POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Karadeniz’de yeni keşif kuyusunda mesai başladı
Karadeniz’de yeni keşif kuyusunda mesai başladı
Nisan'da Haziran sıcağı geliyor!
Nisan'da Haziran sıcağı geliyor!
Bakanlık açıkladı: Okullara seçim tatili
Bakanlık açıkladı: Okullara seçim tatili
Emekli maaşı açıklaması: Temmuzda masaya yatacak!
Emekli maaşı açıklaması: Temmuzda masaya yatacak!
20 Mayıs 2023 Cumartesi - 15:31

AK Partili Kaya: Foggo’yu gönderen İzmir Kılıçdaroğlu’nu da gönderecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Torbalı, Gaziemir, Menderes ve Karabağlar'da saha çalışmalarını sürdürdü. Torbalı'nın kırsal mahalleleri Arslanlar, Eğerci, Şehitler'e giden, Gaziemir Sarnıç'ta esnaf ziyaretleri yapan Kaya, Menderes ve Karabağlar'da teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

AK Partili Kaya: Foggo’yu gönderen İzmir Kılıçdaroğlu’nu da gönderecek!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Torbalı, Gaziemir, Menderes ve Karabağlar'da saha çalışmalarını sürdürdü. Torbalı'nın kırsal mahalleleri Arslanlar, Eğerci, Şehitler'e giden, Gaziemir Sarnıç'ta esnaf ziyaretleri yapan Kaya, Menderes ve Karabağlar'da teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Türkiye'yi İzmir gibi yöneteceğiz" dediğini hatırlatan Kaya, "Türkiye'yi İzmir gibi yöneteceğiz diye çıktıkları yolda halleri ortada. Altyapı ve ulaşım sorunları ile boğuşan, plansız, yeşil alanları her geçen gün daha da küçülen bir İzmir var. Çöp sorununu çözememiş, yolları asfaltlamaktan aciz bir İzmir Büyükşehir Belediyesi yönetimi var. CHP'nin adil olduğu tek bir şey var, o da insanımıza yaptığı eziyet. Onu kimseyi kayırmadan herkese eşitçe yapıyorlar. İzmir'de yaşayan herkes CHP'nin yerel eziyetinden nasibini almış durumda" dedi.

MİLLETİMİZ, HAYALE DEĞİL HAKİKATE, BOŞ LAFA DEĞİL İCRAATA, SÖZ VERİP TUTMAYANLARA DEĞİL İŞ YAPANLARA DESTEK VERDİ

14 Mayıs seçimlerinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yüzde 49,52 oy oranıyla en yakın rakibine büyük fark atarak sandıktan açık ara birinci çıktığını, Cumhur İttifakı'nın oyların yüzde 49,50'sini alarak 323 milletvekili çıkardığını hatırlatan Kaya, "Aziz Milletimiz Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur İttifakı'na büyük bir teveccüh gösterdi. TBMM'deki çoğunluğu tartışmasız kazandık. Milletimiz, istikrara destek verdi. Güven ve istikrarın yegâne temsilcisi Cumhurbaşkanımıza, Cumhur İttifakı'na destek verdi. Hayale değil hakikate, boş lafa değil icraata, söz verip tutmayanlara değil iş yapanlara destek verdi. 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci turda da zaferimizi taçlandıracağız. Cumhurbaşkanımızı rekor oyla yeniden seçeceğiz" şeklinde konuştu.

CHP’LİLER, 28 MAYIS’TA PARTİLERİNE ÇÖREKLENEN YAPIDAN KURTULACAKLAR

7'li koalisyonun milletin değerlerini hiçe saydığını, gizli pazarlıklarla koltuk kavgasına düştüğünü vurgulayan Kaya, "7'li koalisyon milleti değil, kendi ikballerini düşünenlerin bir araya geldiği organizasyondur. Sayın Meral Akşener masadan kalktığında, kumar masası, noter masası dediğinde hepimize gerçekleri söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun siyasi rüşvetle, koltuk dağıtarak adaylığı kapmak istediğini söyledi. Ona Cumhurbaşkanı Yardımcılığı, buna bakanlık, başkasına milletvekilliği dağıtarak aday oldu. Seçim sonuçları açıklandığında gördük, küçük partilerin CHP'ye hiçbir katkısı olmamış. Buna rağmen, CHP'nin kesesinden 37 Milletvekili çıkardılar. CHP'nin seçim öncesi İzmir'de 14 Milletvekili vardı, şimdi küçük partilerin mensubu olanları çıkardığımızda 11 tane kaldığını görüyoruz. Samimi CHP'li hemşehrilerimiz müsterih olsun, 28 Mayıs'ta Sayın Cumhurbaşkanımızın zaferiyle CHP'ye çöreklenen bu yapıdan da kurtulacaklar. Atatürkçüleri tasfiye edip, Atatürk'e ırkçı diyeni İzmir'de birinci sıradan aday yaptılar. Türk Silahlı Kuvvetleri’ne hakaret edeni, Mehmetçik'e katil diyeni İzmir'den aday yaptılar. İzmirliler’e tıpış tıpış oy vereceksiniz dediler. İzmir’e yaptıkları bu saygısızlığın bedelini 28 Mayıs’ta bir daha ödeyecekler” ifadesinde bulundu.

FOGGO, GELDİĞİ GİBİ GİTTİ

CHP’nin İzmir Milletvekili adaylarından Hacer Foggo’nun seçimin hemen ertesi günü İzmir’i terk ettiğini ve sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunduğunu hatırlatan Kaya, “İzmirliler, TSK’ya hakaret eden, Mehmetçik’e katil diyen Foggo’ya sandıkta haddini bildirdi. Seçilemedi ve seçimin hemen ertesi günü havalimanından bir paylaşım yaptı. Geldim, gidiyorum dedi. Evet, geldiği gibi gitti. Çünkü İzmir’de kahraman ordumuza hakaret eden birisinin kabul görmesi mümkün değildir. İzmirliler 14 Mayıs’ta Hacer Foggo’yu valizini koluna takarak yolladı, 28 Mayıs’ta da Kemal Kılıçdaroğlu’nu aynı şekilde yollayacaklar” dedi. 

 
Bayraklı ‘Atatürk’te’ birleşti
 
İzmir'de vahşet: 15 yaşında babaanne katili oldu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'nun yeni başdanışmanı belli oldu!
Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ...
İYİ Parti lideri Akşener: Sonuna kadar çalışacağız!
İYİ Parti lideri Meral Akşener, 28 Mayıs'ta yapılacak ikinci tur seçimler ...
Soyer'den 16 il başkanıyla 2. tur zirvesi: Kim/ne mesaj verdi?
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, siyasi partilerin İzmir ...
 
AK Parti İzmir'de 'yerel zirve': Erdoğan büyük farkla kazanacak!
AK Parti İzmir İl Başkanı Saygılı İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İlçe ...
Erdoğan'dan gençlere: Her zaman sizin yanınızdayız
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yayımladığı ...
Adaylık için istifa etmişti: Başdaş yeniden Konak İlçe Başkanı
AK Parti İzmir’den milletvekili olmak için ileç başkanlığı görevinden ...
 
AP Lideri: Açıklamalarımız gündemi sarsacak!
ATA İttifakı'nın ortağı ve Adalet Partisi Genel Başkanı Vecdet Öz, kişisel ...
İYİ Parti’nin İzmir’de 4. vekil hedefi kıl payı kaçtı!
Türkiye 14 Mayıs’taki kritik seçimler içinde sandığa gitti. Açıklanan ...
Yurt dışı seçmenlere seslendi, vaatlerini sıraladı
Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri