POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
22 Ekim 2021 Cuma - 09:15

Amatör sporun kurmayları Bornova'da buluştu

İzmir’de en çok amatör spor kulübünün bulunduğu ilçe olan Bornova’da, kulüp yöneticileri ve spor camiasının önde gelen isimlerinin yanı sıra Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un da katılımıyla dayanışma toplantısı düzenlendi.

Amatör sporun kurmayları Bornova da buluştu

İzmir’de en çok amatör spor kulübünün bulunduğu ilçe olan Bornova’da, kulüp yöneticileri ve spor camiasının önde gelen isimlerinin yanı sıra Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’un da katılımıyla dayanışma toplantısı düzenlendi. Etkinlikte Başkan İduğ’a amatör spora desteklerinden dolayı teşekkür plaketi ve milli takım forması takdim edildi. 

İzmir spor camiasının kurmayları 51 spor kulübüne ev sahipliği yapan Bornova’da düzenlenen dayanışma toplantısında bir araya geldi. Uğur Mumcu Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen toplantıya Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, İzmir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (ASKF) Efkan Muhtar, Genel Sekreter Ali Alanç, Bornova Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Yılmaz ve amatör spora katkılarıyla tanınan iş insanı Hakan Beşyıldız’ın yanı sıra çok sayıda kulüp yöneticisi katıldı. Göreve başladığı günden bu yana amatör spora ve sporculara destekleri nedeniyle teşekkür plaketi ve milli takım forması takdim edilen Başkan İduğ, “Görev süremiz boyunca tesislerimizi yenileyecek, fiziki yatırımlara devam edeceğiz. Altyapı ve tesisleşmeyle ilgili üzerimize düşeni yaparak ‘Sporcu kenti Bornova’ vizyonumuz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Tüm zorluklara rağmen destek sürdü

2020 yılında koronavirüs pandemisi nedeniyle amatör seviyedeki müsabakalara ara verildiğini hatırlatan Başkan İduğ, “Bu dönemde boş durmadık. Yusuf Tırpancı Tesisleri’ni yeniledik. Tribünlerin üstünü kapattık ve soyunma odalarını elden geçirdik. Sporu yalnızca futboldan ibaret görmediğimiz için diğer branşları desteklemek üzere fiziki yatırımlara da devam ettik. Bu doğrultuda projelendirdiğimiz Çamdibi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nu da kısa süre içerisinde geleceğin şampiyonlarının hizmetine sunacağız. Biz sporda yetiştirici konumunda olmak istiyoruz. Bu nedenle tesis konusunda atak yaptık. Bu anlayışla  Çamdibi'ne havuzdan sonra Cimnastik Salonu da kazandıracağız” diye konuştu.

“Sporda marka kent olacağız”

Önümüzdeki dönemde yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan İduğ, hayata geçirilmesi planlanan yatırımlarla Bornova’yı sporda marka kent haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Bütçeyi doğru kullanmak adına öncelik haritası çıkardıklarını ifade eden Başkan İduğ, “Bornova Şehir Stadı’nı yeniden düzenleyeceğiz. Pınarbaşı Halı Sahası’nın yanı sıra müsabaka yapmaya uygun olmayan halı sahaları restore edip kulüplerimizin hizmetine sunacağız. Bir Bornovalı ve eski bir sporcu olarak kentin ihtiyaçlarını biliyorum. Ben kendi görev süremi değil, 30 yıl sonrasını düşünerek iş yapıyorum. Tesislerimizi restore etmeye, yeni tesisler inşa edip Bornovalıların hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Bornova’nın geleceğine yatırım yapmayı sürdüreceğiz” diye konuştu. 

Başkanlardan İduğ’a teşekkür

Toplantıda söz alan ASKF Başkanı Efkan Muhtar, Başkan İduğ’un Koronavirüs pandemisi ve ağır hasara yol açan 30 Ekim İzmir Depremi gibi birçok sorunla boğuşurken bir yandan da spora ve sporculara yönelik desteklerini sürdürdüğünü hatırlatırken, Bornova Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Yılmaz 51 spor kulübü adına Başkan İduğ’a teşekkür etti.

 
Şehit askerin getirilişinde ihmal iddiası: Açığa alındı!
 
Ünlü oyuncu film setinde katil oldu!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmirli hentbolcular yine Avrupa sahnesinde
İzmir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol ...
Göztepe’de Halil seferberliği!
Göztepe, cumartesi günü Gürsel Aksel Stadı’nda karşılaşacağı Trabzonspor ...
MHK Başkanı Serdar Tatlı istifa etti
Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Serdar Tatlı istifa etti.
 
Karşıyaka'nın kayıp transferi!
Karşıyaka'nın Süper Lig devi Fenerbahçe'den büyük umutlarla transfer ettiği ...
Serbest kalma bedeli 1 milyar euro!
Barcelona 1 milyar euroluk bonservisle Ansu Fati'nin sözleşmesini yeniledi.
Altınordu'dan Alsancak Stadı talebi
İzmir'de 2014'te çürük raporu almasının ardından 2015'te yıkılıp, aynı ...
 
Altay kalesini kapatamıyor!
Gaziantep FK ve Vavacars Fatih Karagümrük mağlubiyetleriyle 3'üncü sıradan ...
Kritik toplantı: La Liga modeli geliyor!
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Merkez Hakem Kurulu (MHK) ve Kulüpler ...
'Kara Kartal' Şampiyonlar Ligi'nde yine uçamadı: 4-1
Temsilcimiz Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndaki 3. Maçında Vodafone ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri