POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
14 yaşındaki çocuk dehşet saçtı: 3 yaralı
14 yaşındaki çocuk dehşet saçtı: 3 yaralı
Beşiktaş 5 maç sonra galibiyeti hatırladı!
Beşiktaş 5 maç sonra galibiyeti hatırladı!
Tanju Özcan'ın eşinden Bolu Belediyesi'ne protesto!
Tanju Özcan'ın eşinden Bolu Belediyesi'ne protesto!
İran Konsolosluğu'nda canlı bomba alarmı
İran Konsolosluğu'nda canlı bomba alarmı
19 Temmuz 2018 Perşembe - 13:09

AK Partili Çankırı'dan Menderes çıkarması: İzmir'de ciddi fark yaratacağız!

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Menderes’te teşekkür ziyaretlerine hız kesmeden Menderes’te devam etti. Çankırı, "Büyükşehir’de de 14 puanlık fark kapanmayacak bir fark değil. Yerel seçimlerde yapacağımız çalışmalar ile İzmir'de ciddi bir fark yaratacağız” dedi.

AK Partili Çankırı dan Menderes çıkarması: İzmir de ciddi fark yaratacağız!

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 24 Haziran seçimlerinin ardından kaldığı yerden devam ediyor. 28 gün boyunca seçim bölgesindeki ilçeleri tek tek dolaşan Bölünmez Çankırı, seçimin ardından gezdiği ilçelere bu sefer teşekkür için uğruyor. Bu kapsamda Menderes’te partililer ve vatandaşlar ile buluşan Bölünmez Çankırı, önce AK Parti Menderes Kadın Kolları ile kahvaltılı toplantıda buluştu daha sonra Menderes’in Yeniköy ve Şaşal Mahallerine ziyarette bulundu.



Merkezdeki esnafı ziyaret etmeyi de unutmayan ve Menderes programını dolu dolu sürdüren Bölünmez Çankırı, son olarak Gümüldür’de Mardinli hemşerisi Şeyhmus Salman’ın evinde Mardinli hemşerileri ile buluştu. Son olarak Özdere sahiline inen ve sıcak yaz günlerinde vatandaşlarla sahilde sohbet edip onların sorunlarını dinleyen Bölünmez Çankırı’ya Menderes programında; Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, AK Parti Menderes İlçe Başkanı Mehmet İmre, AK Parti Menderes Kadın Kolları Başkanı Asuman Şen ve partililer de eşlik etti.

İZMİR’DE FARK YARATACAĞIZ
AK Parti Menderes Kadın Kolları ile kahvaltılı toplantıda buluşan Bölünmez Çankırı, AK Kadınlara seçimler boyunca göstermiş oldukları çalışmadan dolayı teşekkür etti. Teşkilat içindeki AK kadınların her zaman yaptıkları çalışmalar ile farkını hissettirdiğini ifade eden Bölünmez Çankırı, teşkilatın önüne şimdiden yerel seçimler için hedef koydu. AK Parti teşkilatlarının her zaman seçim varmış gibi seçime hazırlıklı olduğunu belirten Bölünmez Çankırı, “2019 Mart’a kadar Menderes’te ve İzmir’de çalınmayacak kapı bırakmayacağız. Sandık bazlı çalışma ve belediyemizin projeleri ile açık ara farkla Menderes’te belediyeyi tekrar alacağız. Büyükşehir’de de 14 puanlık fark kapanmayacak bir fark değil. Yerel seçimlerde yapacağımız çalışmalar ile İzmir'de ciddi bir fark yaratacağız” dedi.

KENDİMİZE VE TEŞKİLATA GÜVENİMİZ SONSUZ
24 Haziran erken genel seçimlerde 28 gün boyunca yapılan çalışmalarda Türkiye’de AK Parti’nin oylarında 7 puanlık düşüş olurken, İzmir'de 3 puanlık düşüşün olduğunu belirten Bölünmez Çankırı, “Erken genel seçimlerinden sonra hem genel merkezimiz hem de teşkilatlarımız kendilerini sorguluyor. Bizim kendimize ve teşkilatımıza güvenimiz sonsuz. 2019 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde çalışmak için zamanımız var. Kadın kolları olarak, erken genel seçimlerde yaptığınız ev ziyaretlerini gözden geçirin. Kendi veri tabanınızı oluşturun. Kime iyilik, kime kötülük yapmışız; nerede hatalıyız, nerede başarılıyız bilelim. Kadın kollarında bulunan her bir AK Kadının hedefi olsun. Menderes teşkilatında 30 tane kadın varsa, 30 kadının 30 mahallede hedefi olsun. Kendi içinizde yarışmaya girin. AK Parti, AK Kadrolar ile 16 yıldır bir başarı öyküsü yazıyor. Bunda herkesin katkısı var. Türkiye’de ve İzmir’de yaptığımız başarılı çalışmaları karşınızdakilere hissettirin” diye konuştu.

UZUN YILLAR HİZMET EDECEĞİZ
Menderes sokaklarında dolaşan vatandaşları ve esnafı ziyaret eden Bölünmez Çankırı’yı karşılarında gören esnaf ve vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı. Seçimlerde hemen sonra karşılarında tekrar İzmir Milletvekili olarak Bölünmez Çankırı’yı gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Seçimden önce ne kadar söz verdiği esnaf ve vatandaş varsa hepsini tekrardan ziyaret edip teşekkür eden Bölünmez Çankırı, vatandaşların ve esnafın takdirini topladı. Menderes’teki vatandaşları ve esnafı hiçbir zaman unutmadıklarını dile getiren Bölünmez Çankırı, “Kendimizi unutturmayız. Sizleri de unutmayız. Daha uzun yıllar Cumhurbaşkanımız ve AK Kadrolar ile sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 
Zalimler kaynar suyla yaktı, hayvanseverler hayata bağladı!
 
Kavalar açıkladı: İzmir'de kaç delege imza verdi?
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
MHP İl Başkanı Karataş'tan Büyükşehir'e zam tepkisi: İzmirli artık sıkıldı!
İzmir'de toplu ulaşıma ve suya zam kararı alınmasına tepki gösteren MHP ...
CHP'de Böke'den net açıklama: Genel Başkanlığa aday olacak mı?
'Gelecek için Biz' çatısında birlikte hareket ettiği CHP'li Şeker'in gündeme ...
OHAL bitti, sakal gitti!
OHAL'in ilanını sakal bırakarak 2 yıl boyunca protesto eden eski CHP Milletvekili ...
 
İYİ Parti kampa giriyor: Ükünç'ten 'Lider'e 'İzmir' dosyası!
İYİ Parti, 20-22 Temmuz tarihleri arasında seçim süreci, seçim sonuçları ...
CHP'de muhalifler toplanan imza sayısını açıkladı
CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, olağanüstü kurultay talebiyle imza ...
Ankara'dan ABD'ye 'FETÖ' çıkışı: Oyalamayın!
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada "Türkiye ile ABD arasında ...
 
İYİ Parti'den ilk araştırma önergesi!
İYİ Parti'den ilk araştırma önergesi geldi. İYİ Parti Genel Sekreteri ...
Bakan Akar'dan ilk ziyaret sıfır noktasına!
Milli Savunma Bakanı Akar ve komuta kademesi, yurt içindeki ilk ziyaretlerini ...
Başkan Soyer'den 'manifesto gibi' açıklama: Birbirimizi yenmeye çalışmak...
Seferihisar Belediye Başkanı Soyer, "Bir Belediye Başkanı olarak değil ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri