POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Taksim Meydanı bu yıl 1 Mayıs kutlamalarına kapalı
Taksim Meydanı bu yıl 1 Mayıs kutlamalarına kapalı
Erdoğan'dan 'Özel' görüşmeye dair açıklama!
Erdoğan'dan 'Özel' görüşmeye dair açıklama!
Irak ve Suriye’de 19 terörist etkisiz hale getirildi
Irak ve Suriye’de 19 terörist etkisiz hale getirildi
Tartışma yarattı: Arapça soruya Türkçe tercüme istedi!
Tartışma yarattı: Arapça soruya Türkçe tercüme istedi!
12 Nisan 2019 Cuma - 11:24

BESİAD'ta nöbet değişimi: İpek dönemi

Hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile birçok kişinin yaşamına dokunan, İzmir ve Karşıyaka’nın önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından (STK) olan, Bostanlı Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği’nde (BESİAD) nöbet değişimi yaşandı. Ali Akdaş görevi, Emre İpek’e bıraktı. BESİAD’ta yaşanan başkan değişimi sonrası kahvaltılı buluşma gerçekleşti, devir teslim töreni yapıldı. Yeni başkan İpek, “Bu aile ortamı devam edecek. Bayrağı daha yukarıya taşımak için mücadele edeceğim” dedi.

BESİAD ta nöbet değişimi: İpek dönemi

İzmir ve Karşıyaka’nın önemli Sivil Toplum Kuruluşlarından (STK) olan Bostanlı Esnaf Sanayici ve İşadamları Derneği’nde (BESİAD) nöbet değişimi yaşandı.

Olağanüstü genel kurul ile göreve gelen ve daha sonra 2017 yılında yapılan olağan genel kurul ile yeniden başkan seçilen Ali Akdaş, görevi yönetim içinde Emre İpek’e bıraktı. Başkanlığı bırakan Akdaş, yönetim kurulu içinde yer almaya devam edecek.

Bostanlı’da Soylu Künefe’de kahvaltılı buluşmayla gerçekleşen devir teslim töreninde dernek üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, derneğin eski başkanları ve derneğe yeni katılan isimler  bir araya geldi.

AKDAŞ: DERNEĞİN KÜÇÜK AMA ÖNEMLİ PARÇASI OLMAYA ÇALIŞTIM
BESİAD’ta görevi Emre İpek’e devreden Ali Akdaş konuşmasında dernekle 2004 yılında tanıştığını, yaşamının önemli bir bölümünü derneğin içinde aktif görevler alarak geçirdiğini söyledi. Akdaş, “2004’ten bu yana derneğin içinde devamlı, istikrarlı olmaya, derneğin küçük ama önemli parçası olmaya çalıştım. Kalbini kırdığımız insanlar var ise haklarını helal etsin. BESİAD güzel bir aile. Bu parçanın ailesi olmaktan ve burada başkanlık yapmaktan onur ve gurur duydum.Geldiğim zaman gideceğim zamanı söylemiştim. Uzun süre bu koltuklar işgal edilmemeli. Kamu yararını gözettim hep. İşin sonunda bir kadının bir çocuğun küçük mutluluğunu çok önemsedim. Hep bu aileye küçük de olsa faydam olmasını istedim. Herkes hakkını helal etsin. Kendini geçecek birini yetiştirirsen usta olursun derler. Beni geçecek bir kardeşime derneği emanet etmekten mutluluk duyuyorum. Bir hayalim de umarım bir gün BESİAD’a kadın bir başkan olur” dedi.

İPEK:  BAYRAĞI DAHA YUKARIYA TAŞIMAK İÇİN MÜCADELE EDECEĞİM
BESİAD’ın yeni başkanı Emre İpek konuşmasında şunları söyledi: “6 yıl önce derneğe katıldım. Dernekte görev yapan başkanlardan çok şeyler öğrendim. Projelerimiz devam edecek. Yeni projelerimiz olacak. Derneğe sinerji katacak arkadaşlarla güzel işler yapacağız. Bu aile ortamı devam edecek. Ailenin bozulmadan büyümesi beni hep mutlu etti. Bu devam edecek. Bu bir bayrak yarışı. Bayrağı daha yukarıya taşımak için mücadele edeceğim.”

Derneğin kurucularından Karşıyaka Belediyesi CHP’li Eski Meclis Üyesi Murat İpek, yaptığı konuşmada “Bugün çok mutluyum. Bir avukat bürosunda kurulan dernek ne günlere geldi. Dernek içinde kadınların çoğalması ayrı bir mutluluk… Gençler fazlalıkta. Bunu gördükçe duygularım apayrı oluyor. Dernek içinde herkes başkan. Önemli olan aile olabilmek. BESİAD bugünlere böyle geldi” dedi.

Dernekte en uzun süre başkanlık yapan Feyyaz Sungur ise konuşmasında derneğin özel ve önemli bir dernek olduğuna vurgu yaptı.

Yeni başkan İpek, görevi devraldığı Akdaş’a çiçek ve plaket takdim etti. Derneğe yeni üye olan isimlere ise rozet takıldı. Daha sonra hatıra fotoğrafı çekildi.

 
Bornova'da greve bir gün kala mutlu son!
 
Başkan Gümrükçü: Eğitim önceliğimiz
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kıdem tazminatında ilk adım atılıyor!
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yeni kıdem tazminatı sistemine ...
AB ve İngiltere Brexit'i 31 Ekim'e erteledi
Avrupa Birliği liderleri, İngiltere Başbakanı Theresa May'in Brexit müzakerelerinin ...
Benzine ve motorine zam: İşte yeni tarife!
Motorinin litre fiyatına 12 kuruş, benzinin litresine ise 20 kuruş zam ...
 
EGİAD’tan 'İş’te Kadın İşte Kadın' zirvesi
Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) tarafından, girişimci kadınların ...
Petrol-İş'ten TÜPRAŞ'ta uyarı eylemi
PETROL-İş Sendikası ile TÜPRAŞ arasında devam eden Toplu İş Sözleşmesi ...
ATM kiraları lüks dükkanlarla yarışıyor!
Bankaların ATM kiraları lüks dikkan kiralarıyla yarışıyor. Belediye ve ...
 
MARBLE'nin rotası dünyanın zirvesi!
Türkiye’nin en büyük ihtisas fuarı olmanın yanında alanında dünyanın sayılı ...
İzmirli Başkanlar: Seçim bitti, sıra ekonomide
İzmir Başkanlar Kurulu Nisan ayı toplantısını İzmir Ticaret Borsası ev ...
İzmir’den Ankara’ya 'Silikon Vadisi' mesajı
EGEV Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Susam, İzmir ve Ege Bölgesi’nin ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri