POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 gözaltı!
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 gözaltı!
Kırmızı Bültenle aranan iki kişi İstanbul'da yakalandı
Kırmızı Bültenle aranan iki kişi İstanbul'da yakalandı
'Koca' dehşet: Sokak ortasında öldürdü!
'Koca' dehşet: Sokak ortasında öldürdü!
12 bin şarkı incelendi: Sözler artık daha öfkeli!
12 bin şarkı incelendi: Sözler artık daha öfkeli!
17 Mayıs 2020 Pazar - 10:35

AK Partili Çankırı'dan iki önemli uyarı

İzmir’in koronavirüsle mücadele durumunu İzmir İl Sağlık Müdürlüğünden detaylı bir şekilde öğrenen AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, gelişmelerin umut vericiği olduğunu ancak maske kullanımı ve sosyal mesafeye dikkat edilmesi gerektiğini belirtti

AK Partili Çankırı dan iki önemli uyarı

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın koronavirüsle mücadele kapsamında ‘Kontrollü Sosyal Hayat’ olarak tanımladığı yeni bir safhaya geçiyoruz açıklamasının ardından sahadaki temaslarını hızlandırdı. Ankara’da yoğun geçen meclis mesaisinde AK Parti Grubunun çalışmalarının tamamında yer alan Bölünmez Çankırı, koronavirüsle mücadelenin yeni bir aşamaya geçmesiyle İzmir’deki temaslarını da artırdı. 

Koronavirüsle mücadelenin en yoğun yaşandığı dönemlerde İzmir’deki teşkilatlar ile iletişimi kesmeyen Bölünmez Çankırı, video konferanslarla 30 ilçenin tamamında teşkilatlara ve vatandaşlara moral aşıladı. İzmir’deki koronavirüs mücadelesindeki son durumu öğrenmek adına İzmir’de ilk olarak İzmir İl Sağlık Müdürlüğüne ziyaret gerçekleştiren Bölünmez Çankırı’ya, AK Parti Konak İlçe Başkanı Sait Başdaş’ta eşlik etti. 

İZMİR’İ SÜREKLİ TAKİP EDİYORDUM
‘Kontrollü Sosyal Hayat’ kurallarına uyulan ziyaret kapsamında İzmir İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Mehmet Burak Öztop’la görüşen Bölünmez Çankırı, İzmir’in pandemi ile mücadelesi hakkında bilgiler aldı. Sağlık Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda hareket ettiklerini belirten Bölünmez Çankırı, “TBMM’nde yoğun geçen mesai döneminde aynı zamanda koronavirüsle mücadelemiz de tüm hızıyla devam ediyordu. Türkiye ve İzmir’in durumunu Ankara’da olduğum dönemde de an be an takip ediyorum. İyi dilek ve temennilerimiz tüm Türkiye’deki vatandaşlarımız ve sağlık çalışanlarımızla olduğu gibi İzmirli vatandaşlarımız ve sağlık çalışanlarımızladır. Hastalık dolayısıyla uzun bir süredir vatandaşlarımızdan uzak durmak durumunda kaldık. Ancak hem bizim hem onların sağlığı hem de toplum sağlığımız için böyle davranmamız gerekiyordu” dedi. 
DÜNYAYA ÖRNEK OLUYORUZ
Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, hükümetteki ilgili bakanlıklar, milletvekilleri ve illerin mülki idari amirleri ile pandemi sürecinin Türkiye’nin her noktasında başarı ile sürdürüldüğünü sözlerine ekleyen Bölünmez Çankırı, “Bu süreçte tüm kurumlarımız üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirmektedir. Tabiki burada başta Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın önderliğinde sağlık çalışanlarımızın çalışmalarını ve hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Gece-gündüz, mesai kavramı olmadan çalışan sağlık çalışanlarımıza teşekkürü bir borç olarak görüyorum. Ülkemizin sağlık alanında yaptığı yatırımları bugünlerde çok daha iyi görme fırsatımız oldu. Milletimize hizmet yolunda sağlıktan taviz vermeyen politikalarımızın meyvesini bugünlerde çok şükür iyi bir şekilde alıyoruz. Pandemi sürecini dünyaya örnek olacak şekilde geçiriyoruz. Bu vesileyle yapılan yatırımlarda emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere herkese şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı. 

MASKE VE SOSYAL MESAFE UYARISI
İzmir İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Mehmet Burak Öztop’tan İzmir’in son durumu ile ilgili umut verici veriler aldığının da altını çizen Bölünmez Çankırı, “Müdürümüze gerçekleştirdiğim ziyarette İzmir’in son durumu hakkında da bilgiler alma fırsatımız oldu. İzmir genelinde koronavirüsle mücadele kapsamında gözle görülür bir iyileşmenin söz konusu olduğunu kendileri bizlere iletti. Sayın Bakanımız Fahrettin Koca’nın açıklamalarından da Türkiye genelindeki iyileşme sürecinin İzmir’e de olumlu yansıdığını gördük. Duyduğum güzel haberler neticesinde İzmirli sağlık çalışanlarımız ve hemşerilerimiz adına bir kez daha mutlu olduğumu ifade etmek isterim. Dualarımız ve tüm kalbimiz koronavirüsle savaşan sağlık çalışanlarımız ve hemşerilerimizledir. Ama bakanımızın da dediği gibi tedbiri elden bırakamayız. Vatandaşlarımdan tedbirlere uyarak özellikle sosyal mesafe ve maske kullanımına azami dikkat etmelerini rica ediyorum. Ramazan Bayramından sonraki normalleşme sürecinde sosyal mesafe ve maske kullanımı koronavirüsle mücadelemizde en önemli tedbirimiz olacaktır. Cumhurbaşkanımızın da dediği gibi hiçbir virüs alacağımız tedbirlerden kuvvetli değildir” şeklinde konuştu. 

 
Defineciler tarihi kiliseyi talan etti!
 
Çiğli'de dijital demokrasi dönemi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP’li Yücel’in o hakime desteğine AK Partili Sürekli’den tepki!
Yaşamını yitiren Grup Yorum Üyesi Gökçek ile ilgili paylaşımları nedeniyle ...
Çanakkale Boğazı'na köprü inşaatı asırların hayalidir
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çanakkale Boğazı'na köprü inşaatı asırların hayalidir. ...
CHP'li Arslan: Çiçek serada kaldı....Üretici perişan
Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan korona virüsü salgını küresel ...
 
AK Gençlik İzmir’den büyük vefa hareketi
AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları, kuruluştan bugüne, Ak Parti İzmir gençlik ...
CHP'li Yücel'den Hakim Pehlivan'a destek, 'uzaklaştırma' kararına sert tepki!
CHP İzmir İl Başkanı Yücel, Karşıyaka Hakimi Ayşe Sarısu Pehlivan’ın yaşamını ...
Erdoğan'dan Van'daki saldırıya ilişkin açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan Van'ın Özalp ilçesinde Vefa Destek Grubu'na yönelik ...
 
Akar: Terhisler 31 Mayıs'ta başlayacak
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, TSK'daki virüs önlemlerine ilişkin, ...
"Hayvanlar üzerindeki çalışmalara başlıyoruz"
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Ankara Veteriner Kontrol Merkez ...
CHP'li Polat'tan Aliağa'daki korkutan görüntü için soruşturma çağrısı!
CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat, Aliağa’da Petkim bacalarından ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri