POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Erdoğan: Parlamenter sisteme dönüş kapısı kapandı
Erdoğan: Parlamenter sisteme dönüş kapısı kapandı
TBMM'de sandalye dağılımı değişti
TBMM'de sandalye dağılımı değişti
Lokanta ve kafelerde KDV'ye zam geliyor!
Lokanta ve kafelerde KDV'ye zam geliyor!
YSK'dan 2 il, 11 ilçe ve 7 belde için karar
YSK'dan 2 il, 11 ilçe ve 7 belde için karar
11 Temmuz 2021 Pazar - 13:20

AK Partili Kaya'dan yerel idareye trafik salvosu!

AK Parti İzmir Milletvekili Kaya ilçe ziyaretlerine Torbalı, Balçova ve Karabağlar’da devam etti. Kaya ilçelerde vatandaşlarla sohbet etti, esnafla buluştu, düğün ve taziyelere katıldı. Kaya, "İzmir’deki trafik sorununun sebebi 20 yıldır bu konuda hiçbir çalışma yapmayan, alternatif yol ve çözümler üretmeyen CHP belediyecilik eziyetidir” diye konuştu.

AK Partili Kaya dan yerel idareye trafik salvosu!

AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya ilçe ziyaretlerine Torbalı, Balçova ve Karabağlar’da devam etti. Kaya ilçelerde vatandaşlarla sohbet etti, esnafla buluştu, düğün ve taziyelere katıldı.

Soyer kendini kentin gündemine adapte etmiyor

Balçova’da özellikle vatandaşların trafiğin artık çekilmez bir çile haline geldiğini söylemesi üzerine konuşan Kaya, “Trafik günden güne içinden çıkılamaz bir hale geliyor. Bu konuda hala trafiği rahatlatacak kısa vadeli çözümler CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından üretilmiyor. Sayın Soyer, İzmirlilerin aklıyla alay eder gibi trafiği araç sayısına bağlıyor ve çözüm olarak kontak kapatmayı öneriyor. Ancak resmi rakamlar Soyer’i yalanlıyor. Mesele araç sayısının artması değil. Trafikte alternatif yol ve çözümlerin CHP’li Soyer tarafından üretilmemesi. Soyer, bir türlü kendini İzmirlinin ve kentin gündemine adapte etmiyor. İzmirlinin yaşamını çile haline getiren trafik ve alt yapı sorunlarına el atmıyor. Sorunun çözümü ve yolları belli.” dedi.

Trafiğin sebebi alternatif üretmeyip, eziyete dönüşen CHP Belediyeciliği

Soyer’in belediye başkanlığı dışında her işi yaptığına dikkat çeken Kaya, “Belediyecilik dışında her konuda yorum ve çalışma yapıyor. Ama asıl işi olan belediye başkanlığı ve kente ilişkin konularda sorunun çözümü için bırakın bir şeyler yapmayı, ciddi, somut, ayakları yere basan bir plan dahi ortaya koymuyor. İzmir’deki trafik sorununun sebebi 20 yıldır bu konuda hiçbir çalışma yapmayan, alternatif yol ve çözümler üretmeyen CHP belediyecilik eziyetidir” diye konuştu.

İstedi, verdik iki yıldır çivi çakmadı

Konak Tüneli ve çevre yolunu yaparak bir nebze ulaşımı rahatlattıklarını ancak bu projelerin de CHP’li İSTEMEZÜKÇÜ anlayışıyla mücadele ederek yapıldığını bunu da tüm İzmirlilerin hatırladığını söyleyen Kaya, “Kendileri yapmıyor, bize de yaptırmamak için her şeyi yapıyorlar. 2019 yılında belediye başkanı olduğunda CHP’li Soyer Karabağlar Yeşillik Caddesi’nin karayolları ulaşım alanından çıkartılarak İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yol ağına sokulmasını istedi. Buraya yapacakları battı çıktılarla o bölgedeki trafiği rahatlatacağını söyledi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığımız da bu talebi uygun görerek bu yolu karayolu ağından çıkartıp İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne verdi. Bunun üzerinden tam 2 yıl geçti. Bırakın çivi çakmayı daha ortada proje bile yok.” ifadelerini kullandı.

Dostlarına İzmirlinin sırtından bedel ödemeyi bırak

Tunç Soyer’in CHP ve İyi Parti’nin değil HDP’nin teklifi üzerine aday olarak gösterildiğini söyleyen Kaya şöyle konuştu, “HDP’ye olan borcu bir türlü bitmiyor. Pek çok belediye yönetim ve şirket kadrosunu HDP Genel Merkezi tarafından gönderilen isimlerle dolduran Soyer, HDP’nin ne zaman başı sıkışsa, HDP ne zaman kendini çağırsa soluğu koşa koşa yanlarında alıyor. Sevdası bitmedi gitti. Katıldığı mitingde çıkıp ‘Sonuna kadar beraberiz’ diyor. Kiminle berabersin? Sayın Soyer’in önceliği ve görevi İzmirli hemşehrilerimizin kentte yaşadığı problemlere çözüm bulmak. Ancak kendisi bu görevini yapmıyor. Kentin sorunlarına çözüm üretmiyor. İzmirlinin çektiği trafik ve altyapı sorunları karşısında kılını kıpırdatmıyor. Konu HDP olunca soluğu koşa koşa yanlarında alıyor. Bitmedi gitti İzmirlinin sırtından dostlarınıza ödediğiniz bedel...”

 
Altay'dan Fabrice Olinga atağı!
 
Çeşme'de Erol Evgin'le Ata’ya selam gecesi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de Bulgaristan seçimi sandığı!
Gaziemir'in Sarnıç bölgesinde yaşayan ve aynı zamanda Bulgaristan vatandaşlığı ...
Akar'dan Yunanistan Savunma Bakanı'na tepki
Milli Savunma Bakanı Akar, Panagiotopulos'un Türkiye aleyhindeki sözlerine ...
AK Parti İzmir Kadın Kolları 'yeni üye'de ülke birincisi!
AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız Büyükdağ, önceki ...
 
Kapatma iddianamesi HDP'ye ulaştı
HDP'ye kapatma davasında süreç ilerliyor. İddianame ve ekleri savunma ...
Sürekli'den CHP'ye: Sorunların üzerini bu dille örtemezler!
CHP’nin giderek tahammülsüz tutum sergileyerek maksadını aşan bir dil ...
Dendias: Erdoğan bölgede önemli bir lider
Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hayatında ...
 
Siyaset Bilimci Tosun'dan 'yeni parti iddiası'na çarpıcı yanıt: Bir karar verirsek tarafımız...
Prof. Dr. Tosun, yeni kurulacak bir siyasi partide yer alacağının iddia ...
SP İzmir'den 'Geçim İttifakı' hareketi: Esnafa zarfta siftah!
Saadet Partisi İzmir İl Başkanlığı, 'Geçim İttifakı' başlığı altında dikkat ...
AK Partili Dağ'dan İzmir'de CHP'ye ve Soyer'e 'miting' tepkisi
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir Büyükşehir Belediyesi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri