POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Emekli maaşı açıklaması: Temmuzda masaya yatacak!
Emekli maaşı açıklaması: Temmuzda masaya yatacak!
HPV ve HIV iddiaları: Karabük'te gözaltılar!
HPV ve HIV iddiaları: Karabük'te gözaltılar!
ABD heyeti Ankara’ya geliyor: Masada kritik konular!
ABD heyeti Ankara’ya geliyor: Masada kritik konular!
BDDK'dan yeni 'Seçil Erzan' kararı!
BDDK'dan yeni 'Seçil Erzan' kararı!
24 Mayıs 2020 Pazar - 15:01

AK Partili Başdaş'tan 'virüsle mücadele' raporu

AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, ilçesinde yaptığı çalışmalar ve koronavirüs tablosuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

AK Partili Başdaş tan  virüsle mücadele  raporu

Göreve geldiği günden bu yana hummalı çalışmalarıyla dikkat çeken ve yerel yönetimlere yaptığı yapıcı eleştirilerle Konaklı vatandaşların takdirini kazanan AK Parti Konak İlçe Başkanı Mehmet Sait Başdaş, Pandemi süreci ve Ramazan Ayına yönelik yaptığı çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulundu.

VERİLERLE KONAK

Türkiye’nin Pandemi Sürecini dünya ülkelerinden çok daha iyi yönettiğini belirten Başdaş; “ Ülke olarak koronavirüse karşı mücadelemiz uluslararası arenada da ses getirmiş, Sağlık Bakanlığımızın ve Bilim Kurulu’nun aldığı kararlar neticesinde vaka ve ölüm sayılarındaki azalış devam etmektedir. İzmir’in kalbi Konak İlçemizde bu güne dek Konak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Programı çerçevesinde 25 Bin 228 vatandaşımıza Bin TL’lik, 7 bin 306 vatandaşımıza ise 5 Yüz TL’lik nakdi yardımda bulunuldu. Yine Vakıf aracılığıyla 1039 vatandaşımıza gıda kartı, Vefa Destek Grubu olarak da 1473 vatandaşımıza gıda kolisi desteği verilmiştir. AK Parti Konak İlçe Başkanlığı olarak 10 Bin gıda kolisi, 15 Bin maske ve 5 Bin adet dezenfektan dağıtımını gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın gerek devlet kurumları gerek AK Parti Konak İlçe Teşkilatı olarak her daim emrindeyiz. Gıda kolisi ve gıda yardım kartları için Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir Pakdemirli’ye, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Hamza Dağ’a, İl Başkanımız Sayın Kerem Ali Sürekli’ye, MKYK Üyemiz Sayın Mahmut Atilla Kaya’ya ve tüm İzmir Milletvekillerimize en kalbi duygularla şükranlarımı sunuyorum. ‘’ dedi.

KONAK’IN KORONAVİRÜS TABLOSU

Konak’ta pandemi sürecinin bilançosunu da açıklayan Başdaş; ‘’ Test yapılan kişi Sayısı 15 bin 992, testi pozitif çıkan kişi sayısı Bin 185, pozitiflerle temas nedeniyle takip edilenlerin sayısı 3 Bin 84, toplam filyasyon sayısı 4 Bin 570, vaka başı temaslı sayısı 3,64. ayrıca vefat eden 38 vatandaşımız var. Buradan onları rahmetle anıyorum. Ailelerine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Bu zor süreçleri atlatmak için, vatandaşlar olarak tüm uyarıları dikkate alıp, sosyal izolasyonu sağlamak zorundayız. ‘’ dedi. 

HİZMET YAPAR GİBİ YAPMAYIN!

Sosyal devlet anlayışından dem vuran muhalefetin bu süreçte vatandaşlara yardım konusunda sınıfta kaldığını ifade eden Başkan Başdaş; ‘’ Bizler mevki ve makamların vatandaşlara hizmet edildikçe değerlendiğini, hiçbir mevki ve makamın vatandaşın bir tek göz yaşından önemli olmadığını bilen insanlarız. Yeri geliyor ailemizi, eşimizi, dostumuzu, kendimizi bile unutuyoruz. Ve yaptığımız işi layıkıyla yapmanın verdiği huzuru en had safhada hissediyor, Yüce Mevla’ya bu imkanları verdiği için şükür ediyoruz. Gönül isterdi ki sosyal devlet anlayışından her defasında söz eden partiler ve belediye başkanları bizimle hizmet yarışına girseydiler. Vatandaşımıza hizmet etmekte rekabet etmek kadar güzel bir şey olmazdı. Ancak laf üretmekle meşgul olan yerel yönetimlere söylenecek tek sözümüz var. Lütfen Konak’taki vatandaşlarımıza umut tacirliği yapmayın. Hizmet yapar gibi yapmayın, hizmet yapın. Asli görevlerinizi bir meziyet gibi sunup, reklam siyaseti gütmeyin. ‘’ diye konuştu.

DAYANIŞMAMIZ HAD SAFHADA

Başdaş sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: ‘’ Pandemi, arkasından gelen Ramazan Ay’ı boyunca dayanışma ruhu içerisinde hareket ederek, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında yer almaya, elimizden geldiği, gücümüzün yettiği kadar onlara destek olmaya çalıştık, olmaya da devam edeceğiz. Bu yıl Ramazan Bayramını korona virüs salgınından dolayı sevdiklerimizden biraz uzakta ve buruk bir şekilde kutluyoruz. Allah’ın izniyle, devletimizin ve hükümetimizin tedbirleri, milletimizin sağduyusu ve kararlara uyması sayesinde bu günleri hızlıca aşacağız inşallah. Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramı'nın ülkemize ve insanlığa sağlık, barış ve huzur dolu günler getirmesini diliyor, Konaklı hemşehrilerimin ve milletimizin mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyorum. ‘’

 
Türk Kızılayı'ndan İzmir'e günde 30 bin maske
 
İzmir'de 65 yaş üstü güzel havanın tadını çıkardı
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mehfize ablak 24 Mayıs 2020 Pazar 21:12

Allah sizler konusunda baskanimda ayrica da ramazan bayramında mübarek olsun da hayirli Aksam larda baskanimda allah emanet te olun da tüm guclerinizlede baştan biri de icdurmadanda calistinizda allahhim korusunda sözlerinde basmizdanda eksik etmesinde baskanimda

Yorumu oyla      0      0  
Begüm Evran 24 Mayıs 2020 Pazar 20:54

Her zaman başkanınımızdan onur ve gurur duyduk

Yorumu oyla      0      0  
Yasin yenigun 24 Mayıs 2020 Pazar 20:53

Pandemi hastanesi tepecik eğitim ve araştırma hastanesi gerek madi gerek manevi verdiği destekten dolayi çok tesekur ederiz baskanim ??????????

Yorumu oyla      0      0  
Ömer dayanık 24 Mayıs 2020 Pazar 16:18

Ak Parti Konak İlçe Başkanı Ramazan ayında Konakta çalmadığı kapı yardım ulaştırmadığı mazlum kalmadı Ak Parti hem il bazında Hem Konakta üstlerine düşeni fazlasıyla yaptı Sait Başdaş Konak için velinimettir Gecesini gündüzüne katan bu süreçte vatandaşın imdadına yetişen ekibi ve kendisine Ne kadar teşekkür etsek azdır

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan bayram mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Kılıçdaroğlu’ndan iktidara 'camide Çav Bella' tepkisi
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Bu bir provokasyon. Eğer sen bunu ...
Bakan Akar'dan Yunanistan'a mesaj
İskenderun'da Deniz Üs Komutanlığı ve Akdeniz Kalkanı Harekatı’nda görevli ...
 
Bahçeli: MHP devam etmesi için reformdan yana!
MHP lideri Bahçeli, "MHP, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin devamını ...
CHP İl Başkanı Yücel'den bayram mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel Ramazan bayramı nedeniyle ...
"Ülkemizi bilen herkes gelmek istiyor"
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Almanya, Fransa, İngiltere ve Rusya ...
 
CHP'li Yücel 'camide müzik yayını' olayıyla ilgili konuştu: Bilirkişi incelemesi talep edeceğiz!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Başkanı Avukat Deniz Yücel , sosyal ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Trump ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan ile ABD Başkanı Trump telefonda görüştü. Erdoğan-Trump ...
Çelik: CHP sözcüleri barbarlık sınırını geçti
CHP Sözcüsü Öztrak'ın Bakan Albayrak ve Baykar Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar'ı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri