POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayşe Ateş'i kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayşe Ateş'i kabul etti
Tarihi ziyaret ve 1,5 saat süren görüşme
Tarihi ziyaret ve 1,5 saat süren görüşme
Teleferik kazasında yeni gelişme
Teleferik kazasında yeni gelişme
Limanda facia! İşçi feci şekilde can verdi
Limanda facia! İşçi feci şekilde can verdi
22 Eylül 2023 Cuma - 15:36

Aslanoğlu'ndan Özlale'ye: Bu siyaset İzmir'de işe yaramaz!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Merak Akşener tarafından İyi Parti’nin İzmir büyükşehir belediye başkan adayı olarak açıklanan Ümit Özlale’nin, Tunç Soyer’i ve İzmir büyükşehir belediye hizmetlerini eleştiren açıklamaları hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Aslanoğlu ndan Özlale ye: Bu siyaset İzmir de işe yaramaz!

Aslanoğlu “Sayın Özlale’yi akademisyen kişiliği ile tanıyorduk ama büyükşehir adaylığı açıklanınca bize keşke görmeseydik dedirten başka bir yönünü gösterdi” dedi. Aslanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü;

Sayın Ümit Özlale’yi büyükşehir belediyesi başkan adayı olması sebebiyle tebrik ediyorum. Çükü İzmir gibi bir kente, kazanacak güce sahip olmasanız da aday gösterilmek önemli bir başarıdır. Hoşgörü, demokrasi ve saygının önemli olduğu bir kentte keşke Sayın Özlale’de bu kentin kimliğine biraz daha uygun bir başlangıç yapabilseydi.

Şu ana kadar AKP’nin İzmir’de engellediği hizmetler, İzmir’in vergilerinin karşılığını alamaması, İzmir’de iktidarın bir türlü bitiremediği projeler hakkında tek kayda değer cümlesini duymadığımız Ümit bey, bunlar yetmezmiş gibi birde eksik bilgilerle kamuoyunu yanıltıp, kendisini de zor durumda bırakıyor

İzmir’in çoktan çözülmüş koku meselesinden, İzmir körfezinde sadece temiz denizlerde yaşayabilen deniz canlılarının varlığından, körfezde her gün kilolarca balık tutan olta balıkçılarından Sayın büyükşehir adayının haberi yok anlaşılan. 

Kendisi için İyi niyetli düşünüyorum ve Tunç Soyer’in İzmir’de gerçekleştirdiği yüzlerce hizmetten, altyapıda rekor kırılarak hizmete sokulan arıtma tesislerinden, tarihi yatırımlarla yapılan metro ağlarından, Uluslararası kuruluşlardan alınan hizmet ödüllerinden bihaber olduğunu varsayıyorum.

Ama en azından Sayın Tunç Soyer ile birlikte Kemeraltı tarihinin en büyük alt yapı projesini ve mimari düzenlemeleri gezerken gördüklerini, oradaki esnaf ve vatandaşın Tunç Soyer’e teşekkürlerini hatırlıyordur diye düşünüyorum.

DAHA DÜNE KADAR BİRLİKTE OY İSTİYORDUK

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’i hedefe koyan ve yapılan yüzlerce hizmeti görmezden gelen tavrı kabul edilemez olduğunu dile getiren CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu sözlerini şöyle sürdürdü;

Gerçeği dile getirmemek, gördüğü hizmeti yok saymak, “koku problemini çözeceğim” dedikten sonra öyle bir problemin olmadığını öğrendiği için, konuyu “kimyasal” kullanıyorlar seviyesine çekmek İzmirlilerin kabul edeceği siyaset tarzı değildir. 

Daha düne kadar birlikte çalıştığımız, memleketi AKP’nin yokluk ve baskı düzeninden kurtarmak için vatandaştan birlikte oy istediğimiz bir partinin büyükşehir belediye adayının bu suçlayıcı ve kabul edilemez tavrı bizleri üzmüştür. 

Elbette siyasette yarış ve eleştiri vardır ve buna en büyük saygıyı da biz CHP’liler göstermekteyiz. Ancak, söz konusu İzmir olunca herkesin biraz daha düşünerek konuşması gerekir. Sayın Özlale’nin yıllarca birileri tarafından Sayın Tunç Soyer’e ve tüm belediye başkanlarımıza uygulanan ve asla İzmir’de karşılığı olmayan “çamur at izi kalsın” politikası izlemeyeceğini umuyor, kendisini ve partisini adaylığı sebebiyle bir kez daha kutluyorum. 

 
İZSU'dan Özlale'ye 'Körfez'de kimyasal' yanıtı: Parfümü yok ki sıkasın, kimyasalı yok ki dökesin!
 
Seferihisar'da Alzheimer'a karşı pilates!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Nalbantoğlu'ndan Özlale'ye Körfez sorusu: Bu insanlar sence burada ne yapıyor?
Sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili ...
Soyer'den çarpıcı 'Özlale' yorumu, 'Akın iddiası'na yanıt ve olaylı kongre mesajları!
Başkan Soyer Akşener'in 'koku ve sığınmacı' çıkışı, İYİ Parti'nin Büyükşehir ...
Bakan Fidan'dan yoğun diplomasi trafiği
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 78. Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu ...
 
DP'li Enginyurt ve CHP İzmir Milletvekili Gökçen arasında 'Kılıçdaroğlu' atışması!
DP Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt ile CHP İzmir Milletvekili ...
İYİ Parti adayı Özlale: İzmir'de daha iyi belediyecilik mümkün!
Habertürk'te Mehmet Akif Ersoy'un sorularını yanıtlayan İYİ Parti İzmir ...
Erdoğan açıkladı: Elon Musk büyük ihtimalle İzmir'e gelecek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ziyaretinin son gününde medya temsilcileriyle ...
 
CHP'den İYİ Parti'ye 'İzmir' mesajı: Gidene 'kal' demeyiz!
CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, İYİ Parti'nin İzmir Büyükşehir ...
Erdoğan'dan BM'de yoğun diplomasi trafiği
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşmiş Milletler (BM) 78. Genel Kurulu için ...
Kılıçdaroğlu'ndan o tutuklamaya tepki!
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mustafa Kemal ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri