POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Çorlu tren katliamı davasında karar!
Çorlu tren katliamı davasında karar!
İYİ Parti'de kurultay öncesi üst düzey istifa
İYİ Parti'de kurultay öncesi üst düzey istifa
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
İndirim pompaya yansıdı: İşte yeni motorin fiyatı
İndirim pompaya yansıdı: İşte yeni motorin fiyatı
13 Şubat 2018 Salı - 11:12

Bahçeli'den CHP ve İlker Başbuğ'a sert tepki!

Afrin şehidi Musa Özalkan'ın emekili ikramiyesine ve otomobiline haciz girişimine sert tepki gösteren MHP lideri Devlet Bahçeli, HDP'nin kongresinde yaşananlar üzerinden CHP'yi hedef aldı. Bahçeli, eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'a da tepki gösterdi.

Bahçeli den CHP ve İlker Başbuğ a sert tepki!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis grubunda milletvekillerine sesleniyor. 

Bahçeli sözlerine, "Bugün dünden daha kararlı, daha heyecan doluyuz. Düne göre daha azimli daha coşkuluyuz. Her gün haklılığımız güçleniyor, haklı davamız destek görüyor. Sevdamız Türkiye, sevdamız Türk milletinin yükselişine çağrıdır." şeklinde başladı.

9-10 ve 11 Şubat'ta yapılan il ve ilçe başkanları toplantısına değinen Bahçeli, "Yüksek bir fikri kendimize rehber yaptık... Bozkurtça bakar, bozkurtça yaşar ve bozkurtça ruhumuzu teslim ederiz. Geride kalan 49 yılın bunun ispatıdır... Hakkımız olanı alacağız, hak ettiğimiz siyasi ve kutlu mevkilere ulaşmak için çalışacağız." diye konuştu.

Konuşmasına Zeytin Dalı Harekatı'yla devam eden ve 10 Şubat'ta yapılan saldırıda 9 askerin şehit düştüğünü ve ATAK helikopterinin kırıma uğramasını hatırlatan Bahçeli, "Teröristler çocukları kadınları kalkan yapmıştır" dedi.

"Hainlerin tepesine ateş olup yağmalı, balyoz olup inmeliyiz... Terörle mücadelenin dönüşü yoktur..." şeklinde konuşan ve Zeytin Dalı Harekatı şehidi Musa Özalkan'ın emekili ikramiyesine ve otomobilene haciz girişimine değinen Bahçeli, "Bu ayıba ortak olanları lanetliyorum. Şehide haciz millete ihanettir. Bu hayasızlık mutlaka cezalandırılmalıdır" ifadelerini kullandı. 

Bahçeli grup konuşmasına şöyle devam etti: 

"PKK/PYD'nin avukatlığını yapanlar, ihanet yaygarası koparanlara söylüyorum: Kahraman askerlerimize destek ve duadan vazgeçen namerttir...

Türk milleti seferber oluyor, dua ediyor, kahramanları destekliyor. Sözüm işbirlikçileredir... Hiçbir şey yapamıyorsanız bari dilinizi tutun...

Türk milleti 7'den 70'e hendekleri kapatacak, ihanet çukurlarına hainleri gömecek güçtedir. 

"YÜZ BİNLERCE BOZKURT HAZIR"
Cephe gerisinde düşmana mevzi açmaya çalışanlara inat kahramanlarımızın yanındayız... Dün Kerkük için 'en az 5 bin bozkurt hazır' dedim. Bugün tekrar ediyorum, yüz binlerce bozkurt Afrin için hazırdır...

HDP'nin 3. Olağan Kongresi yapıldı. Ankara'da teröre destek verilmiştir. Bunun adı vatana ihanet, millete hakarettir. Suçlular övülmüş, suç alkışlanmıştır... Zeytin Dalı Harekatı aleyhine açıklamalar yapmışlar, sivillerin katledildiğini alçakça iddia etmişlerdir. Bunları hukuk devletinin ilke ve esasları ile karşılaştırmak şeref ve namus borcudur. Yaptıklarının bedeli mutlaka ödetilmelidir.

"HA CHP HA HDP HA PKK... HERHANGİ BİR FARKLARI YOK"
Yaşananlar karşısında katılımcı CHP'liler yerlerinden kıpırdamıştır. CHP ile HDP alenen pişti olmuş, aynı kazanda kaynamıştır. Boşuna söylemiyorum ha CHP ha HDP. Ha CHP ha İP, FETÖ, PKK/PYD. Bunlar arasında herhangi bir fark yoktur..."

İLKER BAŞBUĞ'A TEPKİ
Partilerinin Afrin hareketı üzerinden siyasi kazanç peşinde olduğu iddiasına tepki gösteren Bahçeli, "Zilletten vazgeçin, sihirli dilinizi kesin" diyen Bahçeli sözlerini şöyle sürdürdü:

"Enerjinizi harekat üzerinden yaptığınız planlarla heba etmeyin. Afrin üzerinden partimizin siyasi kazanç peşinde olduğunu iddia etmek küstahlıktır. Zeytin Dalı Harekatı siyasete alet edilmemeliymiş. Bunu söyleyen Eski Genelkurmay Başkanı Sayın İlker Başbuğ'a sormak lazımdır. Afrin'i siyasete alet eden kim ya da kimlerdir. Kimi kastediyorsunuz. PKK/PYD/YPG üzerinden siyaset yaptığını zanneden işbirlikçi emellere laf etmeyenler neyden gocunmuşlardır... Siyaset beka mücadelesini konuşmayacaktır da ne yi konuşacaktır. Fok balıklarının nasıl yaşadığını mı yoksa nesli tükenen balinaları mı anlatalım. Kuş ve böcek türlerinden mi söz edelim..."

Bahçeli'nin konuşmasında dikkat çeken diğer noktalar şöyle:

- Türkiye son yılların en meşru operasyonunu gerçekleştirmiştir. Terör tehdidi yüksek güvenlik riskleri oluşturmuştur. Afrin bölgesinin teröristlerden temizlenmesi Türkiye için tarihi zorunluluktur. 

- Almanya ülkemize sattığı tankların Afrin'de kullanılmasından rahatsızdır. Türkiye, böylesine sözde dostlarının olduğu şartlarda mücadelesini sürdürüyor.

 
Tillerson'dan Türkiye ziyareti öncesi kritik mesaj!
 
Karaburun'u kaplayan RES: Yaşam alanı kalmadı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
A Takımı ve ezeli rekabet
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun merakla beklenen MYK’sının İzmir özeli beni şaşırtmadı...
Başbakan Yıldırım Merkel ile görüşecek
Başbakan Yıldırım, 15 Şubat'ta Almanya Başbakanı Merkel ile Berlin'de bir araya gelecek.
Erdoğan: Afrin dediğimiz an millet hazır!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da esnaf ziyaretinde yaptığı açıklamada, ...
 
Sürekli’den CHP Karşıyaka’ya taziye ziyareti
AK Parti İzmir Milletvekili CHP’nin emektar ismi Ertam Özen’in vefatı ...
Başbakan Yıldırım: ABD artık aklını başına toplamalı!
Başbakan Yıldırım, ''Afrin bölgesini de terör oluşumlarından temizleyeceğiz ...
CHP’de yeni ‘A Takımı’nın tek ‘İzmirlisi’nden ilk mesaj: Umudu yeşerteceğiz!
CHP’de 18 kişilik yeni MYK’ya İzmir’den seçilen tek isim olan Milletvekili ...
 
CHP'li Yiğit'ten 'İzmir'in Çernobili' için acil eylem çağrısı!
CHP İzmir Milletvekili Yiğit, Gaziemir'de 'İzmir'in Çernobili' olarak ...
CHP'li Bakan: Memurların yemek hakkı gasp edildi!
Bakanlar Kurulu tarafından çıkarılan yönetmelikle memurların yemek hakkının ...
Çavuşoğlu'ndan flaş ABD mesajı: Ya düzelteceğiz...
ABD Dışişleri Bakanı Rex Tillerson'ın Ankara ziyaretiyle ilgili konuşan ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri