POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Paris'te sahne Team Türkiye'nin!
Paris'te sahne Team Türkiye'nin!
Özel 'küfeyi' sırtına aldı: Getir sandığı, biz taşıyacağız!
Özel 'küfeyi' sırtına aldı: Getir sandığı, biz taşıyacağız!
Ali Babacan'dan Kılıçdaroğlu ziyareti
Ali Babacan'dan Kılıçdaroğlu ziyareti
Fon vurgununda yeni iddianame
Fon vurgununda yeni iddianame
29 Şubat 2024 Perşembe - 07:47

AK Partili Kırkpınar’dan işçilere güvence, depremzedelere kredi sözü, Sandal ve Önal’a salvo!

AK Parti’nin Bayraklı adayı Bilal Kırkpınar seçim mesaisinde tüm hızıyla devam ederken göreve gelirse belediye işçilerini çıkartacağı iddialarına yanıt verdi. İlçedeki kentsel dönüşüm hedefine dair önemli mesajlar veren Kırkpınar depremzedelere de müjdeler verdi. Tüm Bayraklı’ya ise “hizmet” sözü veren Kırkpınar, Belediye Başkanı Sandal ve CHP’nin adayı İrfan Önal’a eleştirilerde bulundu.

AK Partili Kırkpınar’dan işçilere güvence, depremzedelere kredi sözü, Sandal ve Önal’a salvo!

Efe Can TAN/GERÇEKİZMİR - Türkiye 31 Mart’taki yerel seçimler için geri sayıma geçerken siyasi partiler ve adaylar saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor.

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve ilçe belediyeleri için iddialı bir seçim kampanyası yürütürken 2009 yılında ilçe olduktan sonra 3 dönemdir Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) yönetiminde bulunan Bayraklı’da AK Parti’nin adayı Bilal Kırkpınar sahada hummalı bir çalışma ile seçimlere hazırlanıyor.

‘Günde 25 bin, 30 bin adım’ atıyorum diyen Kırkpınar geçtiğimiz günkü saha çalışmasına Postacılar Mahallesi’nde muhtar ziyareti ile başladı. Muhtar Abidin Topcu’nun taleplerini dinleyen Kırkpınar notlar alarak gelen istekler doğrultusunda gerekli çalışmaların yapılacağı mesajını verdi.

BELEDİYE ÇALIŞANI KADINA GÜVENCE: AMAN HA PRİM VERMEYİN!
Muhtar ziyareti çıkışında Kırkpınar yanına gelen bir Bayraklı Belediyesi çalışanı ile konuştu. Belediye tarafından çalışanlara baskı yapıldığı ve işten çıkartma tehdidi yöneltildiği iddialarının gölgesinde Kırkpınar kadın personele, “İşine gidip geliyorsun çoluk çocuğun var başını yastığa rahatlıkla koyabilirsin. Bizim bunlarla derdimiz yok. Bizim öyle bir dünyamız yok. O safsatalara aman ha prim vermeyin’’ dedi.

BAYRAKLI’NIN EN BÜYÜK SORUNU “HİZMET”
Kırkpınar muhtarlık ziyaretinin ardından çevredeki esnafları ziyaret etti. Esnafın derdini dinleyen ve seçimlerde oy isteyen Kırkpınar girdiği bir tekel bayiinde sorduğu, “Bayraklı’nın en büyük sorunu desem ne dersin?” sorusunu, “Hizmet’ yanıtı aldı. Kırkpınar, “Bizim hedefimiz 1 sene içerisinde farklılık koymak” dedi.

VATANDAŞTAN ACİL KENTSEL DÖNÜŞÜM TALEBİ
Kırkpınar’ın girdiği bir dükkanda sohbet ettiği vatandaş ‘kentsel dönüşüme’ dikkat çekerken, “Kaldırımı boşverin başkanım. Zaten tek yapılan şey kaldırım. Kentsel dönüşüm diye bir şey yok. Duvarlar yıkılıyor. Kendi yerimi yapamıyorum. Bayraklı’daki kentsel dönüşüme ihtiyacımız var” dedi. Kırkpınar vatandaşa, “Sırayla. Bir defa altyapı yamalı bohça gibi yollarımız.” dedi. Vatandaş Kırkpınar’a, “Arabanın alt takımı değişir başkanım ama insan canı geri gelmez. En acil olan bizim için kentsel dönüşüm’ yanıtını verdi. Kırkpınar, “Altyapı ve hızlı şekilde kentsel dönüşüm diyorum ben” yanıtını verdi.

VATANDAŞTAN KIRKPINAR’A: İZMİR HİÇ BU KADAR AK PARTİ’YE YAKIN OLMAMIŞTI!
Aynı dükkandaki diğer vatandaş Kırkpınar’a dönerek, “En büyük sıkıntı; İzmir köy. İzmir hiç bu kadar AK Parti’ye yakın olmamıştı. Hamza Dağ Başkan sosyal medyada süper gidiyor. Hatta 10-12 ilçe de yüzde 90 oranında bitti gibi bunlardan biri de Bayraklı imiş aldığımız istihbarat bu yönde” diyerek AK Parti’nin İzmir’in birçok ilçesini kazanmaya yakın olduğunu düşündüğünü iletti.

POSTACILAR’A İLKOKUL SÖZÜ!
Esnaf ziyaretleri kapsamında bir kıraathaneye giren Kırkpınar vatandaşların ATM talebine yanıt verirken ilkokul sözü de verdi.



Kırkpınar, “Belediye başkanı adayı olarak bankamatik benimle ilgili değil deyip aradan çıkabilir miyim? Burada hangi sorun olursa olsun bizim boynumuzun borcu. Postacılar Mahallesi’nde ilkokul yok. İlkokulun sözünü de bitireceğiz” dedi.

ŞANTİYEDE İŞÇİLERE GÜVENCE: İÇİNİZ RAHAT OLSUN!
Esnaf ziyaretleri turunun ardından Kırkpınar Bayraklı Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü Şantiye Tesisleri’ne gitti. Kırkpınar burada işçiler ve yöneticilerle toplantılar gerçekleştirerek, seçilirse işçileri işten atacağı yönündeki iddiaların safsata olduğunu söyleyerek güvence verdi.

Kırkpınar şantiyede yaptığı konuşmada, “Hizmet dışında başka derdimiz yok. Üflesen yıkılacak evlerimiz var. Hizmetin hakim olmasını istiyoruz. Bir takım safsatalar çıkmış belediyeyi kazanırsak mevcut çalışanların işlerine son verilecek diye. Ben bizzat belediye binasına gittim. Başkanımızın çayını içtim. Her katı dolaştım. Bizim işine gidip geliyorsan, kafanı yastığa rahat koyuyorsan için rahat olsun. Farklı düşünebiliriz, hayata farklı bakabiliriz. Burada bunlar tamamen gerçek dışı. İşine giden gelen herkes rahatlıkla başını yastığa koyabilirsin. Bu yolu birlikte yürüyeceğiz. Çalışan herkes görevine devam edecek” dedi.

AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Kırkpınar yoğun temposunun arasında Gerçekİzmir’in sorularını da yanıtladı.

CHP ADAYI ÖNAL’A DÖNÜŞÜM SALVOSU: ELİNİZDEN TUTAN OLDU MU?
Kırkpınar yakın dönemde büyük bir deprem yaşayan ilçede kentsel dönüşüme dair, “Şimdi öncelikle CHP belediye başkan adayı arkadaş İrfan Bey'le (Önal) tanıştık. Kendisi hakikaten nezaketli bir insan. Yalnız şöyle depreme dem vurarak kentsel dönüşümü öncelikle her konuşmasında ifade ediyor. Tabii şunu sormak lazım yani Bayraklımız 2009 yılında ilçe oldu. Evet. İzmir Büyükşehir de dahil yirmi 25 yıldır siz yönetimdesiniz. Ve siz aynı zamanda imar komisyonundasınız. Dolayısıyla bugüne kadar sizin elinizi tutan mı oldu? Eğer madem bir kentsel dönüşüm yapacaktınız, yapmayı vaat ediyorsunuz,  peki bugüne kadar ki görev alanınız olmasına rağmen neden yapmadınız diye sormak gerekir. Dolayısıyla aynı şeyleri tekrarlayarak farklı sonuçlar beklemek gerçekten beyhude bir çaba. Yani boşuna bir uğraş. Dolayısıyla kentsel dönüşümü de yerinde dönüşümü de inşallah bizim dönemimizde gerçekleşecek. Çünkü deprem gerçeğini görmezden gelemeyiz. Iskalayamayız. Saniyeler tarifi imkansız acılar bırakıyor geride. Şöyle inşallah yeni rezerv alanımız var biliyorsunuz. Evet. Zaten ağır hasarlılar. Şu an evlerine yerleşti” diye konuştu.

ORTA HASARLILARA DESTEK MÜJDESİ!
Depremzedelerin evlerini yeniden inşa etme sürecine dair konuşan Kırkpınar evleri orta hasarlı olarak tespit edilenlere yönelik müjde verdi.

Kırkpınar, “Orta hasarlılar da zaten bizim gündemimizde. Yani orta hasarlı binaları olan kardeşlerimize belediye olarak büyükşehir adayımızın da bu zaten seçim kampanyasında var. Bizler bu masrafın bir kısmını üstleneceğiz. Yüzde 50 civarında o masrafın bir kısmını biz üstleneceğiz. Ve biz tabii bu dönem müteahhitle vatandaşımızı karşı karşıya asla getirmeyeceğiz. Yani Bayraklı Belediyesi olarak bu işin garantörü. Bütün şartları da oluştururken vatandaşımızdan yana koyacağız bu şartları. Vatandaşımızın menfaatine öbür türlü müteahhitin insafına bırakmış oluyorsun. Ve vatandaşımızın istediği dışında hiçbir şey olmayacak. Yani vatandaşımızın gönül rızası olmadan vatandaşımızın oluru alınmadan hiçbir adım atılmayacak. Kentsel dönüşümde bu olmazsa olmaz kural. Dolayısıyla şöyle o rezerv alanımızı beş binlerden bizim yirmi binlere falan daha da fazla çıkarmamız lazım. Paydaşlarımız olacak. Emlak konut da paydaşlarımızdan bir tanesi” dedi.

DEPREMZEDELERE DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ SÖZÜ!
Depremzedelerin evlerinin yeniden inşası noktasındaki düşük faizli kredi talebi hakkında konuşan Kırkpınar, “Kesinlikle bu anlamda elimizden gelen gayretler olacak. Özellikle kamu bankaları nezdinde bu faizlerin çok daha uygun rakamlara çekilmesini sağlayacağız. Zaten bir kısmını biz belediye olarak güçleneceğiz. İnşaatının bir bölümünü belediye üstlenecek. Bunun dışında kalan dediğim gibi kamu bankaları nezdinde bu faiz oranını çok daha aşağılara düşmesi için birebir bu işin içerisine gireceğiz. Ve aynı zamanda bu tutarlar böyle kira öder gibi taksi tutarları olacak. Hiç böyle yormadan bir süreç olacak, yaşanacak. Bir de şu var. Ben Mansuroğlu bölgesinde, mahallesinde deprem bölgesinde yaşıyorum. Yani Rıza Bey Apartmanı benim üç yan binam binam. Ya bu yerle bir etti. Mezar oldu oradaki insanlara. Bir yakın arkadaşımız da vardı. Bizim üç yan binası. Bizim binamızda hiçbir şey yok. Yani şunu kaçırmamak lazım. Bu deprem yerle bir edecek bir deprem değildi. Eğer yerle bir olan binalarımız varsa hatalarından dolayı. Burada kolon, kiriş, taşıyıcı sistemde eksikler ve hatalar yapılmış. Ve belediye tarafından bunlara zamanında göz yumulmuş. Evet. Ve çok ağır bir şekilde bedelini ödedik. Bunu da yaşadık. Bir de şunu söyleyeyim. Şu an mesela bir buçuk yıldır, iki yıldır yapı müracaatlarının onaylanmasını ruhsat bekleyen hemşehrilerimiz var. Evet. İki yıl, iki buçuk yıldır bir karşılık bulamamışlar. Dolayısıyla ivedi bir şekilde şu yapı müracaatlarını ve ruhsatlarının onaylanmasını hemen gerçekleştireceğiz. Yani böyle bir mağduriyet olmaz. Eğer varsa bir eksik bunu o zaman net bir şekilde söylersiniz ama topu yuvarlayarak iki sene, iki buçuk sene bu prosedür işletilir mi? Yani bu vatandaşlarımıza zulüm etmektir” dedi.

“SERDAR SANDAL İLE 5 SENE SIKINTILI GEÇMİŞ”
Mevcut Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın 5 senesini nasıl değerlendiren Kırkpınar, “Serdar Bey (Sandal) ile 5 sene ne yazık ki sıkıntılı geçmiş ve şunu görüyoruz. Bayraklılı hemşehrilerimiz yani ne yazık ki çantada keklik görülmüş. Dolayısıyla yanlarına gidilmemiş, hal hatırları sorulmamış, eksikler giderilmemiş ve irtibat sağlanamamış. Yani Bayraklı hemşehrilerimiz belediyeyle yeteri kadar irtibat sağlayamadığını, belediye başkanını sürekli sokakta kendi yanlarında göremediğini ifade etmiş. Dolayısıyla zaten problemler ortak. Yani şu altyapı meselesi zaten başlı başına bir sorun. Bayraklımızın her yerinde karşımıza çıkıyor. Aslında birçok probleminde ana paydası bu altyapı sorunları. Çünkü altyapıyı böyle sadece seçimlere üç beş ay kala lokal bir şekilde yapmaya kalkarsanız sorunları çözmektense de daha da büyütüyorsunuz. Çünkü bir yol düşünün. Yani zamanı gelmiş hadi orayı biraz kazalım bir hat geçirelim demişler. Hadi orayı kazmışlar, su geçirmişler, orayı kazmışlar, doğalgaz hattı döşemişler. Dolayısıyla tek bir elden olmayınca böyle bölük pörçük yamalı bohçaya dönmüş bütün Bayraklarımızın yolları, kaldırımları. Zaten kaldırım diyorum. Kaldırımı çok az yerde görüyoruz ve kaldırımlar gerçekten ciddi anlamda işgal edilmiş durumda. Ve mevcut kaldırımlarda da bırakın engelli insanlarımızın, engelli hemşerilerimizin dolaşmasını şöyle yaşlı veya bebek arabasıyla, pazar arabasıyla insanların dolaşmasını normal bir genç bile şu an kaldırımları kullanmakta ciddi anlamda zorluk çekiyor. Dolayısıyla bu altyapı dediğimiz olayda köklü bir değişim. Yani altyapıyı yaptığımızda o arada orada kazılacak ne varsa, hangi hat, su, doğal gaz ne varsa bu arada hepsini bitireceğiz. Ve artık yapılmış bir altyapıyı tekrar kazılması, tekrar yapılması tekrar böyle yamaların yapılması, çukurların açılması diye bir şey söz konusu olmayacak. Ve bu altyapıyı yaparken yağmur gidişlerimiz, mazgallarımız, kaldırımlarımız ve aynı zamanda bu kaldırımları gerçekten engelli dostluk alıyorlar. Yani işaretlemeleriyle bir görme engelli, rahatlıkla o kaldırımları kullanarak kaldırımlar engeli dostu kaldırımlar olacak. evine gidebilecek. Bu altyapıyla beraber Bayraklı genelinde bir sinyalizasyon Işıklandırma sorunu var. Lambaların yanmadığını, sokakların, caddelerin karanlık kaldığını herkesten duyuyoruz. Bu da beraberinde ne yazık ki daha büyük sıkıntılar getiriyor. Aileler hava böyle kararmaya dönük rahatlıkla çıkıp dışarıda alışveriş yapamıyorlar. Anne, çocuk, baba bir arada geçemiyorlar. Biraz korkuyorlar, ürküyorlar. Ya biz şöyle altyapıyla beraber ışıklandırmayı da, sinyalizasyon sistemini de hep beraber yaparak topyekun bir seferde kalıcı bir altyapı ve ışıklandırma sinyalizasyon problemini gidereceğiz” dedi.

“HERKESTE DEĞİŞİM İHTİYACI VAR”
“Önünüzde bir anket var mı? Yaklaşık 1 ay kala seçimlere rakamlar ne söylüyor? Şu anda baktığınız zaman kazanıyoruz diyor musunuz?” şeklide soruyu yanıtlayan Kırkpınar, “Şöyle söyleyeyim. En güzel anket sokak anketi. Yani ben günde ortalama yirmi beş bin, otuz bin adım atıyorum. Bayraklımızın her yerini karış karış geziyoruz. Dolayısıyla böyle en güzel anket sokakta yapılan çalışmalarda vatandaşın hissiyatını ölçmektir. Dolayısıyla herkeste bu dönem bir değişim ihtiyacı var. Çünkü Bayraklımız 2009 yılında ilçe oldu. O günden beri öncesinde de hep aynı parti tarafından CHP yönetimi tarafından yönetildi. Dolayısıyla aynı şeyleri tekrarlayarak farklı sonuçlar beklemek beyhude bir çaba. Dolayısıyla şu an mesela İrfan Bey(Önal) işte geldiğimizde problemleri biliyoruz. Kentsel dönüşümü hemen gerçekleştireceğiz. Söyleminde bulunuyorum. Peki siz? Zaten imar komisyonundasınız. Zaten CHP'nin gençlik kolları döneminden geliyorsunuz. Evet. Bayraklı'nın problemlerini biliyorsunuz. Peki bugüne kadar şu elinizi, kolunuz tutan mı oldu? Kurulduğu günden beri aynı siyasi parti tarafından yönetiliyor. Büyükşehir ha keza. Bu dönem hakikaten vatandaşlarımızın bizleri denemesini öneriyorum. Şöyle bakın Menemen ilçemiz o tarafa tabii gidip gelenler aradaki farkı görüyorlar. Daha uzun da bir zaman olmadı. Ama hemen bu farkı ortaya koyduk. Onun için biz Bayraklımıza gerçekten Bayraklımızı almak demeyelim de, Bayraklı'ya kendimizi feda etmek istiyoruz” diye konuştu.

“BAYRAKLI’DA HİZMET DÖNEMİ BAŞLAYACAK”
“Bayraklı üç dönemdir ilçe olduğundan beri CHP'nin idaresinde. Daha önce de Karşıyaka ve Bayraklı'nın parçasıyken yine Cumhuriyet Halk Partisi'nin diğer idaresindeydi. Artık AK Parti dönemi başlayacak diyebilir miyiz?” sorusunu yanıtlayan Kırkpınar, “Yani artık hizmet dönemi başlayacak. Öyle söyleyelim. Yani siyasi farklılıklarımız olabilir. Yani herkes bu yani burayı bir afet vurduğu zaman bir sel riski olduğu zaman bu ideolojiye göre insanlara ayırmıyor. Bir afet riski yaşadığımız zaman sağcısı da solcusu da herkes bundan zarar görüyor. Dolayısıyla biz bu dönem şöyle siyasi ideoloji farklılıkları bir tarafa bırakarak şöyle hizmeti getirmek istiyorum. Ve bizim hedefimiz bize oy vermeyenler bile ya ben farklı bir tercih kullanmıştık. Gelmesinler diye de çaba sarf etmiştim. Ama iyi ki hizmet gelmiş dedirtebilmek. Bunu inşallah göstereceğiz biz” dedi.

“BELEDİYE ÇALIŞANLARI ÖZELDEN ARIYOR”
“Belediye çalışanlarına bir baskı var mı oy kullanma davranışıyla ilgili olarak? Ne duyumlar alıyorsunuz” sorusunu yanıtlayan Kırkpınar, “Yani bunlar geliyor. Özelden de arayanlar oluyor. Şimdi arayanlar var. Onları da ifşa etmek söz konusu olmaz. Onlar da iyi niyetli arıyorlar. Sonuçta başkanım bize yani seçimde hangi partiye oy kullandığını resmini bize göstereceksin diyorlar. Dolayısıyla biz işimizden gücümüzden olacağız diyorlar. Belediye yönetimi bunu istiyor diyorlar. Tereddütleri var. Ve aksi takdirde eğer burada bir görev değişimi söz konusu olursa artık işten çıkarılacaksınız diye bir safsata da yayılmış. Ben özellikle birinci ağızdan bunu anlatmak için özellikle belediyeye gittim. Bugün de belediye şantiyemizi belediye şantiyemizi ziyaret ettim. Fen İşleri Müdürlüğümüzün oradaki çalışanları bizzat odalarında giderek birinci ağızdan söylemek istedim. Yani bizim böyle bir derdimiz söz konusu değil. Biz Bayraklı'da çalışan, Bayraklı Belediyesi bünyesinde çalışan bütün vatandaşlarımızla yolu birlikte yürümek istiyoruz. Ve onların çektiği sıkıntıları da mağduriyetlerin de farkındayım. İş barışı başta olmak üzere çalışma koşullarının ne kadar zor olduğunu da biliyorum. İnşallah o çalışma şanslarını da çalışma ortamlarını daha da güzel hale getirerek bu yolculuğa beraber devam edeceğiz ve her çalışan işine giden gelen netice itibariyle çoluk çocuğuna ekmek götürüyor. Bu kardeşlerimiz farklı görüşlere sahip olabiliriz ama hepimizi ortak paydası bayrakla. Dolayısıyla Bayraklı'da çalışan, çoluğuna çocuğuna ekmek taşıyan her bir vatandaşımızın gönlü rahat olsun, müsterih olsunlar. Biz bu hizmet yolculuğuna birlikte devam edeceğiz. Zaten Bayraklımıza şöyle yeni sanayi sitemizi kazandırdığımızda Bayraklı’da yeni iş imkanları da oluşturacağız. Yani diğer iş talebinde bulunan gençlerimiz var ve onlara ne yazık ki Bayraklı dışarısına Bayraklı dışına göndermek zorunda kalıyoruz. Bergama'ya, Manisa'ya, Bornova'ya, Kemalpaşa’ya onun için Bayraklı'da inşallah şöyle yeni istihdam alanlarıyla başta sanayi sitemizi hayata geçirerek bütün üretim yerlerini ve atölyeleri orada toplayarak yeni istihdam alanları oluşturacağız. Aynı zamanda fabrikalar için altyapıyı hazırlayacağız. Sermayenin bizzat takipçisi olacağız. Bakanlıklar nezdinde. Göreceksiniz en kısa zamanda atölyelerle beraber sanayi sitesinde fabrikalar da açılacak. Ama onlara bir şart koşacağız; Biz Bayraklı Belediyesi olarak sonuna kadar yanınızdayız ama bir şartımız var. Önce Bayraklı... Önce Bayraklı’nın istihdam ihtiyacı bittikten sonra ilave ihtiyaçlar alınabilir. Dolayısıyla Bayraklılı gençlerimiz artık Bayraklı dışına gitmek zorunda kalmayacak” diye konuştu. 

 
8. Yargı Paketi: İlk iki madde meclisten geçti
 
Yeni hayat yolunda ölümle burun buruna!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
8. Yargı Paketi: İlk iki madde meclisten geçti
TBMM Genel Kurulunda, kamuoyunda "8. Yargı Paketi" olarak bilinen Ceza ...
Aslanoğlu'ndan Eskinazi'ye destek, AK Partili İnan'a tepki!
Ege İhracatçı Birlikleri Yönetim Kurulu Başkanı Eskinazi’nin “Milli Eğitim ...
AK Partili İnan, Eskinazi'ye açtı ağzını yumdu gözünü!
AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyyüp Kadir İnan, ...
 
Cumhur İttifakı adayı Dağ: Gayemiz İzmir’i Türkiye’nin itici gücü yapmak!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, “Bizim ...
Tugay tarih verdi: 4 sene sonra yüzülebilir Körfez!
CHP'nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Cemil Tugay, Ege Sanayici ...
Kafe Siyaset bu akşam Duman ve Çiftçioğlu'nu ağırlayacak!
Gazeteci Sercan Avcı'nın birbirinden önemli konu ve konuklarıyla yerel ...
 
CHP'li vekilden çarpıcı çıkış: Stadın önündeki en büyük engel AK Partililer!
CHP İzmir Milletvekili Ednan Arslan, her seçim öncesi Karşıyaka Stadı’nın ...
Erdoğan'dan 'emeklilere zam' eleştirilerine yanıt!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim mitinglerine devam ediyor. ...
'Aklımızda bir formül var' dedi, ekledi: Belediye ve Emniyet binası Basmane Çukuru'na!
Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, Basmane ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir’de değişimden istikrara ve sürpriz aktör adayı!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri