POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Atatürk'e hakaret eden sanığın cezası belli oldu
Atatürk'e hakaret eden sanığın cezası belli oldu
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu
Çorlu tren katliamı davasında karar!
Çorlu tren katliamı davasında karar!
24 Mart 2019 Pazar - 08:56

Acun Ilıcalı açıkladı: Dünya şampiyonası geliyor

Survivor Panorama programına konuk olan Acun Ilıcalı Survivor Türkiye-Yunanistan ve Exatlon hakkında konuştu. Ilıcalı "Exatlon için dünya şampiyonası düşünüyoruz. Türkiye ile diğer ülkeleri yarıştırabileceğimiz bir format" dedi.

Acun Ilıcalı açıkladı: Dünya şampiyonası geliyor

Survivor Panorama'da bu hafta Acun Ilıcalı ilginç değerlendirmelerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden "Survivor'da takımlar böyle mi daha iyi, yoksa karışık mı?" şeklinde anket yapan Ilıcalı, programın sunucularından Hakan Hatipoğlu'nun bu anketi hatırlatması üzerine ilginç bir yanıt verdi.

Acun Ilıcalı, "Seyircimizin ne düşündüğünü çok merak ediyorum. Onlar için bir program yapıyoruz. Seyircilerin hoşça vakit geçirmeleri için uğraşıyoruz" dedi.

"Reyting başka bir şey, beğenip beğenmeme başka bir şey. 20 dakika boyunca bir bakışma oyunu olsa seyrederler, ama beğenirler mi? Biz de yemeği lezzetli yapmak istiyoruz."

"Yaptığım anket yüzde 55'e, yüzde 45 çıktı. Sonra şunu düşündüm; 'anketi yapıyorum da, ankete katılanlar seyrediyor mu?' Yüzde 50'si seyrediyordur. Instagram'da 7 milyon takipçim var, bunların hepsi televizyon mu seyrediyor?"

"Soru sorduğum zaman adamın önüne anket düşüyor, bir yanıta basmak istiyor. Bana da aynısı oluyor. Ne zaman anket görsem, daha basmadığım anket olmadı zaten. Yani konuda mısın, değil misin önemli değil. 'Hadi bir oy atayım' diyorsun."

Hakan Hatipoğlu'nun "Biz de anket yapıyoruz" sözleri üzerine araya giren Acun Ilıcalı, "Sizi seyreden yok mu?" esprisi ile herkesi kahkahaya boğdu.

Başarılı yapımcı, "Dünyadaki en büyük başarımız" dediği 'Exatlon' yarışması için 4 ülkeden daha teklif aldıklarını duyurdu: Şu anda dünyada 12 ülkeye çıkmak üzereyiz. Meksika'da iki sezon bitirdik, Amerika'da ikinci sezonu bitmek üzere. Çok da güzel oldu. Exatlon A'dan Z'ye kendi formatımız. Bizim için gurur kaynağı. Amerika'da, Meksika'da arkadaşlarım 'Exatlon izledik' diyor. Çok mutlu oluyorum." Dünyada 12 ülkeye çıkmak üzereyiz. Yeni yarışma yapcak yerimiz de kalmadı. Exatlon için dünya şampiyonası düşünüyoruz. Türkiye ile diğer ülkeleri yarıştırabileceğimiz bir format. Bütün dünyanın şampiyonlarının yarıştığı bir dünya kupası düşünüyorum. Bu Dubai'de olabilir, İstanbul'da olabilir." diye konuştu.

"Survivor'daki oyun sistemini icat eden biziz, dünyada böyle bir oyun sistemi yok. Survivor ile dünyada gelmiş geçmiş en büyük toplam reytingi aldık. Yunan TV tarihinin de rekorunu kırdık."

Acun Ilıcalı, Hakan Hatipoğlu'nun "Bu sezon Survivor'da çok itiraz eden oluyor mu? Mesela Ogeday, Adem, ben gibi" sorusuna, "Allah korusun sizden. Adem 'itiraz etmiyorum' deyip itiraz eden bir yarışmacıydı. Turabi'nin hiç itiraz ettiğini görmedim. Hakan iddiaya giriyordu, Hakan sayesinde çok iddia kazandım" şeklindeki esprili cevabıyla dikkat çekti.

 
Galatasaray'da deprem: Yönetim ibra edilmedi
 
Ünlü çift dünya evine girdi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sıla-Ahmet Kural davasında önemli gelişme!
Sıla, eski sevgilisi Ahmet Kural hakkında ‘adli yargılamayı etkileme teşebbüsü ...
Şeyma Subaşı'dan olay video
Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, Maldivler'e ...
Cem Yılmaz'dan eleştiriye Fenerbahçeli yanıt
Ünlü komedyen Cem Yılmaz, sosyal medyadan kendisine yöneltilen bazı eleştirilere ...
 
Elif Aksu'dan Conor McGregor açıklaması: Ayıp!
Türkiye, Elif Aksu'yu geçtiğimiz yıl Ibiza’da tatil yaptığı sırada karıştığı ...
Galada talihsiz kaza!
Türk İşi Dondurma'nın galası birbirinden ünlü konukların katılımıyla Uniq ...
İzmir'de Zafer Çika'ya veda: Dostları Demet Akbağ'ı yalnız bırakmadı
İzmir'in Narlıdere ilçesinde, trafik kazasında hayatını kaybeden sanatçı ...
 
Bergüzar Korel: Haddimi biliyorum
Özel gecelerde sahne alan oyuncu Bergüzar Korel, “Henüz çok başındayım. ...
Didem Soydan'ın Cumartesi Anneleri paylaşımı için takipsizlik
Manken Didem Soydan’ın "Cumartesi Anneleri" ile ilgili paylaşımıyla ilgili ...
Sıla: Her şey yalan dolan
Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia eden Sıla, devam eden davada ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri