POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Beşiktaş 5 maç sonra galibiyeti hatırladı!
Beşiktaş 5 maç sonra galibiyeti hatırladı!
Tanju Özcan'ın eşinden Bolu Belediyesi'ne protesto!
Tanju Özcan'ın eşinden Bolu Belediyesi'ne protesto!
İran Konsolosluğu'nda canlı bomba alarmı
İran Konsolosluğu'nda canlı bomba alarmı
Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
19 Haziran 2018 Salı - 13:10

AK Partili Çankırı mobilyacıların isyanına ortak oldu, müjde verdi!

CHP’li belediyelerin hizmet yoksunluğundan şikayet eden site sakinlerine yanlarında olduğunu ifade eden Çankırı, Menderes'de mobilyacılar için bir sanayi sitesi kurulacağının müjdesini verdi.

AK Partili Çankırı mobilyacıların isyanına ortak oldu, müjde verdi!

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Ceyda Bölünmez Çankırı Karabağlar’da mobilyacılar sitesinde yaşanan çöp terörüne el koydu.

Marangozlar ve Mobilyacılar Odası'nı ziyaret eden Çankırı, ardından Aşık Veysel Mahallesi'nden başlayıp marangozhaneleri ve mobilyacı esnafını gezdi. Ceyda Bölünmez Çankırı CNC makinesinin başına geçerek operatörlük yaptı.



Sokak sokak mobilyacılar sitesini dolaşan Çankırı, etrafta günlerdir toplanmayan çöplerden şikayet eden site sakinlerinin sesini duyurmak için destek sözü verdi. Esnaf dükkanlarında ve her köşe başında yığılmış çöpleri göstererek  “Çöplükten farkı yok. İki sokak ötede alana götürüyoruz zabıta ceza kesmek için anında fotoğraf çekiyor. Çöpleri dükkanların önünde ve içinde biriktirir olduk” diyerek isyan etti.

YENİ MOBİLYACILAR SİTESİ MÜJDESİ VERDİ
Ege Mobilyacı Sanayici ve İşadamları Derneği ziyaretinde konuşan Çankırı, bayramlarını tebrik ettiği mobilyacılara, “Tüm mazlumların yanında olan Cumhurbaşkanımızı ilk defa başkan seçeceğiz. Bir propaganda yapıldı. Recep Tayyip Erdoğan’a oy vereceğiz ama AK Partiye oy vermeyeceğiz diyen bir kesim yaratılmaya çalışıldı. Cumhurbaşkanımızı güçsüz bırakmayı hedefleyenler Mecliste AK Partili milletvekili sayısını azaltmanın yollarını arıyor. Bu oyuna gelmeyin. Güçlü Meclis, güçlü Cumhurbaşkanı, güçlü Türkiye demektir” şeklinde konuştu.

CHP’li belediyelerin hizmet yoksunluğundan şikayet eden site sakinlerine yanlarında olduğunu ifade eden Çankırı, Menderes'de mobilyacılar için bir sanayi sitesi kurulacağının müjdesini verdi. Çankırı, “Burada çöplerin toplanmadığını bu sebeple yangınlar yaşandığını biliyorum. Altyapı sorunları, üst yapı sorunları ile burası yaşanmaz hale gelmiş. Kentsel dönüşüm talebi olan bu esnafa belediye el uzatmamış. Bizler belediyenin yaşattığı bu sorunun çözümü için elimizden geleni yapacağız. Yıl sonuna kadar yeni bir arazide bu projeyi başlatacağız” dedi. Büyükşehir Belediyesi ile sorunları çözmenin çok zor olduğunu dile getiren Çankırı, "Biz yolumuza bakalım. Menderes'de belirlenecek bir alana mobilyacılar sitesi kuralım işimize devam edelim” dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile telefon bağlantısı yaparak oda üyelerini görüştüren Çankırı, yaşanan sıkıntıların çözümünde destek istedi. Bakan Özhaseki konuşmasında ideolojik yaklaşımın İzmir'i atıl bıraktığına dikkat çekti.

“24 Haziran seçimlerinde sizlerin vereceği işaret çok önemli” diyen Çankırı,  “Seçimlerde vereceğiniz destek hizmet noktasında elimizi güçlendiriyor. Bu seçimin sonuçları 2019 yerel seçimlerine de ayna olacaktır” diye konuştu.

Esnaf ziyaretlerinde samimiyeti ile dikkat çeken Çankırı, kararsızlarla tek tek konuşarak ikna yoluna gitti. Bir esnafta AK Parti'ye oy vereceklerini söyleyenlere karşı oy vermeyeceğini söyleyen arkadaş grubunun tatlı tartışmasını dinleyen Çankırı, “Bilinçsiz oy verenler var” diyen farklı görüşten bir vatandaşa “Bilinçsiz dediğiniz insanların ya bir evinde hastası vardır hastaneye gidiyordur. Engellisi vardır maaş alıyordur. Esnaftır vergisi affedilmiş, çiftçidir destek almıştır. AK Parti mutlaka bir noktada vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmış, gönlüne dokunmuştur. Esas tehlikeli olan İdeolojik kaygılarla oy vermektir” diyerek yapılan hizmetleri anlattı. Ziyaretlerinde bayram için hazırlanan kahve ve lokumları da hediye eden Çankırı, “24 Haziran akşamı AK Parti’nin başarısını kutlarken beni hatırlayıp bu kahveleri içersiniz” dedi.

 
CHP'li Kılıç: Huzur ve istikrar için geliyoruz!
 
İzmir'de 'Yıldırım' mesajlar: Erdoğan dişlerine göre biri değil!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Kılıç: Huzur ve istikrar için geliyoruz!
Daha önce İzmir’in ikinci bölgesinde yer alan 16 ilçe ve köylerinde çalışma ...
AK Partili Kaya'dan CHP'ye: Yeni bir şey yapamadıkları gibi...
Menderes, Gaziemir, Buca ve Konak'ta yaklaşık 19 saatlik mesai yapan AK ...
İzmir’de ‘tünel’ tartışması: Yıldırım’ın ‘Koca çıkışı’na Kılıçdaroğlu’ndan ‘kilometreli’ yanıt!
Başbakan Yıldırım’ın Bayraklı mitinginde Sabuncubeli Tünelleri hakkında ...
 
CHP Adayı Arslan: Esnaf bakanlığı kuracağız!
CHP İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Ednan Arslan, İzmir Şoförler ve ...
Başbakan Yıldırım'dan Kocaoğlu'na: Yaşlandıkça cimrileşiyor!
ABD Senatosu'nun F-35 kararı hakkında konuşan Başbakan Yıldırım, "Karar ...
İYİ Partili Çıray'dan çarpıcı sözler: Telefonda şifreli konuşmamak istiyoruz!
İYİ Parti Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Çıray, "Biz basit şeyler ...
 
İYİ Parti Adayı Kerpişçi: İzmir'den doğan güneş ülkeyi aydınlatacak
İYİ Parti İzmir 2. bölge 2. sıra milletvekili adayı Mustafa Kerpişçi, ...
CHP'li Böke: Faizler kavga ederek düşürülemez!
CHP Parti Meclisi Üyesi (PM) ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, iktidari ...
CHP’li Çam’dan Baro'ya ‘güvenlik’ çağrısı
CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, aralıksız sürdürdüğü seçim çalışmasında ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri