POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Kanal kazısında göçük: Toprak altında kalanlar var
Kanal kazısında göçük: Toprak altında kalanlar var
Yunanistan'a uyarı: Türkiye müsaade etmeyecek
Yunanistan'a uyarı: Türkiye müsaade etmeyecek
Kobani davasında karar ertelendi
Kobani davasında karar ertelendi
Önder, TBMM'de oturumu yönetirken rahatsızlandı
Önder, TBMM'de oturumu yönetirken rahatsızlandı
17 Mayıs 2023 Çarşamba - 14:30

AK Partili Dağ: 6'lı masanın son kullanma tarihi uzamış oldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, "Biz her kesimden herkesin oyuna talibiz. Kazandığımızda hiç kimse kaybetmeyecek, herkes kazanacak. Milletimiz Erdoğan'a güçlü destek verecek" dedi. Dağ ayrıca 6'lı masaya tepki gösterirken, "Son kullanma tarihi 28 Mayıs'a kadar uzamış oldu. Kılıçdaroğlu kendi şahsi menfaatleri için CHP'ye siyasi kazık atmıştır" ifadelerini kullandı.

AK Partili Dağ: 6 lı masanın son kullanma tarihi uzamış oldu!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CNN TÜRK'te katıldığı yayında seçim gündemine ilişkin soruları yanıtladı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, "Biz her kesimden herkesin oyuna talibiz. Kazandığımızda hiç kimse kaybetmeyecek, herkes kazanacak. Milletimiz Erdoğan'a güçlü destek verecek" dedi.

AK Parti Dağ ayrıca 6'lı masaya tepki gösterirken, "Son kullanma tarihi 28 Mayıs'a kadar uzamış oldu. Kılıçdaroğlu kendi şahsi menfaatleri için CHP'ye siyasi kazık atmıştır" ifadelerini kullandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:
Meclis tarafı tamamlandı. Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili olarak söylediklerine bakacak olursak çelişki içinde olduklarını görürüz. 2 haftada düşündüğümüz, ülke açısından zorluk yaşama süreci kenara bırakılmış oldu. 5 yılda pandemi, 3 deprem, kuraklık, dünyanın pek çok noktasında yaşanan süreçlerden geçtik. Süreçlerde milletimiz güvenini ortaya koymuştur. Onlar kendi taraflarından baksınlar. CHP-HDP-İYİ Parti 2018’de almış oldukları oy neydi, şimdi ne ona baksınlar. Oyların nereye gittiği ortada. Tabloyu farklı şekilde göstermenin anlamı yok. Kendi kitlelerini yeniden üzecekler, biz tabloyu rasyonel şekilde okuyoruz. Biz sana güveniyoruz, diğerlerine güvenmiyoruz bakışı var.

Vatandaşlar muhalefetin sözlerini gerçekçi görmedi. Belediyelerde verdikleri sözleri tutmadılar. Ne anket manipülasyonu yapabilirsiniz, gerçek oranlarla 10-15 puan fark var.

'OYLAR SİSTEME YANLIŞ GİRİLDİ' İDDİASI
180 bin sandık olması lazım. CHP 2 bin 200 sandıkta itirazı var bizim de yaklaşık o kadar itirazımız var. İtirazlar Seçim sonucuna etki edecek oranda değil. Bunlar birleştirme tutanakları ile ıslak imza olanlar karşılaştırılır. Hukuki bir süreç. İddialar bahane üretmekten başka anlama gelmiyor. Yüzde 49.5 birçok anlama geliyor. Bu ülkenin demokrasisinin, seçim güvenliğinin ne kadar oturduğunu gösteriyor. İlk turda böyle bir oran alan lider yok.

HER KESİMİN OYUNA TALİBİZ! 
Biz her kesimden herkesin oyuna talibiz. Erdoğan mı, Kılıçdaroğlu mu tablo ortada. Biz iç siyasete konsantre olduk. Dünya zorlu sürece devam ediyor. Bizim dünyanın her lideri ile konuşan bir lidere ihtiyacımız oldu. Biz yanlışımız olduğunda onu da ifade ediyoruz. 2. turda da milletimiz inşallah güçlü destek vermesini umuyoruz. Arzumuz ilk turda işi bitirmekti, iki haftalık bir gecikme ile tamamlamış oluruz inşallah.

Biz bugüne kadar doğru adımlar attık. 21 yıldan sonra hem Cumhur İttifakı, Recep Tayyip Erdoğan sizden 3 milyon fazla oy aldıysa bunu sorgulayın. Biz önümüzdeki süreci doğru adamla yola devam şeklinde inşa ediyoruz. Biz her kesimden herkesin oyuna talibiz. Kazandığımızda hiç kimse kaybetmeyecek, herkes kazanacak. 2. turda 1. ile benzer bir katılım bekliyoruz.

2018 seçimlerinde de MHP için aynı şeyler söylendi ama MHP yüzde 10 aldı. Anketler konusunda arkadaşların yaptığı çalışmaların cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine uygun olmalı. Belediye için o durum olabilir ama cumhurbaşkanlığı için nasıl bir çalışma yapacaklarını ortaya koymaları gerek. Manipüle etme amaçlı, masa üstü çalışma yapanlar var. Daha da acısı yıllardır marka haline gelmiş KONDA gibi şirketleri kendilerini patlattı. Artık bundan son biz yokuz dediler. Bunu bile bile neden yaptılar. Hangi amaçla siz marka değerinizi patlattınız.

DEPREMZEDELERE: VATANDAŞIMIZ O TEPKİYE EN GÜZEL CEVABI VERİYOR
Zihniyet farkı ortaya konuluyor, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nde. Biz siyasi sürece dönüştürmemeye çalıştık. Biz bu zihniyeti sorgularız. Bir tarafta Defne’nin oy oranına bakmadan hastaneyi bitirmek isteyen bir bakış diğer tarafta verdiği sözleri ortadan kaldıracak belediye ve mensup olduğu parti. Vatandaşımız o tepkiye en güzel cevabı veriyor.

6'LI MASAYA: SON KULLANMA TARİHİ 28 MAYIS'A KADAR UZAMIŞ OLDU
6’lı masa son kullanma tarihini uzatıyor. Aday açıklandığında dağılma sürecine girdi, biraz uzadı. Son kullanma tarihi 28 Mayıs'a kadar uzamış oldu. Kılıçdaroğlu kendi şahsi menfaatleri için CHP'ye siyasi kazık atmıştır.

CHP’YE HDP İLE İŞ BİRLİĞİ TEPKİSİ
Biz terörle mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğimizi söylüyoruz. Vatandaş sandığa gittiğinde gereken cevabı verir.

Yeşil Sol Parti tabanı ile tavanı arasında fark var. HDP tabanı Ermeni soykırımının olmayacağını bilir. HDP tavanın tanınması yönünde siyaset yapıyor. HDP bu ülkenin gerçeklerinden uzaklaşarak yoluna devam edecekse bunlar iyi günleri. Ülke için ne yapacaksın. Güven veren, istikrar veren biziz.

Cumhurbaşkanı hükümet sisteminde ittifak ayrı bir şey Meclis’te kanunu düzenlemelerde oy vermek ayrı şey. Meclis’te bazı kanuni düzenlemelerde iş birliği olur. Siyaset içinde müzakere vardır.

KILIÇDAROĞLU GENEL BAŞKANLIĞI BIRAKMAMAK İÇİN UĞRAŞACAKTIR!
Kılıçdaroğlu genel başkanlığı bırakmamak için uğraşacaktır. Bu ülkeye yerli ve milli muhalefet var. Biz Kılıçdaroğlu’nun yalanları ile uğraşmaktan başka bir şey yapamaz hale geliyoruz. Yalan makinesi haline gelen genel başkandan kurtarsınlar. Bu ülkenin menfaatleri doğrultusunda koşalım. Kılıçdaroğlu şahsi menfaatleri için CHP’yi kullanıyor.

 
Millet İttifakı İzmir’den seçim zirvesi ve ‘ikinci tur’ mesajları!
 
YSK'dan itirazlara yönelik açıklama
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Millet İttifakı İzmir’den seçim zirvesi ve ‘ikinci tur’ mesajları!
İzmir’de de Millet İttifakı il başkanları bir araya gelerek bir seçim ...
MHP'den Sinan Oğan açıklaması
MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı ...
CHP'li Aydın'dan sandık mesaisi raporu ve 'oylar korunamadı' iddiasına tepki!
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin 2.tura kalmasının ardından gündeme seçimde ...
 
CHP'den tutanak açıklaması: Her bir oyu takip ediyoruz!
CHP'li Muharrem Erkek YSK tutanaklarında tespit edilen tutarsızlıklara ...
CHP İzmir’in 11 günü: Her vekile bir ilçe, başkan yardımcıları da sahada!
Cumhurbaşkanlığı 2.tur seçimi için yol haritasını belirleyen CHP İzmir’de ...
Erdoğan'dan gençlere teşekkür mesajı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Twitter hesabından yaptığı paylaşımla ...
 
Politika Durağı'nda yeni perde 2 başkanla açılıyor!
Gazeteci Sercan Avcı'nın yerel siyasetin nabzını tuttuğu Politika Durağı ...
Kılıçdaroğlu'nun 2.tur planı: Hedef milliyetçi seçmen!
Kılıçdaroğlu’nun söylemlerini biraz daha sertleştirmesi beklenirken “CHP, ...
Oğan kararını verdi: 1-2 gün içinde açıklayacak!
Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, ikinci tura kalan Cumhurbaşkanlığı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri