POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Uygun fiyatlı Togg için tarih verildi!
Uygun fiyatlı Togg için tarih verildi!
Filistin'in BM'ye tam üyeliğine veto
Filistin'in BM'ye tam üyeliğine veto
Avrupa Ligi'nde yarı finalistler belli oldu
Avrupa Ligi'nde yarı finalistler belli oldu
Türkiye'nin konuştuğu kazada yeni gelişme!
Türkiye'nin konuştuğu kazada yeni gelişme!
27 Eylül 2021 Pazartesi - 09:36

AK Partili Aydın'dan yerel idareye salvo!

AK Parti Seferihisar Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı’nda konuşan Başkan Ahmet Aydın, İzmir Büyükşehir ve Seferihisar Belediyelerini eleştirerek, "Seferihisar'a hizmet getirmek zorunda kalacaklar" dedi.

AK Partili Aydın dan yerel idareye salvo!

AK Parti Seferihisar Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı’nda konuşan Başkan Ahmet Aydın, İzmir Büyükşehir ve Seferihisar Belediyelerini eleştirerek, "Seferihisar'a hizmet getirmek zorunda kalacaklar" dedi.

AK Parti Seferihisar, Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Seferihisar Belediye Kültür Merkezi’nde Cumartesi günü saat 14.30’da başlayan toplantıya, AK Parti İzmir İl Başkan Danışmanı Hayrettin Uçak, Seferihisar Koordinatörü Ferhan Eroğlu, AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın, AK Parti Seferihisar Belediye Meclis Üyeleri Ümit Cingöz, İsmail Bazan, Serdal Yersel, AK Parti Seferihisar Kadın Kolları Başkanı Güler Boler, AK Parti Seferihisar Gençlik Kolları Başkanı Hakan Özdemir, Mahalle Başkanları, önceki dönemlerde çeşitli kademelerde görev almış AK Parti üyeleri, MHP İlçe Başkanı Ahmet Şeremet, MHP Seferihisar Belediye Meclis Üyesi Ahmet Mirze, MHP İlçe Teşkilatı ve çok sayıda Seferihisarlı vatandaş katıldı.

Toplantı tarihi belli olduğu gün Seferihisar'daki Çağan Irmak Salonu'nun tahsisi için belediyeye başvuru yaptıklarını ancak salonun çatısının çökmüş olduğundan dolayı kendilerine tahsis edilmediğini söyleyen AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Aydın, "Salon neden tahsis edilmedi  diye araştırdığımda ise çatının çökmüş olduğunu, yaklaşık 1 senedir de yapılmadığını öğrendim. Bu arada Yazarlar Evi’nde de bir çatı çökme durumu yaşanmıştı. Yaklaşık 13 yılda Seferihisar’a topu topuna iki bina yaptılar onların da çatısı çöktü" diyerek belediyeyi eleştirdi.

"SEFERİHİSAR’A BÜYÜKŞEHİR DE HİZMET GETİRMEK ZORUNDA KALACAK"

“Seferihisar’a yolundan hastanesine, ne hizmet geliyorsa sizler ve bizler sayesinde geliyor" diyen Başkan Aydın, konuşmasını şöyle sürdürdü:  "Bu salondaki insanların çabaları sonucunda bir gün İzmir Büyükşehir Belediyesi de Seferihisar’a hizmet getirmek zorunda kalacak. Tabii bu hizmet onları çapı ve vizyonu ile sınırlı olacak. AK Parti Seferihisar’da çok güçlü bir güç ve bu güç karşısında ne Seferihisar Belediyesi, ne de İzmir Büyükşehir Belediyesi kayıtsız kalamaz" ifadelerini kullandı. 

"AK PARTİ OLMAZSA SEFERİHİSAR YAŞANMAZ BİR YER OLUR"

İlçenin eksiklerinin hızla çözüme kavuşturulması için görüşmelere devam ettiklerini ifade eden Başkan Aydın, "Seferihisar’ın hizmete ihtiyacı var. Seferihisar büyüyen bir ilçe, her geçen gün büyüyor. Ancak Seferihisar hizmet alamazsa yaşanılamaz bir yer olur. AK Parti olmasa Seferihisar yaşanmaz bir yer olur! Şöyle bir son yıllara bakın Seferihisar’a tüm gelen hizmetler AK Parti Seferihisar Teşkilatı’nın çabaları ile geldi. Yaşanan tüm sorunlara bizler anında müdahale ettik. Sorunların çözümü noktasında müdahil olduk, çözüm önerilerimizi sunduk. Ankara’ya birilerini şikâyet etmek ya da ihale almak için gitmedik! Bunun içindir ki; her Ankara ziyaretimizden bir proje ile döndük. Şu açık ve net Seferihisar’a yatırım ve hizmet geliyorsa hükümet aracılığıyla geliyor. Seferihisar Belediyesi hizmet üretemiyor. Seferihisar, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden hizmet alamıyor" dedi.

 
Torbalı'da inşaat boykotu yola çıktı!
 
Girit Adası'nda büyük deprem!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İYİ Partili Çıray'dan iktidara 'sığınmacı' salvosu!
İYİ Partili Çıray Karşıyaka temasları sırasında hükümeti sığınmacı politikaları ...
Erdoğan: ABD Suriye'den ve Irak'tan çıkmalıdır!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın New York ziyareti sırasında CBC'e ...
AK Parti İzmir'den Kılıçdaroğlu'nun 'kredi' çıkışına sert tepki!
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun İzmir'de depremzedelerle bir araya ...
 
AK Parti Torbalı'da yoğun katılımlı zirve!
AK Parti Torbalı İlçe Teşkilatı Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirdi.
Kabine toplanıyor: Ana gündem salgın!
Cumhurbaşkanlığı Kabinesi 3 haftalık aranın ardından bugün toplanacak. ...
CHP Lideri’nden depremzedelerle buluşmada kritik ‘emsal artışı’ mesajı!
Kılıçdaroğlu İzmir’deki temasları sırasında depremzdelerle de bir araya ...
 
Kılıçdaroğlu'ndan İzmir'deki çalıştayda yüksek yetenek inşası vurgusu!
CHP Lideri Pazar mesaisine TÜLOV'un fütürizm çalıştayına katılarak açtı. ...
AK Partili İnan'dan Kılıçdaroğlu'na: İzmir'in turist vekili!
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan İzmir’de ...
AK Parti İzmir'de 30 ilçede 'danışma' mesaisi, Sürekli'den üye raporu!
 AK Parti İzmir İl Başkanlığı, 30 ilçede, eş zamanlı ilçe danışma meclisi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri