POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
İYİ Parti Kurultayı'nda 'izleyici' kararı
İYİ Parti Kurultayı'nda 'izleyici' kararı
Danıştay'da seçim sonuçlandı: Yeni başkan belli oldu!
Danıştay'da seçim sonuçlandı: Yeni başkan belli oldu!
ABD Başkanı Biden'den '1915' açıklaması!
ABD Başkanı Biden'den '1915' açıklaması!
Hastanede dehşet! Döve döve öldürdü
Hastanede dehşet! Döve döve öldürdü
17 Mart 2019 Pazar - 15:06

Bahçeli'den Gündoğdu mesajları: İzmir çantada keklik değil!

MHP Lideri Cumhur İttifakı mitinginde yaptığı konuşmada, “İzmir'i hiç kimse çantada keklik görmesin. İzmir'i hiç kimse arka bahçesi zannetmesin. Güzel İzmir'de bir şey değişecek, bu suretle her şey değişecektir. Şımaranlara, yolunu şaşıranlara, 12 Eylül zulmünün mirasçılarına İzmir sırtını dönmeli, daha müreffeh, geleceği daha güçlü bir yönetime daha fazlasını yapacak bir iradeye kucağını açmalıdır” ifadelerini kullandı.

Bahçeli den Gündoğdu mesajları: İzmir çantada keklik değil!

İZMİR – Gündoğdu Meydanı iki lideri tarihi bir mitingde buluşturdu. 

Cumhur İttifakı mitinginde Cumhurbaşkanı ve Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Gündoğdu Meydanı’ndan ülkeye seslendi. 

İki liderden kürsüye önce MHP Lideri Bahçeli çıktı. Bahçeli alanı, "31 Mart seçimlerine 2 hafta kala Cumhur İttifakı’nın Gündoğdu Meydanı’nda düzenlenen İzmir Açıkhava toplantısına katılmaktan onur duyuyorum. Şükürler olsun ki İzmirli kardeşlerimizle hasret gidiyoruz. Bu seçimlerin milli beka ve milli birliğimize hayırlı olmasını Rabbim’den niyaz ediyorum. Ayrıca bu toplantının tertip ve temininde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” sözleriyle selamladı. 

Bahçeli, Türk milletinin tarihin hiçbir döneminde rahat bırakılmadığını belirterek, "Ne husumet bitti, ne hain tükendi. Anadolu'yu fethedişimizin üzerinden 948 yıl geçti ama yankısı hala geçmedi, hesabı hala bitmedi." diye konuştu.

Bu hesaplaşmanın bir tarafında Türk-İslam Medeniyeti ve Türk milletinin yer aldığını, diğer tarafında zalimler, emperyalistler ve Türk milletinin içine kadar sızmış olan yerli iş birlikçilerin olduğunu ifade eden Bahçeli, "Biz bekamız için ecdadımızdan gücümüzü aldık. Biz bağımsız yaşamak için şehitlerimizden, şühedamızdan duamızı aldık. Elbette Milli Mücadelenin duruşuyla Cumhuriyet'in duruşuyla, Cumhur İttifakı'na ruh verdik. Milli bekamız için bir araya geldik." diye konuştu.

BEKA SORUNU YOK DİYENLER NASILSINIZ?
Yeni Zelanda’daki Müslümanlara yönelik terör saldırısına değinen Bahçeli, “Beka sorunu yok diyenler nasılsınız? Çanakkale’de yendiklerimiz, İzmir’e kadar kovaladıklarımız tekrar karşımızdadır. Yegane güvence Cumhur İttifakı, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’dir. Bir olursak Çanakkale’de olduğu gibi bu milleti geçemezler. El ele olursak bu milleti yenemezler, cumhuriyeti asla yıkamazlar. Bugünkü tehdit ve tehlikeleri iyi analiz etmenin en önemli yolu tarihten ders çıkarmaktır. Türk tarihi tekerrür eden vakalar zinciridir. Düşmanlar değişse bile emeller aynı, iş birlikçiler tanıdıktır. Bin yıldır yaşadığımız Anadolu coğrafyası üzerinde stratejik tehditleri görmek, bu topraklarda binlerce yıl yaşamanın sırrını çözmek demektir.  Bugünü anlamak için Çanakkale’ye bakmak gereklidir” açıklamasında bulundu. 

İZMİR ÇANTADA KEKLİK DEĞİL!
Bahçeli, "İzmir'i hiç kimse çantada keklik görmesin. İzmir'i hiç kimse arka bahçesi zannetmesin. Güzel İzmir'de bir şey değişecek, bu suretle her şey değişecektir. Şımaranlara, yolunu şaşıranlara, 12 Eylül zulmünün mirasçılarına İzmir sırtını dönmeli, daha müreffeh, geleceği daha güçlü bir yönetime daha fazlasını yapacak bir iradeye kucağını açmalıdır" dedi. 

ZİLLETE DÜŞENLER… 
Bahçeli ayrıca, "Bugün karşımıza tekrar çıkanlar, dün Çanakkale'den püskürtülenlerdir. Bugün karşımıza yeniden çıkanlar, dün İzmir'de denize dökülenlerdir. Biz bunlara asla müsaade edemeyiz. Bu zillete asla izin veremeyiz. Rengini şehitlerimizin kanından alan al bayrağımızın düşmesini, İstiklal Marşımızın susmasını, inancımızın mukaddes çağrısı olan ezanımızın kesilmesini, nifak ile bin yıllık kardeşliğimizin bozulmasını asla sineye çekemeyiz çünkü biz Cumhur İttifakıyız, biz Türk milletiyiz, biz Türkiye'yiz” ifadelerini kullandı. 

MHP Lideri şunları söyledi: Zillete düşenler, teröristlerle yol yürüyenler, PKK'ya, FETÖ'ye tutunanlar bilsinler ki son siper Cumhur İttifakı'dır, son kale Türkiye Cumhuriyeti'dir… (AA)

 
CHP'li Sertel: Vatandaş ayın onunu dahi getiremiyor
 
Altay yara sardı, Karabük veda etti: 4-0
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li Sertel: Vatandaş ayın onunu dahi getiremiyor
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, Türkiye ...
Soyer'den Buca'ya metro müjdesi
Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Buca’da ...
Afiş yırtanlar belediye çalışanı çıktı, Arslan şikayetçi olmadı
Vatandaşın ihbarı üzerine polis, afişleri yırtan 3 kişiyi yakaladı. Yakalananların ...
 
Batur can dostlara söz verdi!
CHP Konak Belediye Başkan Adayı ve Millet ittifakının ortak adayı Abdül ...
Buca'da CHP'ye göçmen desteği!
CHP Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç, İl Başkanı Deniz Yücel ve ...
Zeybekci'den CHP'ye liste çıkışı: 103 tane terör örgütlerinin verdiği isim var!
Zeybekci, Cumhur İttifakı’nda her şeyin şeffaf şekilde yürüdüğünü, belediye ...
 
Güzelbahçe'de taksicilere 'İnce' ziyaret
Güzelbahçe Belediye Başkanı aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe ...
CHP'li Sındır: 106 bin esnaf kepenk kapattı
Sındır, “Esnaf vergi ve kredi borçlarını ödeyemiyor. Sattığı malın yerine ...
Oktay ve Çavuşoğlu Yeni Zelanda’da
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri