POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Erdoğan'dan 'Özel' görüşmeye dair açıklama!
Erdoğan'dan 'Özel' görüşmeye dair açıklama!
Irak ve Suriye’de 19 terörist etkisiz hale getirildi
Irak ve Suriye’de 19 terörist etkisiz hale getirildi
Tartışma yarattı: Arapça soruya Türkçe tercüme istedi!
Tartışma yarattı: Arapça soruya Türkçe tercüme istedi!
759 bin çocuk kutlama yerine çalışmak zorunda!
759 bin çocuk kutlama yerine çalışmak zorunda!
19 Mayıs 2019 Pazar - 12:22

Altınordu'nun acı kaderi!

Giresunspor'a 3-1 mağlup olarak Play-Off'a kalmayı başaramayan Altınordu, son 5 sezonda 4. kez ilk 6'yı son maçında kaçırdı.

Altınordu nun acı kaderi!

Spor Toto 1. Lig'de 34. hafta mücadelesinde deplasmanda Giresunspor'a 3-1 mağlup olarak Play-Off'a kalmayı başaramayan Altınordu, son 5 sezonda 4. kez ilk 6'yı son maçında kaçırdı. 2014-15 sezonunda döndüğü 1. Lig'de son 10 maçında 9 galibiyet, 1 beraberlik alarak müthiş bir performans sergileyen İzmir ekibi, ligi 54 puanla 7. sırada tamamlayıp, Play-Off biletini 1 puan üzerinde yer alan Samsunspor'a kaptırdı. Kırmızı-lacivertliler, 2016-17'de bu kez son 9 karşılaşmada 7 galibiyet, 2 beraberlik almasına rağmen 3'lü averaj hesabıyla ilk 6'nın dışında kaldı. O sezon 53 puan toplayan Göztepe ve Giresunspor Play-Off oynarken, aynı puandaki Altınordu, sezon içinde iki rakibine üstünlük kuramaması nedeniyle hüsran yaşadı.

İzmir temsilcisi 2017-18 sezonunda da 3'lü averaj hesabının kurbanı oldu. Altınordu yine 53 puan toplamasına rağmen çok istediği Play-Off'a kalamadı. Aynı puandaki Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Gazişehir Gaziantep ilk 6'ya adlarını yazdırırken, kırmızı-lacivertliler Süper Lig umudunu sürdüremedi. Bu sezon ise Play-Off için tüm kozları elinde bulunduran Altınordu, deplasmanda Giresunspor'u yenemeyince sezonu 57 puanla 7. basamakta tamamladı ve ilk 6 biletini 1 puan üzerinde yer alan Adana Demirspor'a kaptırdı. Giresunspor karşısında 1-0 öne geçmesine rağmen skoru koruyamayan Altınordu, 3 topunun direkten dönmesiyle büyük talihsizlik yaşadı. İzmir ekibi, Giresunspor'la şimdiye kadar oynadığı 12 maçta da galibiyet alamadı.

HÜSEYİN EROĞLU: "PLAY-OFF'U KAÇIRDIK, ÜZGÜNÜZ"

Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, 4. kez son anda Play-Off'u kaçırmaları nedeniyle büyük üzüntü yaşadıklarını söyledi.

Öne geçtikten sonra 2. golü bulmak için risk aldıklarını ve savunmada açıklar verdiklerini dile getiren Hüseyin Eroğlu, "Play-Off yarışındaki rakiplerimizin galip durumda olduğunu öğrenince biz de 2. golü aradık. Gol atalım derken defansta açıklar verdik. Skor 1-1'e gelince panikledik. Karşımızda çok iyi oynayan hırslı takım savunması yapan iyi bir takım vardı. Ligin son hafta maçının nasıl oynanması gerektiğini herkese gösterdiler. İddian yoksa bile böyle oynaman gerekiyor. Sonuçta dördüncü defa son hafta Play-Off dışında kaldık. Çok istiyorduk, yine son noktaya kadar geldik ancak üç topumuzun direkten dönmesiyle başaramadık. Çok ama çok üzgünüz" dedi. 

SARI YAŞAR VEFAT ETTİ

Altınordu'nun milli amigosu, Sarı Yaşar lakaplı Yaşar Tunçses uzun süredir tedavi gördüğü demans hastalığına yenik düşüp, 86 yaşında hayata gözlerini yumdu. Merhumun cenazesi, yarın Bahçelievler Camisi'nde öğle namazını takiben kılınacak cenaze namazının ardından Aşağı Narlıdere Mezarlığı'na defnedilecek. Altınordu kulübünden yapılan taziye mesajında, "Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve camiamıza, başsağlığı ve sabırlar dileriz" ifadelerine yer verildi. (DHA)

 
Bornova'da yüzüncü yıla özel şölen!
 
Balçovalı gençlerden Samsun çıkarması
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Altınordu'da play-off hüsranı!
Spor Toto 1. Lig'in normal sezonunun son haftasında Altıntordu deplasmanda ...
Altay'In yıldızı lige damgasını vurdu!
Spor Toto 1. Lig'de 2018-2019 sezonunu 29 golle tamamlayan Altay'ın Portekizli ...
Anadolu Efes EuroLeague'de finale yükseldi
Tarihi maçta kazanan Anadolu Efes oldu. Final-Four'da ilk kez iki Türk ...
 
Altay sezona, Uluç formaya veda etti!
Spor Toto 1'inci Lig’de son hafta mücadelesinde Altay evinde küme düşmesi ...
Göztepe'ye kader maçı için coşkulu uğurlama
Pazar günü en önemli rakibi Bursaspor'la kümede kalma yolunda deplasmanda ...
Menemen Belediyespor'da ilk aday Kırtoğlu
Suat Kaya'nın ayrılışının ardından adaylar belirlenmeye başladı. 25 Mayıs'ta ...
 
İzmir'in engelsiz takımı gönüllerin şampiyonu!
Büyükşehir Belediyesi Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Süper Lig ...
Süper Lig'de tarihi maçın hakemi belli oldu
Süper Lig'de 19 Mayıs pazar günü oynanacak Galatasaray-Başakşehir maçının hakemi Cüneyt Çakır oldu.
Göztepe'de Serdar Gürler sevinci
Göztepe'de geçen haftaki Demir Grup Sivasspor maçı öncesi ısınma sırasında ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri