POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ve Beşiktaş yenişemedi
Türkiye Kupası'nda Ankaragücü ve Beşiktaş yenişemedi
Erdoğan ve Özel Meclis'te bir araya geldi
Erdoğan ve Özel Meclis'te bir araya geldi
İYİ Parti Ankara İl Başkanı Önder istifa etti
İYİ Parti Ankara İl Başkanı Önder istifa etti
Kan donduran cinayet: 4 yaşındaki çocuk öldürüldü
Kan donduran cinayet: 4 yaşındaki çocuk öldürüldü
25 Ekim 2020 Pazar - 20:04

Akşener'den İzmir'de iktidar mesajı!

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, İzmir’de partisinin 3'ncü kuruluş yıl dönümü kutlamalarında konuştu. Akşener, “Millet bizi çağırıyor, o kutlu gün geliyor. Bu çağrı, güçlü bir Türkiye’nin çağrısıdır. İyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistemin çağrısıdır. Bir göre Türkiye’nin çözülemeyecek sorunu yok. Milletimiz seçimde yetkiyi bize verecek, biz de ülkemizi düze çıkaracağız” dedi.

Akşener den İzmir de iktidar mesajı!

GERÇEKİZMİR- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin kuruluşunun 3’üncü yılını İzmir’de kutladı. Gündoğu Myedanı’nda gerçekleşen programda kurulan dev platformdan İzmirlilere seslenen Akşener, önemli mesajlar verdi. Sınırlı sayıda davetli pandemi nedeniyle maskelerini takarak kutlamalara katıldı.

Akşener’in alana girişinde İzmir Büyükşehir Belediye Bandosu çeşitli marşlar çaldı. Kutlamalara İYİ Parti Teşiklat Başkanı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Musavat Dervişoğlu, İYİ Parti İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç,  Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sanem Oktay, DSP Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Karakülçe, BTP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Kepekçi, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve bazı ilçe belediye başkanları da katıldı.

Kurultay sonrası parti içinde muhalif çıkışlara imza atan İYİ Parti İzmir Milletvekili Aytun Çıray ise kutlamalara katılmadı.

İstiklal Marşı okunduğu sırasında, ekrana hem Türk bayrağı hem de Azerbaycan bayrağı yansıtıldı.

İYİLER BUGÜN 3 YAŞINDA!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “İyiler bugün 3 yaşında. Büyük demokrasi mücadelesinin, elimizde şanlı bayrağımızla çıktığımız kutlu serüvenin, memleket davasına imanla yürüttüğümüz dikenli yolun en kıymetli duraklarından birindeyiz. Bundan 3 yıl önce Ankara’da sizlerle birlikte tek yürek olup hep beraber tüm Türkiye’ye seslendik. El ele, omuz omuza verip ‘artık hiçbir şey eskisi olmayacak’ dedik. Çünkü artık biz varız, artık İYİ parti var. Öyle de oldu. ‘Yapılamaz’ denileni yaptık, ‘değişmez’ denileni değiştirdik. Milletimize yeniden umut olduk. Yolumuz demokrasi, adalet, hak, hakikat yoludur. ‘Kuramazlar’ dediklerinde ‘kuracağız’ dedik. Kurduk mu, kurduk. ‘Yaşamaz’ dediklerinde ‘yaşatacağız’ dedik. Yaşattık mı, yaşattık. ‘Milletimizin sesi olacağız’ dedik. Olduk mu, olduk. Türkiye’nin dört bir yanında dinlemedik dert, çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan cesur insanlarla doluyuz. İYİ Parti’nin güneşi, Türkiye’nin her köşesinde tüm gücüyle parlıyor” diye konuştu.

İZMİR’DEN İKTİDAR MESAJI: MİLLETİMİZ SEÇİMDE YETKİYİ BİZE VERECEK!
Bugünlere kolay gelmediklerini, attıkları her adımda engellemek isteyenlerin olduğunu ifade eden Akşener, “İftira atanlar, yalancılar oldu. Nitekim İYİ Parti büyüdükçe daha niceleri olacak. Daha neler göreceğiz neler ama kimsenin şüphesi olmasın Allah’ın izniyle hiçbiri bizi yolumuzdan çeviremeyecek. Çünkü biz bu kutlu yola koltuk sahibi olmak için çıkmadık. Bu yola zengin olmak için çıkmadık. Bu yola kendimiz için değil milletimiz ve Türkiye için çıktık. Onlar teker teker tarih olurken biz büyümeye devam ediyoruz. Biz ileriye bakacağız. Varsın onlar dikkatimizi dağıtmaya çalışsın, biz milletimizle buluşacağız, milletimizin sesi olacağız. İYİ Parti doğruyu alkışlar, yanlışa sözünü esirgemez. Bunu yadırgayanlar olabilir ama bizim siyaset anlayışımız budur. Millet bizi çağırıyor, o kutlu gün geliyor. Bu çağrı, güçlü bir Türkiye’nin çağrısıdır. İyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistemin çağrısıdır. Bir göre Türkiye’nin çözülemeyecek sorunu yok. Milletimiz seçimde yetkiyi bize verecek, biz de ülkemizi düze çıkaracağız. Güçlü, mutlu ve zengin Türkiye’yi milletimizle el ele gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 
Bakan Koca son 24 saatin verilerini açıkladı
 
İzmir'de korkunç bilanço: Ölenlerin sayısı 35'e yükseldi!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Soyer'den Akşener'e karşılama, İYİ Parti'ye kutlama
Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, partisinin 3.yıl kutlamaları için kente ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Wilders'a: Haddini bil!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisi hakkında sosyal medyada paylaşım yapan ...
Çiğli'de Akşener'i ağlatan açılış: Gümrükçü'ye sarılarak teşekkür etti
Çiğli Belediyesi'nin İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in 2017 yılında vefat ...
 
CHP Gençlik'ten birlik ve beraberlik yemeği
CHP İzmir Gençlik Örgütleri,  İl Gençlik Örgütü’nün düzenlediği akşam ...
Çavuşoğlu'ndan Wilders'a sert tepki
Çavuşoğlu, Hollandalı aşırı sağcı parlamenter Geert Wilders'ın paylaşımına tepki gösterdi.
Kılıçdaroğlu: Muhtarların da bütçesi olmalı
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ''Belediye başkanının bir bütçesi ...
 
Konak'ta kongre mesaisi: Sürekli'den Soyer'e '550' gün salvosu ve iddialı mesaj!
AK Parti’de daha önce ertelenen Konak kongresi gerçekleşti. Tek adaylı ...
AK Parti Bayraklı'dan CHP'li Başkan'a 'halay' göndermeli '550 gün' salvosu
AK Parti Bayraklı İlçe Başkanı Polat, düzenlediği basın toplantısıyla ...
Sındır'dan üretim ekonomisi vurgusu!
Sındır, "Sürdürülebilir istihdam, ali cengiz oyunlarıyla değil, ancak ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri