POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İsrail Gazze'de yine sivilleri vurdu!
İsrail Gazze'de yine sivilleri vurdu!
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
21 Haziran 2021 Pazartesi - 12:39

AK Partili Kaya'dan Soyer'e 'kapatın' çıkışı!

Vatandaşların İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yana olan şikayetlerini dinleyen AK Partili Kaya, İzmir'de vatandaşının sorunlarını umursamayan bir yerel yönetim anlayışıyla karşı karşıya olduklarını söyledi. Kaya, "Sayın Soyer'in kentteki yoğun trafiğe bulduğu çözüm, insanlar araçlarıyla trafiğe çıkmasın şeklindeydi. Akıllara zarar bu çözüm önerisi, yaşanan her sorunda akıllarına geliyor. Trafik çok araçların kontaklarını kapatın, sular koktu muslukları kapatın" diye konuştu.

AK Partili Kaya dan Soyer e  kapatın  çıkışı!

Sahadaki çalışmalarını sürdüren AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya'nın son durağı Gaziemir ilçesi oldu. Gaziemir Gazi Mahallesi ve Menderes Mahallesi'nde muhtarları ziyaret eden, vatandaşlarla buluşan Kaya, Önder Caddesi'nde ve Sarnıç'ta da esnaf ziyaretleri yaptı.

Vatandaşların İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yana olan şikayetlerini dinleyen Kaya, İzmir'de vatandaşının sorunlarını umursamayan bir yerel yönetim anlayışıyla karşı karşıya olduklarını söyledi.

SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ, SU KOKTU! 

Vatandaşların evlerindeki musluklardan akan suda oldukça kötü bir koku geldiği yönündeki şikayetlerini dinleyen Kaya, CHP'li İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin gündeminin kentin sorunları olmadığını söyledi. Sorunlar günden güne büyürken Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in başka dünyalarda gezdiğini ifade eden Kaya, "İzmir'de trafik felç haline gelmiş durumda. Trafikte bir yerden bir yere gitmek mümkün değil, hemşehrilerimiz büyük çile çekiyor. Altyapı yetersizliği nedeniyle, Körfez'in kokusuna şehrin bütün sokaklarını saran kötü koku da eklendi. Güzel İzmir'imizin sokaklarını lağım kokan hale getirdiler. Bütün bunlar yetmezmiş gibi, evlerdeki musluklardan akan su da kokmaya başladı. Şehrinin insanına temiz su bile sağlayamayan bir yönetimden bahsediyoruz. CHP belediyeciliği sağlığımızı tehdit eder hale geldi. İnsanlarımız içtikleri sudan dolayı hastanelik oluyor, Sayın Tunç Soyer Gaziantep'ten ses veriyor. Doğru düzgün altyapı ve kanalizasyon olmadığı için şehir koktu, zamanında toplanmayan çöpler koktu, Körfez koktu ve en sonunda çeşmelerden akan sular da koktu. Sayın Soyer'in kentteki yoğun trafiğe bulduğu çözüm, insanlar araçlarıyla trafiğe çıkmasın şeklindeydi. Akıllara zarar bu çözüm önerisi, yaşanan her sorunda akıllarına geliyor. Trafik çok araçların kontaklarını kapatın, sular koktu muslukları kapatın. İzmirli hemşehrilerimizin aklıyla alay etmeye devam ediyorlar. Bu kadar vurdumduymazlık olmaz. İzmir'imiz bu umursamaz ve şımarık yönetim anlayışını asla hak etmiyor" şeklinde konuştu. 

SANKİ BİZ BAŞKA ŞEHİRDE YAŞIYORUZ, SOYER BAŞKA ŞEHİRDE YAŞIYOR 

CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in mevcut bakış açısıyla İzmir'in kronik hale gelmiş sorunlarının çözümünü asla sağlayamayacağını sözlerine ekleyen Kaya, "Ortada bir bakış açısı sorunu var. Sayın Soyer'in meselelere halkın baktığı yerden bakmadığını net bir şekilde görüyoruz. Kendini halktan soyutlamış, gerçeklere kulaklarını tıkamış bir belediye başkanı görüyoruz. Sanki biz başka şehirde yaşıyoruz, Sayın Soyer başka şehirde yaşıyor. Modern dünyaya baktığımızda, belediye başkanlarının şehrin tüm dinamikleriyle el ele verip, şehirlerinin geleceklerini, rekabet güçlerini, insan kaynaklarını ve mali kaynaklarını beraber üretme yolunu seçtiğini gözlemliyoruz. İzmir'de ise 'ben yaptım oldu' anlayışından başka bir şey bilmeyen, üstüne üstlük mevcut sorunları bile görmezden gelen bir belediye başkanı görüyoruz. Bu sağlıksız ve üstenci bakış açısı İzmir'in sahip olduğu demokratik kültüre asla uygun değildir. İzmirli hemşehrilerimiz, şehrin yönetiminden habersiz kalmadıkları, yöneticilerle doğrudan diyalog kurabildikleri, sorunlarının hızla çözüme kavuşturulmasını tecrübe ettikleri, gönülden bir sahiplenme ile benimsedikleri bir yerel yönetim anlayışının hayalini kuruyor. İzmir'in sokaklarında yükselen bu sesi rahatlıkla duyabiliyoruz" dedi.

 
İZSU verilerle açıkladı: Sağlığı tehdit eden bir durum yok, herhangi bir vaka da yok!
 
Altınordu'dan Recep Niyaz atağı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
O ilçede disiplin krizi tam gaz: İfade vermeye gitmediler!
CHP İzmir İl Yönetim Kurulu, Gaziemir Belediye Meclisi'nde görev yapan ...
CHP'li Sındır: Esnafı yaşat ki insan yaşasın!
CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, Bayındır’da Esnaf Ve Sanatkarlar ...
Gözler kabinede: Kısıtlamalar gevşetilecek mi?
İki haftada bir yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı, NATO toplantısı ...
 
AK Partili Sürekli'den Büyükşehir'e su tepkisi: İnsan sağlığı bu kadar mı değersiz?
İzmirlilerin büyük sıkıntı yaşadığı ve isyan ettiği su konusu ile ilgili ...
Kılıçdaroğlu 4 büyük yatırımın açılışı için İzmir'e geliyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin kente kazandırdığı Ödemiş Entegre Katı ...
Erdoğan: Vaka sayısında çift haneye inmeliyiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan, corona virüs salgınında 5 bin civarında vaka sayısının ...
 
AK Parti'den özel Babalar Günü kutlaması
AK Parti İzmir İl Sosyal Politikalar ile Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler ...
Gözler kabinede: Kısıtlamalar gevşetilecek mi?
İki haftada bir yapılan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı, NATO toplantısı ...
AK Parti Bayraklı'dan Sandal'a 'şov' çıkışı
AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Halil Polat, ‘müjde diyerek’ kentsel dönüşümden ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri