POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a sert sözler!
Akşener'den İmamoğlu ve Yavaş'a sert sözler!
BM: Gazze'de siviller için güvenli hiçbir yer kalmadı
BM: Gazze'de siviller için güvenli hiçbir yer kalmadı
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 'iftar' kararı!
Yüksek Seçim Kurulu'ndan 'iftar' kararı!
10 Temmuz 2021 Cumartesi - 17:27

AK Partili Dağ'dan İzmir'de CHP'ye ve Soyer'e 'miting' tepkisi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer ve CHP'li yöneticilerin İzmir'de HDP yöneticileriyle birlikte mitinge katıldığını belirterek, "PKK'ya 'terör örgütü' diyemeyen, Diyarbakır annelerine kayıtsız kalmış, bu vicdan yoksunu insanlara o meydanda destek vermek İzmirliler adına size yakışıyor mu acaba ?" dedi.

AK Partili Dağ dan İzmir de CHP ye ve Soyer e  miting  tepkisi

Buca ilçesinde AK Parti Teşkilat Koordinasyon Merkezi açılışına katılan Dağ, yaptığı konuşmada, 2024'te yapılacak yerel seçimlerde 2019'da kaybettikleri belediyeler başta olmak üzere bugüne kadar hizmet etme imkanı bulamadıkları belediyeleri de kazanacaklarını aktardı.

AK Parti'nin yaklaşık 20 yıldır Türkiye'ye hizmet ettiğini dile getiren Dağ, "Birileri bugünlerde birtakım sufleler alarak bazı beklentilere girse de daha 20 yıllar iktidar olarak AK Parti ve Cumhur İttifakı bu millete hizmet edecek." dedi.

Geçen haftalarda İzmir'de bazı ilçelerde şebeke suyundan kötü koku gelmesi ve gece saatlerinde şebeke suyu nedeniyle fenalaştıklarını iddia edenlerin hastanelere başvurmasıyla ilgili İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer'in "Bir bardak suda koparılan fırtına" sözünü hatırlatan Dağ, bu açıklamalarla CHP'li yönetimin milleti görmemeye devam ettiğini dile getirdi.

İzmir'de trafik sorununun çok ciddi boyutlara ulaştığına vurgu yapan Dağ, "Bu iş öyle kolay değil. Dertlenmek lazım. Sürekli '-cek -cak'larla, hayal satmalarla, uluslararası bazı operasyonlarla netice alamazsınız. Millete hizmet ettikçe netice alırsınız." dedi.

- Diyarbakır annesiyle sohbet

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır ziyaretinden bir gün önce kente gittiğini ve programa eşlik ettiğini belirten Dağ, program kapsamında Diyarbakır annelerini ziyaret ettiklerini hatırlattı.

Teröre karşı tarihi bir misyon üstlenen annelerle bir araya geldiklerini, Diyarbakır annelerinden birinin de kendisinin büyüdüğü Kütahya'nın Simav ilçesinden olduğunu aktaran Dağ, onunla arasında geçen diyaloğu duygulanarak, şöyle anlattı:

"Hatice annemiz. Kızı Dicle Üniversitesinde 2. sınıf öğrencisiyken terör örgütü PKK tarafından HDP aracılığıyla dağa kaçırılmış. Hatice annemiz Yemişli köyünden. Simav merkezle arası 15 kilometre. Bana dedi ki 'Ben hayatımda Simav'a gitmedim. Ama ben kızım için, kızımın bir saç teli için kilometrelerce öteye, Diyarbakır'a geldim. Deseler ki Diyarbakır'ın tamamını sana vereceğiz. Kızımın bir teline değişmem.'

Ey HDP; Sizde vicdan var mı ? HDP genel başkanları, Mithat Sancar'ı, Pervin Buldan'ı, siz ana baba değil misiniz ? Sizde vicdan var mı ? Sizde vicdan olsa oradaki insanların derdine çare bulalım diye yol izlersiniz."

Konuşmasında İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer ve CHP'li yöneticilerin 8 Temmuz'da İzmir'de düzenlenen mitingde HDP yöneticileriyle bir araya gelmesini eleştiren Dağ, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ey CHP, daha dün İzmir'in Gündoğdu Meydanı'nda HDP ile beraber miting yapmak size yakışıyor mu ? Büyükşehir belediye başkanı, il başkanı ve diğer yetkililer, PKK'ya 'terör örgütü' diyemeyen, Diyarbakır annelerine kayıtsız kalmış, bu vicdan yoksunu insanlara o meydanda mitinge destek vermek İzmirliler adına size yakışıyor mu acaba? Bizim mücadelemiz devam edecek, ne yaparsanız yapın. Biz eser siyasetiyle yolumuza devam edeceğiz."

Buca'da bulunan cezaevini sorununu çözmenin AK Parti'ye nasip olduğunu söyleyen Dağ, ilçede yapılacak acil durum hastanesinin de eylül ayında açılacağını sözlerine ekledi.

Konuşmaların ardından Buca Teşkilat Koordinasyon Merkezinin açılışı yapıldı.

Açılışa, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli de katıldı.(AA)

 
Aliağa'da pazarcılara tanıtıcı kimlik kartları
 
Büyükşehir'den o ilçeye Bizİzmir Giysi Noktası
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Yücel'den oda başkanıyla esnaf turu
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Pandemiyle birlikte ...
Sındır: Kadınlarımız AKP iktidarına son verecek
CHP Bayındır Kadın Kollarınca düzenlenen kahvaltıda konuşan CHP İzmir ...
MHP'de Şahin'den Bornova'da saha çalışması
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, “İnsanımızın ...
 
Erdoğan yanıtladı: Kurban Bayramı tatili kaç gün olacak?
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kurban Bayramı tatilinin, 9-10 gün arasında olabileceğini ...
DEVA'da merkez ilçe kadın başkana emanet!
DEVA Partisi İzmir’de üçüncü ilçe kongresini Konak’ta gerçekleştirdi. ...
Ve 'Hayvanları Koruma Teklifi' yasalaştı!
Hayvanları Koruma Kanunu ile Türk Ceza Kanununda Değişiklik Yapılmasına ...
 
Dışişleri Bakanlığı'ndan AP'ye sert tepki
Dışişleri Bakanlığı, Avrupa Parlamentosu'nda (AP) kabul edilen "HDP özelinde ...
4. Yargı Paketi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi
Kamuoyunda 4. Yargı Paketi olarak bilinen Ceza Muhakemesi Kanunu ve Bazı ...
Erdoğan: Yurtdışından altınlarımızı getirdik
Son dönemde döviz kurlarında yaşanan hareketliliğe değinen Cumhurbaşkanı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri