POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yunanistan'da art arda 2 büyük deprem!
Yunanistan'da art arda 2 büyük deprem!
YÖK'ten denklik için yeni düzenleme
YÖK'ten denklik için yeni düzenleme
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 gözaltı!
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 gözaltı!
Kırmızı Bültenle aranan iki kişi İstanbul'da yakalandı
Kırmızı Bültenle aranan iki kişi İstanbul'da yakalandı
28 Mayıs 2020 Perşembe - 13:54

AK Parti'den belediye binası önünde CHP'li Başkan'a 'istifa' çağrısı!

AK Parti Gaziemir Teşkilatı, geçmiş yıllarda yaptığı sosyal medya paylaşımlarında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle Belediye Başkanı Halil Arda’ya, belediye binası önünde istifa çağrısı yaptı.

AK Parti den belediye binası önünde CHP li Başkan a  istifa  çağrısı!

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR- AK Parti Gaziemir İlçe Teşkilatı, Gaziemir Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partili (CHP) Halil Arda’yı istifaya davet etti.

AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Serdar Muçay ve Gaziemir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca Gaziemir Belediye Başkanı Arda’nın, göreve gelmeden önceki yıllarda yaptığı sosyal medya paylaşımlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiğini öne sürdü. Muçay ve Atmaca, Başkan Arda’ya özür dilemesi ve istifa etmesi için çağrıda bulundu.

Gaziemir Belediye Binası önünde basın açıklaması yapan AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Serdar Muçay ve Gaziemir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca’ya teşkilat mensupları da eşlik etti.

Daha önce de konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduklarını belirten İlçe Başkanı Muçay CHP yönetiminden de açıklama beklediklerini dile getirdi.

“AHLAKTAN YOKSUN BAŞKAN İSTEMİYORUZ, İSTİFA ETSİN”

Gaziemir Belediyesi önünde sosyal mesafe kurallarına uyarak basın açıklamasını okuyan AK Parti Gaziemir İlçe Başkanı Serdar Muçay şunları söyledi: “Hepimizin yakından takip ettiği bu süreçte; Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda'nın Cumhurbaşkanımıza, Milli ve Manevi değerlerimize yapmış olduğu düzeysiz ve ahlaksız paylaşımları tarafımızdan daha önce Şubat ayı Gaziemir Belediye meclis toplantısında dile getirilmiş ve sonrasında 11.03.2020 tarihinde İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuştur. O günlerde ulusal ve yerel medyada haber olmasına rağmen Cumhuriyet Halk Partisi'nin İlçe Başkanlığı, İl Başkanlığı, Genel Merkezinden de Halil Arda'nın kendisinden herhangi bir açıklama gelmemiştir. Bu suskunluk suçu kabul etmiş olmanın çaresizliğidir. Pandemi sebebiyle askıya aldığımız bu süreç Dila Koyurga, Yasin Ergül ve diğerlerinin benzer ahlaksızca paylaşımlarının ifşa olması ve akabinde Cumhurbaşkanımızın avukatlarının da olaya müdahil olmasıyla tekrar gündeme gelmiştir. Allah bu ülkeye bir daha 27 Mayıs'lar yaşatmasın. Yıldönümünü yaşadığımız şu günlerde bu ülkeye 27 Mayıs 1960'ı yaşatan zihniyetin tekrar organize bir şekilde halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanımız olan Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ahlaksızca söylemde bulundukları açıkça tespit edilmiştir. Bütün sorumluların Bağımsız Türk Yargısı önünde hesap vereceklerine inancımız tamdır. "Siyasetin Tek Limanı Ahlaktır" diyen Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a yapılan bu Ahlaksızca saldırılar asla kabul edilemez. Sosyal yaşantımızın olmazsa olmazı olan ahlaktan yoksun bir belediye başkanı istemiyoruz ve Halil Arda'yı istifaya davet ediyoruz.”

BAŞKAN ARDA’YA SESLENDİ: ÖZÜR DİLEYECEK MİSİN? İSTİFA EDECEK MİSİN?

Açıklamada konuşan Gaziemir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Uğur İnan Atmaca, “Cumhurbaşkanımıza yapılan saldırıları hepimiz şaşkınlıkla izliyoruz. Bu konu Gaziemir Belediye Başkanı bizim tespitlerimiz doğrultusunda kendi sosyal medya hesabını kapatmak suretiyle bunları örtbas etmeyi çalışmıştı. Biz Mart ayı olağan meclis toplantısında bunu kendisine hitap ettik. Bu konuda herkesin ayağını denk almasını söyledik. Kendisi de MİT ajanı gibi çalıştığımızı ve bunlarla ilgili kayyum atanırsa bile Türkiye’nin kayyumlarla yönetilemeyeceği yönünde bir açıklama yaptı. Dolayıysa herhangi bir itirazı söz konusu olmamıştı. Ulusal ve yerel basında çıkan haberler karşısında herhangi bir tekzip gelmedi. Dolayısıyla bu son birkaç günde gerek Karabağlar meclis üyesi gerek il başkan yardımcısının yaptığı hakaretler de üst üste gelince bu şekliyle bir tabloyla karşı karşıya kaldık. Biz zaten Mart ayında Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda hakkında cumhuriyet başsavcılığından suç duyurusunda bulunmuştuk. Ne yazık ki sayın başkan kendi personeli sosyal medyada hesabında ismini kullanmamasına  rağmen yapmış olduğu paylaşımlardan dolayı iş akdini feshedip belediyeden uzaklaştırdı. Sayın başkan bu hareketlerin akabinde özür dileyecek misin, özür dilemek yetmez istifa edecek misin? Cumhuriyet Halk Partisine de bu konuda gereğini yapması konusunda mesajımızı iletiyoruz” diye konuştu.

 
TFF'den Alsancak Stadı için 80 maddelik yenilik talimatı!
 
Çiğli’de camiler ibadete hazır
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Yakup 28 Mayıs 2020 Perşembe 17:57

Ya arkadaşlar ne dediğini bilmiyorum ama açıklarsanız iyi olur . eğer küfür falan varsa sizden yanayım .. ama sizden ricam her akşam 19.00 .haberlerini.izlerken kulaklarınızı kapatiyonuz galiba . kilictaroglu nun ve chp nin yemediği hakaret kalmıyor.ya adamı defalarca dövmeye kalktılar haktan hukuktan adaletten yanaysaniz herşeyi görelim işimize geleni değil.. seçimde bile hayır diyenlere vatan haini denmedimi ..ne güzel dünya sen istediğini soyliyecen ama karşı taraf karşılık verdimi yok vatan haini terörist..ne yani ben hayır oyu kullandım ben vatan hainiyim ayıptır günahtır ..iki oglumuda gururla askere gönderdim.. önce VATANIMIZ BAYRAĞIMIZ.. partiler gelip geçici.. saygılar...

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP Narlıdere'den 'dayanışma' seferberliği
CHP Narlıdere İlçe Başkanlığı, koronavirüs ile mücadele kapsamında örnek ...
Menderes'te AK Parti'den belediyeye 'logolu seccade' tepkisi!
AK Parti Menderes İlçe Başkanı Süleyman Artcı, CHP'li Mustafa Kayalar'ın ...
AK Partili Sürekli'den CHP'li Yücel'e 'suni gündem' kontrası: Kendi acı gerçekleri!
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli; İzmir’in bazı ilçelerinde ...
 
AK Parti İzmir İl Binası'na 27 Mayıs ve 15 Temmuz mesajlı dev pankart!
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, “27 Mayıs’ın Hüznü, 15 Temmuz’un Onuru, ...
CHP'li Özdemir'in tutukluluğuna itirazda ne karar çıktı?
İzmir'de cami hoparlörlerinden 'Çav Bella' marşı çalınması sonrası olaya ...
CHP'de Yücel'den 'suç duyuruları'na sert tepki!
Sosyal medya paylaşımları üzerinden yaşanan siyasi kriz hızla tırmanırken, ...
 
CHP İzmir'de hukuk zirvesi: Neler konuşuldu?
CHP İzmir Hukuk Komisyonu toplandı. Toplantıda, cami hoparlörlerinden ...
Erdoğan'a hakaretten mahkemeye sevk edilen CHP'li Koyurga hakkında ne karar çıktı?
2013 yılında sosyal medyadan yaptığı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hakaret ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan CHP İzmir'den 5 kişi hakkında suç duyurusu
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisine hakaret ettiği iddia edilen ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri