POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Güney Kore'yi Kuzey Kore diye tanıttılar!
Güney Kore'yi Kuzey Kore diye tanıttılar!
Ünlü sanatçı Hekimoğlu hayatını kaybetti
Ünlü sanatçı Hekimoğlu hayatını kaybetti
İstanbul'da taksicilerden zam talebi!
İstanbul'da taksicilerden zam talebi!
Milli Boksör dopingten diskalifiye edildi!
Milli Boksör dopingten diskalifiye edildi!
17 Kasım 2023 Cuma - 18:57

Bakan Yerlikaya'dan 2024 mesajı: İzmir'i kazanacağız!

İzmir'de bir dizi temaslarda bulunan İçişleri Bakanı Yerlikaya AK Parti İl Başkanlığı'nı da ziyaret etti. Bakan Yerlikaya burada yaptığı konuşmada, "1994'te Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'dan başlattığı belediyecilik ruhunu, tekrar buraya getirsin inşallah... Teşkilatımızın azimli, kararlı, dualarla, niyazlarla, gayretinin bereketiyle tüm belediyelerde olduğu gibi inşallah özlemle, hayırla beklenen İzmir Büyükşehir'de de kazanıyoruz. Kazanacağız inşallah çünkü inanıyoruz" dedi.

Bakan Yerlikaya dan 2024 mesajı: İzmir i kazanacağız!

GERÇEKİZMİR - İzmir'de bir dizi temaslarda bulunan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya İzmir AK Parti İl Başkanlığı'nı da ziyaret etti. 

İzmir Teşkilatı ile buluşmasında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'ın da kendisine eşlik etti Bakan Ali Yerlikaya il başkanlığı binasında İl Başkan Bilal Saygılı, il yönetimi ve ilçe başkanları tarafından karşılandı. 

Bakan Yerlikaya İzmir Teşkilatı ile buluşmasında yerel seçimlere yönelik önemli mesajlar verdi. 

1994 RUHU VURGUSU! 
İzmir Teşkilatı'na "Buradan çok güzel görünüyorsunuz. Huzur ve güvenlik için gittiğim toplantılarda, böyle bir heyecan görmedim. Allah bu heyecanınızı daim eylesin" diye seslenen Bakan Yerlikaya, "Allah bu güzelliğinizi İzmir'imizin tüm mahallelerinde, ilçelerinde başta Büyükşehir olmak üzere tüm ilçe belediyelerde AK Parti'miz ve Cumhur İttifak'ı ortaklarımızla birlikte; bizim gönül belediyeciliğimizi, AK Parti Belediyeciliğimizi, belediyecilikte 1994'te Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'dan başlattığı belediyecilik ruhunu, tekrar buraya getirsin inşallah. Bunu başarabiliriz. Çünkü 28 Mayıs'ta Recep Tayyip Erdoğan dünya liderini tekrar baş tacı etti aziz milletimiz" dedi. 

"İZMİR'İ KAZANACAĞIZ, İNANIYORUZ!"
Yerlikaya şöyle devam etti: Cumhur İttifakı'mızla beraber, 14 Mayıs'tan itibaren parlamentoda büyük gücümüz var. Allah'a hamd olsun. Biz birazını tamamladığımız, yüz akıyla girdiğimiz, dualarla, onurla, gururla girdiğimiz Cumhuriyeti'mizin ikinci yüzyılında, Liderimizin ifade ettiği gibi; büyük ve güçlü Türkiye'de ve Türkiye Yüzyıl'ında sizlerle beraberim. Teşkilatımızın azimli, kararlı, dualarla, niyazlarla, gayretinin bereketiyle tüm belediyelerde olduğu gibi inşallah özlemle, hayırla beklenen İzmir Büyükşehir'de de kazanıyoruz. Kazanacağız inşallah çünkü inanıyoruz.

İçileri Bakanı, "Birbirimizin kıymetini bilerek, birbirimizi incitmeden, küslük dargınlık varsa şu güzel saatin yüzü suyu hürmetine barışsın bu salondan çıkmadan, helalleşsin. Bizim en büyük rakibimiz, çok az olsa da, zaman zaman nükseden kalbi, bağışlayın beni kıskançlık, fesatlıktır diye düşünüyorum. 'Bu göreve bu kardeşim benden daha layık, benden daha iyi hizmet edebilir' duruşuyla hareket ettiğimiz gün her alanı kazanacağız. 'Ben herkesten daha iyi yapabilirim' diye değil, etrafımıza bakınıp, teşkilat başkanımız, buradaki arkadaşlarımız, Genel Merkezimizdeki parti büyüklerimiz, "İzmir'de ortaya çıkan 6 - 7 aday 'onu seçin, onun daha fazla emeği, gayreti var' diyor" dediği tüm seçimleri kazandık. Bunu yapabiliriz değil mi, Allah huzurdan ayırmasın" mesajını verdi. 

"TERÖR VE UYUŞTURUCUYA GÖZ AÇTIRMIYORUZ"
Yerlikaya terörle ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında da önemli mesajlar verdi ve şunları kaydetti: Başta bölücü terör örgütü ve FETÖ, aşırı sol bunların alayıyla ilgili muhteşem şekilde çalışıyoruz, çünkü her zaman sizin desteğiniz ve duanız bize muhteşem bir heyecan ve azim veriyor. Zehir tacirleri yani uyuşturucu ile mücadelede de göz açtırmıyoruz. Bununla ilgili çok daha gayret gösteriyoruz, çünkü geleceğimiz yavrularımızı, gençlerimizi bunlara kurban veremeyiz. Hiçbir bağımlılığa; sigara, bira başta olmak üzere zaten bunlardan uyuşturucuya eviriliyor, izin vermeyiz. Buradan annelerimize, genç hanımefendilere sesleniyorum, evimizin direği sizsiniz. Anne bilir her şeyi, o yüzden 'en iyi narkotik polisi annedir' diyoruz. Evlatlarımız bilinçli evlat, bilinçli birey, kötülüğe yaklaşmayan, 'ben bunu almıyorum' dediği andan itibaren bunların  bize yapabileceği bir şey yok. İzmir'imizde gördüğümüz, duyduğumuz, hissettiğiniz, size iletilen, bilinen, bilinmeyen, bunlarla ilgili bir yanlışlık, uyuşturucu, çete vs olursa bize haber verin, hakkından gelelim, adalete teslim edelim hep beraber. Cumamız hayırlı olsun. En güzel günleri hep beraber görelim inşallah.

 
Başkan Gümrükçü dünyaevine girdi!
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan Alman mevkidaşıyla görüştü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'de disiplin kurulunda kritik dosya için karar!
CHP İl Disiplin Kurulu Bayraklı İlçe Başkanı Gültekin'e yönelik sosyal ...
Özel'den çarpıcı aday belirleme süreci açıklamaları ve dikkat çeken 'Foggo' mesajı!
Parti ve ülke gündemine dair tüm sorulara yanıt veren CHP Genel Başkanı ...
Meclis'te 'Kürt böreği' tartışması!
TBMM'de dün "Kürt böreği" tartışması yaşandı. Son günlerde "Kürt böreği ...
 
Cumhurbaşkanı Erdoğan Almanya'ya gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Almanya'ya gidecek. Erdoğan'ın başkent Berlin'de ...
CHP’de aday trafiği hızlandı: İşte İzmir’de 30 ilçede konuşulan isimler!
CHP’de değişim yaşanan kurultay sonrası gözler yaklaşan yerel seçimlere ...
Saygılı'dan Büyükşehir'e 'metro' eleştirisi ve 'bakım yapılmıyor' iddiası
Sabah saatlerinde metro aracının raydan çıkmasının ardından AK Parti İzmir ...
 
İYİ Parti'de istifa rüzgarı sürüyor
İYİ Parti Sağlık Politikaları Başkan Yardımcısı Aylin Anıl Arslan, partiden istifa ettiğini duyurdu.
'Anayasa' çıkışı: Bizden destek beklemeyin!
DEVA Partisi lideri Ali Babacan, "Mevcut Anayasa'yı tanımayanların, uymayanların ...
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Özel'e ziyaret
Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş ile CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in görüşmesi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir’de değişimden istikrara ve sürpriz aktör adayı!
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri