaset biz kadınlar için her zaman bir çözüm üretme sanatı olmuştur. Hep sonuca odaklı çalışan ekipler olduk. Hangi sorunla karşılaşırsak karşılaşalım en büyük motivasyon kaynağımız bu sorundan çıkış yolunu bulmak yani sonuç odaklı çalışmak olmalı. Bizler gönüllülük esasına dayalı çalışan ama işini büyük bir ciddiyetle, büyük bir disiplinle yapan kadrolarız.  Kadın Kolları olarak; tüm mahallelerde yönetimlerini tamamlamak ve sandık kurullarımızı hızlı bir şekilde oluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor. Üye çalışmalarında inşallah en yüksek üye sayısını kazandıracak geçen yıl sahip olduğumuz birinciliği tekrar devam ettireceğiz. Üretici girişimci kadınlarımızı her alanda destekleyeceğiz. Geçen ay itibariyle 13 ilçemizde kırsalda girişimci olmak isteyen yaklaşık 300 kadınımızı hem meslek sahibi yapmak hem de hibelerden yararlandırmak için öncü olduk. Vefa partisi olduğumuzdan hareketle önceki dönem görev almış olan teşkilat mensuplarımızı sürekli arayıp hal hatır soracağız. İl ve ilçelerimizde eylem planlarımızı oluşturarak inşallah 1 yıllık ve 2 yıllık eylem planlarımızı tamamlıyoruz. Kadınların farklı alanlarda eğitimine yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’’ dedi.

 
Kanal İstanbul için ilk temel bugün atılıyor
 
ABD'de Floyd davasında karar çıktı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili eski başkanın oğlu DEVA'yı seçti: "Erdoğan'ı da çok seviyor ayrıca Babacan hayranlığı var!"
Ödemiş Belediyesi eski Başkanı ve 2019 yerel seçimlerde AK Parti adayı ...
AK Parti’den çifte salvo: Dağ'ın hedefinde CHP Lideri, Sürekli'nin hedefinde Soyer!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin kente ...
Erdoğan'dan seçim mesajı: Gençleri ikna edeceğiz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'da toplu açılış törenine katıldı. ...
 
CHP Lideri İzmir'de gençlere seslendi ve ekledi: Demokrasi gelmeden yorulmak bize haram!
Olası bir seçimde sandığa gidecek ilk genç seçmenlere seslenen CHP Lideri ...
Kılıçdaroğlu İzmir'de depremzedelerle buluştu
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de 30 Ekim 2020'de yaşanan ...
Ankara'dan AB liderlerinin kararına tepki
Dışişleri Bakanlığı, AB Liderler Zirvesi ile ilgili açıklama yaptı. Bakanlık, ...
 
CHP'de sürpriz istifa: TİP'e katılıyor!
CHP İstanbul Milletvekili Saliha Sera Kadıgil Sütlü, partisinden istifa ...
Günaydın'dan Soyer'e salvo, Tekin'e çağrı!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Torbalı genelinde gerçekleştirdiği kazı ...
"Devletin kapısını yurttaşın yüzüne kapattılar"
CHP İzmir Milletvekili Sındır, "Yılbaşından bugüne 40 bin esnaf kepenk ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri