POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İYİ Parti Kurultayı'nda 'izleyici' kararı
İYİ Parti Kurultayı'nda 'izleyici' kararı
Danıştay'da seçim sonuçlandı: Yeni başkan belli oldu!
Danıştay'da seçim sonuçlandı: Yeni başkan belli oldu!
ABD Başkanı Biden'den '1915' açıklaması!
ABD Başkanı Biden'den '1915' açıklaması!
Hastanede dehşet! Döve döve öldürdü
Hastanede dehşet! Döve döve öldürdü
23 Ekim 2020 Cuma - 11:52

Antalya'da dehşet: Ruslar otel basıp işkence yaptı!

Antalya'nın Kumluca ilçesindeki Olimpos tatil beldesinde otel işleten Orhan Kaplan (27) ve 2 personeli, otelin mülk sahibi Rus G.A. ve 15 kişi tarafından darbedildi. Elleri ve ayakları bağlanan, zorla senet imzalatılmak istenen Kaplan, jandarma tarafından kurtarıldı. G.A.'nın oteldeki turistleri kovmaya çalıştığını, kasadaki bin 200 lirayı da aldığını söyleyen Kaplan, saldırganlardan şikayetçi oldu. Saldırı ve darp anları, otelde konaklayan bir kişi tarafından anbean görüntülendi.

Antalya da dehşet: Ruslar otel basıp işkence yaptı!

Antalya'da yaşayan Orhan Kaplan, mayıs ayında Kumluca ilçesine bağlı Olimpos'ta Rus vatandaşı G.A.'ya ait oteli 5 aylığına kiraladı. Corona virüs salgını nedeniyle işleri istediği gibi gitmeyen Kaplan, sözleşmesinin bitmesine yakın otel sahibini arayarak, sözleşmesini bir süre uzatmak istediğini belirtti. Ancak G.A. oteli hemen boşaltmasını söyledi.

Bunun üzerine Kaplan, otelde turistlerin olduğunu, konaklama sürelerinin bitmesini ve eşyalarını toparlamak için 15 gün süre istedi. İddiaya göre otel sahibi G.A., bu talebi reddedip oteli hemen boşaltması gerektiğini yineleyip, tehdit etti. Kaplan ise aynı gün oteli boşaltmasının mümkün olmadığını, hukuki yollara başvurmasını söyledi.

TURİSTLER ŞOKA GİRDİ
21 Ekim günü, konaklayan turistler ve personel otelde kahvaltı yaparken, G.A. ile birlikte 15 kişilik Rus grup geldi. Kaplan'ı yere yatıran gruptan 3 kişi, ellerini ve ayaklarını plastik kelepçe ve bantla bağlayarak dövmeyen başladı. Müdahale etmek isteyen otel personeli Batuhan İlhan ve Seyit Akman'ı da aynı şekilde bağlayan gruptakiler, onları da darbetti. Şoke olan turistler müdahil olmak isteyince, gruptakiler onlardan oteli hemen boşaltmalarını söyledi.

Gruptan 4 kişi, elleri ve ayakları bağlı olan Orhan Kaplan'ı bu kez boş bir odaya götürüp yaklaşık yarım saat boyunca dövdü. Bu sırada Kaplan'a senet imzalatmak isteyen kişiler, kolunu da kırmaya çalıştı. Dışarıda bulunan gruptan bir kişi, kasada bulunan bin 200 lirayı aldı.

EL VE AYAKLARI BAĞLANMIŞ ŞEKİLDE ODADA BULUNDU
Turistlerden biri jandarmaya giderek, durumu bildirdi. Otele gelen jandarma ekipleri, odadaki yatak üzerinde elleri ve ayakları bağlı şekilde yatan Kaplan'ı çözdü. Kaplan tedavi için hastaneye götürülürken, saldırganlar ise jandarma karakoluna götürüldü. Saldırganlar ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı. Konaklayan turistler ve darp raporu alan çalışanlar ile Kaplan otele gelerek, kendilerini darbeden kişilerden şikayetçi oldu.

DARP ANI KAMERADA
Darp anı ise otelde bulunan bir kişi tarafından cep telefonuyla görüntülendi. Görüntülerde Kaplan'ın yere yatırılıp, elleri ve ayakları bağlanarak dövüldüğü, odada ise el ile ayaklarının jandarma ekipleri tarafından çözüldüğü görülüyor.

Bu arada, şüphelilerden D.A.'nın olaydan önce sosyal medya hesabından otele geldikleri araçları ve arkadaşlarının video görüntüsünü paylaşarak, Rusça 'Olay yapmaya gidiyoruz' yazdığı görüldü.

'40 DAKİKA BOYUNCA İŞKENCE YAPTILAR'
Kendisini darbeden kişilerin 'Biz Rus mafyasıyız' dediğini ileri süren Kaplan, “Yardım çığlıklarımızı da kimseye duyuramadık. Otelde konaklayan misafirlerimiz araya girmeye çalıştı. Onları da 'Burayı boşaltın' diyerek tehdit ve darbettiler. Daha sonra beni darbederken 'Biz sana demiştik. Biz Rus mafyasıyız' diye bağırdılar. Ardından beni taşıyarak bir odaya götürdüler ve senet imzalatmaya zorladılar. Yaklaşık 40 dakika boyunca ellerim ve ayaklarım bağlı şekilde bana işkence yaptılar" dedi.

'TURİSTLERİN GÖZÜ ÖNÜNDE YAŞANDI'
Orhan Kaplan, “Misafirlerimizden birinin gidip jandarmayı otele getirmesiyle beni bıraktılar. Odada ellerimi ve ayaklarımı jandarma ekipleri çözdü. Bu sırada saldırganların çoğu kaçtı. Beni de ambulansla hastaneye götürdüler. Ardından karakola giderek şikayette bulunduk. Rusya'dan gelip, benim işletmemde, turistlerin gözlerinin önünde beni bağlayıp işkence yaptılar. Bunlar çeteleşmişler resmen, burada domuz bağı gibi bağladılar beni. Aynı zamanda kasada bulunan bin 200 lirayı da aldılar" ifadelerini kullandı. (DHA)

 
Çeşme’de yatırıma 56 milyonluk dev bütçe!
 
"Salgın tüm ülkede yeniden tırmanışa geçti"
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Doğançay'da üç ada!
Doğançay’da yakın tarihli onlarca mezarla dolu üç ada… Koronavirüsün sonlandırdığı ...
Zeynep Aslan için pedallayacaklar!
İzmirli bisiklet sporcuları geçtiğimiz haftalarda trafik kazası sonucu ...
Polisten kaçarken reklam panosuna çarptı!
Konak ilçesinde sürücüsünün 'Dur' ihtarına uymadığı otomobil, kovalamaca ...
 
Baba-oğul kavgasında kan aktı!
Buca ilçesinde babası tarafından silahla vurulan kişi ağır yaralandı.
İzmir'de sahte içki satılan kokoreççiye baskın!
İzmir'in Bornova ilçesinde, sahte içki satışı yapılan bir kokoreç dükkanına ...
İzmir'de kapkaç dehşeti: Takip edip 25 bin TL'sini çaldılar!
İzmir'de akraba olan kapkaççı 3 kişi, bankadan 25 bin TL çeken R.E.'yi ...
 
İzmir'de iki grup arasında silahlı kavga: 1 ölü, 1 yaralı
Bayraklı ilçesinde, iki grup arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi ...
İzmir'de iki korkunç kaza: 2 ölü, 4 yaralı
Kiraz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti. ...
Saros Körfezi'nde atışlı fiili silah eğitimi yapıldı
MSB'den yapılan açıklamada, ''Deniz Kuvvetlerimize ait gemilerimiz tarafından ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri