POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Taksim Meydanı bu yıl 1 Mayıs kutlamalarına kapalı
Taksim Meydanı bu yıl 1 Mayıs kutlamalarına kapalı
Erdoğan'dan 'Özel' görüşmeye dair açıklama!
Erdoğan'dan 'Özel' görüşmeye dair açıklama!
Irak ve Suriye’de 19 terörist etkisiz hale getirildi
Irak ve Suriye’de 19 terörist etkisiz hale getirildi
Tartışma yarattı: Arapça soruya Türkçe tercüme istedi!
Tartışma yarattı: Arapça soruya Türkçe tercüme istedi!
25 Nisan 2018 Çarşamba - 08:51

Bahçeli'den Gül'e sert çıkış!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Twitter'dan açıklamalarda bulundu. Bahçeli, "Türkiye’ye tuzak kuruluyor, Türk milleti tahrik ve taciz ediliyor. Hülasa kaosa oynanıyor. Sayın Gül Pensilvanya’nın tezgahına düşmeyi nasıl göze almıştır" dedi.

Bahçeli den Gül e sert çıkış!

MHP lideri Devlet Bahçeli, Twitter üzerinden açıklamalarda bulundu.

"TÜRKİYE'YE TUZAK KURULUYOR"

Devlet Bahçeli, "Özellikle ifade etmeliyim ki, buhrana davetiye çıkaran siyasi gelişmeleri, bunalıma adeta çağrı yapan bulanık görüşme ve temas trafiklerini ibretle, esefle ve endişeyle takip ediyorum. Türkiye’ye tuzak kuruluyor, Türk milleti tahrik ve taciz ediliyor. Hülasa kaosa oynanıyor. 24 Haziran 2018’de yapılacak Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimlerine iki ay kala iç ve dış nifak ve şikak yuvaları başlarını kaldırmış vaziyettedir. Siyasi ve toplumsal yapının mahvını kurgulayan ihanet lobisi oldukça aktif, son derece faaldir." dedi.

"Demokrasiden umudunu kesen, millet iradesine sırtını dönen, Türkiye’nin milli ve beka davasına husumet duyan ne kadar aktör, zümre, kesim, mihrak, fail ve figüran varsa kıpır kıpırdır" diyen Bahçeli, "Bunlar freni patlamış yük kamyonu gibi yokuş aşağı gitmektedir. Cumhur İttifakı’nı hazmedemeyen çevreler ne yapacaklarını, nereye bulaşacaklarını şaşırmış durumdadırlar. Cümbüş İttifakı kurun demiştik, ne fayda; cürüm ve cehaletin koalisyonunda söz kesecek kadar İP’ten kazıktan boşanmışlardır." ifadesini kullandı.

Bahçeli, "Şimdi 11’nci Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül’ün Cumhurbaşkanı adaylığı üzerine çok sinsi bir kamuoyu hazırlama stratejisi devrededir. FETÖ işbaşındadır. PKK razıdır. Türkiye düşmanları heyecanlıdır. CHP, SP, HDP, İP Sayın Gül’ün adaylığına hevesle taliptir." diye konuştu.

Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

"PENSİLVANYA'NIN TEZGAHINA DÜŞMEYİ NASIL GÖZE ALMIŞTIR"

"Kardeşliği çiğnemek, yaşanmış yıllara bir kalemde çizgi çekmek, vefaya menfaat gözeterek veda etmek inançlarımızın neresinde yazılıdır? Sayın Gül Pensilvanya’nın tezgahına düşmeyi nasıl göze almıştır? Ne diyordu Yusuf Has Hacib:“Aymaz olma ey hakan,uyuma,uyan. Kendin gittikten sonra iyi adını bırak.” CHP, 22 Nisan Vakasıyla İP’e kendini astı. Ne yazık ki, FETÖ siyasi mevzi kazandı.15’ler olayı siyasi tarihe kara bir leke gibi kazındı.Sayın Gül buna hangi ahlakla göz yummuştur? İp’e grup kurdurup 23 Nisan’ı terörize eden namert ve nankörler kutuplaşmanın Truva Atıdır. Bu vahşi ata 11’nci Cumhurbaşkanı nasıl biner? Kardeşlik hukukuna kıymayı, Türkiye karşıtı cephenin eline düşmeyi gönüllüce nasıl kabullenir?"

DEVLET BAHÇELİ'DEN DERBİ YORUMU

Bahçeli, "Düşman emeller,her yerde sorun çıkarmak için uğraşıyorlar.İki güzide futbol kulübümüz olan Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın müsabakasını bile siyasallaştırıp karıştırmaya cüret ve cesaret ettiler.Netice olarak,çıkan/çıkartılan hadiseler sonucunda mezkur karşılaşmayı yarım bıraktırdılar. İnanıyorum ki, Türkiye Futbol Federasyonu; Fenerbahçe-Beşiktaş futbol müsabakasını kaldığı yerden devam ettirip sahalara fitne yaymaya, bu yolla toplumsal huzur ve dayanışma ruhunu bozmaya azmetmiş mihrakların hesabını bozacak, alçak planlarını başlarına geçirecektir." dedi.

Bahçeli, "Ne demişti Yusuf Has Hacib: “Sana herkesten daha yakın olan yine kendindir. Gönlüne sinmeyen işi bırak, işte o kadar.” Gül peşinde koşacağınıza; akıllı olun, adam olun, milli olun, ahlaklı olun; bunları olduktan sonra ne yapacaksınız öyle yapın…" ifadesini kullandı.

 
Erdoğan’dan teşkilata önemli adaylık uyarısı!
 
Düğünlere seçim ayarı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erdoğan’dan teşkilata önemli adaylık uyarısı!
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, milletvekili, belediye ve il başkanları ...
Ve 10 maddelik uyum paketi Meclis'ten geçti
10 maddelik uyum paketi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi.
AK Parti-MHP-CHP ve İYİ Parti'de milletvekilliği adaylık ücretleri belli oldu
Üç partide yapılan üst yönetim toplantılarının ardından başvurular için ...
 
Başbakan'dan sert tepki: AKPM işine baksın!
Başbakan Yıldırım, AKPM'nin seçimlerin ertelenmesi çağrısı ile ilgili, ...
Flaş! Erdoğan-Arınç zirvesi sonrası ilk açıklama
Cumhurbaşkan Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde eski Meclis Başkanı Bülent ...
CHP'de flaş 'ittifak' ve 'ön seçim' kararı!
CHP Parti Meclisi kritik toplantıda flaş kararlara imza attı. Aday belirleme ...
 
5.seçim zirvesi: CHP İzmir’de başkanlar örgütle buluştu!
CHP İl Başkanı Deniz Yücel ve il yöneticileri sırasıyla; ilçe başkanları, ...
AK Parti'den CHP'ye çok sert tepki!
AK Parti Sözcüsü Ünal, "Grup başkanvekilliği soytarılık yapma yeri değildir, ...
CHP Lideri Kılıçdaroğlu'ndan flaş ittifak mesajı!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında konuştu. Kılıçdaroğlu, ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri