POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
ABD heyeti Ankara’ya geliyor: Masada kritik konular!
ABD heyeti Ankara’ya geliyor: Masada kritik konular!
BDDK'dan yeni 'Seçil Erzan' kararı!
BDDK'dan yeni 'Seçil Erzan' kararı!
Moskova'da terör saldırısı: 100 kişi hala kayıp
Moskova'da terör saldırısı: 100 kişi hala kayıp
Yerel seçim mesaisi: Malzemeler yola çıkıyor!
Yerel seçim mesaisi: Malzemeler yola çıkıyor!
18 Ocak 2022 Salı - 11:13

Bahçeli'den Sezen Aksu'ya: Serçeysen serçeliğini bil!

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Bahçeli, şarkısındaki sözler üzerinden eleştirdiği Sezen Aksu'ya "Serçeysen serçeliğini bil, sakın kuzgunluğa heves etme" diyerek tepki gösterdi.

Bahçeli den Sezen Aksu ya: Serçeysen serçeliğini bil!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Rusya-Ukrayna arasında her ihtimale açık gerilim hattı, Rusya-ABD-NATO arasındaki nafile görüşme turları, Ege ve Akdeniz'deki kutuplaşmalar, güney sınırımızdaki terörle mücadele süreçleri gündem başlıklarından bazılarıdır.

Kazakistan'ı hakimiyet altına alan kaotik tablo tesirini kaybetmiştir. Bu dost ve kardeş ülkede iç isyan, iç çatışma ortamı sükut bulmuş, hayat normale dönmeye başlamıştır. Askeri birliklerin 15 Ocak'tan itibaren Kazakistan'dan ayrıldıkları gözlemlenmektedir. Sıradan zam protestosunun biçim, şekilde değiştirerek bir darbe mekaniğine dönüş yaptığını müşahede ettik.

"TÜRKİYE İÇİN TEHDİT MUHTEMEL"

Kazakistan'daki olayların önü alınmıştır fakat Türkiye'de dahil olmak üzere dikkat çeken ülkeler için bu gibi tehditler muhtemeldir. Hazırlıklı olmak tarihi mükellefiyettir.

Türkmenler, Kürtler ve Araplar gibi Irak'ın kurucu unsurundan biridir. Türkmensiz bir Irak yaralıdır, yetimdir. Türkmenler asli kurucu unsur olmalarına rağmen, buna rağmen sosyal haklardan mahrumdur.

Bu adil değildir, eşitsizliğin kör düğümüdür. Türkmenler, kimlik ve kültür özelliklerinden, içinde yaşadıkları coğrafyaya kadar çatışma havzasının tam göbeğinde yer almışlardır. Türkmen kardeşlerimizin Irak'ta yaşadığı yerler etnik ve mezhebi fay hatlarının geçiş güzergahıdır. 

ENES KARA AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz hafta salı günü yükseköğrenimi Elazığ'da sürdüren Enes Kara isimli gencimizin intihar etmesi her yönüyle konuşulmuş, tartışılmış, istismar edilmiştir. İstismarın her türlüsüne karşıyız. Gençlerimizi sahipsiz bırakamayız. Suçsuz günahsız insanlarımızın israfına tahammül edemeyiz.

Malum intihar vakası ne ilk ne de sondur. Bizim üzerinde durmak istediğimiz asıl mevzu intihar olayının siyasi hesaplaşmaya konu edilerek muhafazakar insanlarımıza yönelik intikam aracına dönüştürülmesidir. Bu insani, vicdani değildir. Devletin en temel görevinden biri yurt inşa etmektir. Enes Kara’nın devlet yurdunda kalmak için herhangi bir başvurusunun bulunmadığı yapılan açıklamalarla sabittir.

Bahanesi ne olursa olsun bir gencin ruhi bunalıma girmesi bizi derinden üzmüştür. Arkadaşlarıyla birlikte bulunduğu daireden kendisini boşluğa bırakmış ve paylaştığı videoda da zorla cemaat yurdunda kaldığını belirtmiştir. TBMM'ye geçen dönemden sunduğumuz ruh sağlığı teklifimizin kabulünü bekliyoruz. Kadınlarımızı, çocuklarımızı hedef alan şiddet, tecavüz, cinayetin her zaman karşısındayız. Kimin inanıp inanmadığı bizim merah sahamız içinde değildir.

"SERÇEYSEN SERÇELİĞİNİ BİL"

Yazdığı ucube bir şarkının sözleri arasında Hz. Adem ve Hz. Havva'ya cahil diyen şuursuz bir sanatçıya diyorum ki serçeysen serçeliğini bil, sakın kuzgunluğa heves etme.

CHP zihniyeti terörist Demirtaş'ın yanında, Sarosçu Kavala'nın izindedir. CHP'liler ve yabancı diplomatlar Kavala'nın mahkemesinde ne arıyor?CHP yöneticilerinin Kavala sevgisi neye yorumlanmalıdır? Yoksa Kemal kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı adayları arasında Kavala da mı bulunuyor? Millet İttifakı'nın henüz Cumhurbaşkanı adayı bile yoktur. 

Geçen hafta "Bu Bahçeli'ye kapak olsun" diyen Kılıçdaroğlu'na diyorum ki, biz tencere değiliz ki kapak bizi bulsun. Sen kendine bak. Sayın Kılıçdaroğlu sokak lambası gibi olma da kime ışık saçtığın belli olsun." (NTV)

Etiketler:
 
Menemenspor'a transfer müjdesi: Yasak kalktı!
 
İstanbul Adalet Sarayı önünde polise bıçaklı saldırı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Partili Sürekli'den CHP'nin 'deprem konutları' çıkışına sert yanıt!
AK Parti İl Başkanı Sürekli; CHP’nin deprem konutlarına ilişkin açıklamalarına ...
Sol Parti'den Demokrasi İttifakı'na: Parçası değiliz!
SOL Parti'den HDP'nin çağrısıyla gerçekleştirilecek olan "Demokrasi İttifakı ...
Erdoğan'dan Arnavutluk'ta 'FETÖ' mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Tiran'da, Arnavutluk Başbakanı Rama ile ortak basın ...
 
CHP'de o ilçede kriz zirvesi: Neler konuşuldu?
Bornova'da Meclis Grubu'ndaki komisyon seçimlerinde yaşananların bir gazeteye ...
AK Partili Nasır'dan 'deprem konutları' raporu!
Deprem konutları ile ilgili gelinen son aşmayı açıklayan AK Parti İzmir ...
MHP İzmir'de toplu katılım coşkusu
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığında katılım coşkusu ...
 
"Türkiye-Arnavutluk dostluğunu taçlandırıyoruz"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk'ta TOKİ tarafından depremzedeler için ...
AK Parti'den İzmir'de 'kadın emeği' zirvesi!
AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı, Genel Merkez Kadın Kolları ...
HDP'li Oluç'tan 3. ittifak açıklaması
HDP Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç, "HDP'yi demokratik siyasetten ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri