POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Askeri üniforma ile GBT sorgusu yaptı!
Askeri üniforma ile GBT sorgusu yaptı!
Uzaya giden ilk Suriyeli astronot Faris Türkiye'de öldü
Uzaya giden ilk Suriyeli astronot Faris Türkiye'de öldü
Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları!
Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları!
Enflasyon açıklaması: Belirgin bir düşüş göreceğiz!
Enflasyon açıklaması: Belirgin bir düşüş göreceğiz!
30 Eylül 2022 Cuma - 20:31

Bakanlığın soruşturma izni sonrası CHP'den Soyer'e destek seli!

İçişleri Bakanlığı Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer ve belediye yönetimi hakkında 3 ayrı konuyla ilgili soruşturma izni verdi. Kararın ardından CHP cephesinden Soyer'e destek mesajları yağdı.

Bakanlığın soruşturma izni sonrası CHP den Soyer e destek seli!

GERÇEKİZMİR - İçişleri Bakanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ve belediye yönetimi hakkında 3 ayrı konuyla ilgili soruşturma izni verdi.

Aylar öncesinde verilen soruşturma izinlerinin belediyeye 28 Eylül’de tebliğ edilmesi dikkat çekti.Edinilen bilgiye göre Hilton Oteli'nden belediyenin hakkı olan paraların tahsil edilmediği ve "kamu zararı oluştuğu", Fransa'da yaşadığı belirtilen Prof. Dr. Uysal'ın belediye iştiraki Grand Plaza'nın yönetiminde yer almasına karşın yönetim kurulu toplantılarına katılmadan maaş aldığı iddiası ve Başkan Soyer'in Seferihisar Belediye Başkanlığı döneminde, Seferihisar'ın Ulamış Köyü'ne 2017 yılında kurulan et entegre tesisi çevre koruma kurulundan gerekli izinlerin alınmadığı gerekçeleri 3 ayrı soruşturma konusu oldu. 

Bakanlığın soruşturma kararının ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) cephesinden Başkan Soyer'e destek yağdı. CHP üst yönetiminden isimler ve CHP İl Başkanı Deniz Yücel ile İzmir Milletvekillerinin yanı sıra İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan da Başkan Soyer'e destek, iktidara tepki mesajları geldi. 

İŞTE O MESAJLAR: 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı: İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer için soruşturma izni verildi. Soruşturmanın sonucunda vatan sevgisinden başka bir şey çıkmaz. Öte yandan size siyasi faturası büyük olur!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun: Bu kadar mı rahatsız oldunuz İzmir’in kurtuluş coşkusundan. Bu kadar mı korkuyorsunuz? Sudan sebeplerle 3 ayrı soruşturma izni verilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’in yanındayız. Başkanımızı sizin son çıpınışlarınıza yedirmeyiz.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek: Atatürk’ün sözlerini okuduğu ve tarihi gerçekleri ifade ettiği için Tunç Soyer hakkında 3 soruşturma için izin istenmiş! 3 az olabilir, 300 soruşturma açın; ne sizden korkarız ne de gerçekleri söylemekten vazgeçeriz. Tunç Soyer yalnız değildir. 

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç: Değerli başkanım Tunç Soyer onları korkutan bu görüntü oldu. Çünkü onlar “keşke yunan galip gelseydi” diyen delinin evlatları. Biz Mustafa Kemal’in evlatlarına ise bu soruşturmalar Mahzuni Babanın dediği gibi ‘tozlu yol’ gelir.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel: Seçimleri kaybedeceğinizi anlayınca başlattığınız algı operasyonlarınıza, ayak oyunlarınıza pabuç bırakacak değiliz. Sudan sebeplerle soruşturma izni verdiğiniz İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'in yanındayız!

CHP PM Üyesi ve Genel Başkan Başdanışmanı Orhan Sarıbal: Baskılarınız karşısında tek bir geri adım attıracağınızı zannediyorsanız, yanılıyorsunuz. İzmir BB Başkanımız Tunç Soyer asla yalnız yürümeyecek.
Onun arkasında sadece İzmir’liler değil, demokrasiye inanan milyonlar var.

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel: Kendi koltuğu sallantıda olan fotoromancı, çareyi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'E sudan sebeplerle soruşturma izni vermekte bulmuş. Şunu çok iyi anlamak gerekir. Burası İzmir, sizin bu ayak oyunlarınız bize vız gelir..!

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan: Bu topraklarda haine hain denir. Uyuşturucu kaçakçıları, teröristler ve mafya sokaklarımızda cirit atarken İçişleri Bakanlığı işi gücü bırakıp İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'e soruşturma izni veriyor. Hiç kıvırmayın. Bu zırvaları yemeyiz. Başkanımızın yanındayız.

CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç: Uyuşturucu kaçakçıları, teröristler, mafya sokaklarımızda gezerken İçişleri Bakanlığı İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'e düşüncesini açıkladığı için soruşturma izni veriyor. Başkanımızın sonuna kadar arkasındayız. Meydanlardan korkanlar, sandıkta yenilecek.

CHP PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Ednan Arslan: Baskılarınızdan korkup bir adım geriye atacağımızı sanıyorsanız çok beklersiniz. 3 değil 33 soruşturma izni de verseniz gideceksiniz. Her zaman olduğu gibi bugün de Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'in yanındayız. Bu soruşturmalar olsa olsa şeref madalyamız olur.

CHP YDK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahir Polat: İçişleri Bakanının 2 büyük görevi var; -CHP’ye iftira atmak -CHP’li belediye başkanlarına soruşturma izni vermek. Mafyalar, hırsızlar, dolandırıcılar fotoğraf albümünde yer aldığı için ellerini kollarını sallayarak gezebiliyor. Başkanımızın yanındayız!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan: Erdoğan'ın, Cumhuriyet ve devrimlerine bağlı belediye başkanımız Tunç Soyer hakkında günlerce konuşmasının ardından, acaba ne gelecek diye bekliyordum.

O kadar bir şey bulamamışlar ki 1987'ye kadar gitmek zorunda kalmışlar. Başkanımız Tunç Soyer’e ve önceki Başkanımız Aziz Kocaoğlu’na 32 yıl önce yapılmış bir sözleşme için soruşturma açılıyor. Tam 32 yıl Mülkiye müfettişleri, Sayıştay denetçileri inceledi, hiçbir hukuksuzluk bulamadı. Aziz Kocaoğlu hakkında 397 yıl hapis cezası istemiyle dava açan FETÖcüler bile bu konuda İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin gereğini yaptığını, hukuki haklarını savunduğunu düşünmüşler ki bu konuda bir soruşturma açma gereği duymamışlar. Bugün, Soylu’nun kirli oyunları FETÖcü savcıları, polisleri dahi aşmış durumda. Doğru duvar yıkılmaz. Başkanlarımızın yanındayız.

CHP İzmir Milletvekili Bedri Serter: Cumhuriyet’in, Atatürk’ün çocuklarının önünde duramayanlar, gerekçeler üreterek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer hakkında açılan üç soruşturmaya izin vermiş! Cunhuriyete ve devrimlere sonuna kadar bağlıyız! Başkanımız Tunç Soyer'in sonuna kadar yanındayız!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç: Bu kadar da kötü olunmaz diyemiyoruz. Çünkü kötülüğün dozunu hergün türlü türlü senaryolarla arttırıyorlar. Seçime kadar da durmayacaklar. Biz de geri adım atmayacağız. İktidarın safsatalarına, iftiralarına karnımız tok. Başkanlarımızın yanındayız.

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu: Sahte suçlamalarla, baskıyla baharın gelişini engelleyemezsiniz!!
Başkanımıza; açılan soruşturmalar bizi yıldıramaz. Bilakis doğru ve emin adımlarımızı tasdikler.
Seninleyiz Tunç Soyer. Yolun yolumuz. Biliyoruz ki güzel İzmirimiz için katkın sonsuz. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu: Onca skandala seyirci kalanlar, Tunç Başkanımıza 3 ayrı soruşturma açmış. Sel gider, kum kalır. Siz gideceksiniz, Tunç Soyer kalacak. Yanındayım Başkanım.

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç: Özgürlüğün kenti İzmir'imizi yöneten Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer'in yanındayız.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal: "Bütün cihan işitsin ki efendiler, artık İzmir, hiçbir kirli ayağın basamayacağı kutsal bir topraktır." M. Kemal Atatürk... İzmirimizin Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in sonuna kadar yanındayız...

Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz: Cumhuriyet değerlerlerinden ödün vermeyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer'in her zaman yanındayız.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce: Adalet ve özgürlüğün kentidir İzmir. Tunç Başkanımızın yanındayız.

Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin: Atatürk’ün sözlerini okuduğu ve tarihi gerçekleri ifade ettiği için Tunç Soyer hakkında 3 soruşturma için izin verilmiş! Sonuna kadar yanındayım başkanım..

Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda: Tunç Başkanın arkasında koskoca İzmir var, biz varız! Meydan boş değil!

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz: Tunç Soyer Daima...

 
Trafik kazasında can vermişti: Ağabeyi kardeş acısına dayanamadı!
 
Ampute Milli Takım galibiyetle başladı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Gaye 1 Ekim 2022 Cumartesi 15:04

En cok mahir polata gülüyoruz..Mayalar, hırsızlar, dolandırıcılar fotoğraf albümünde yer aldığı için ellerini kollarını sallayarak gezebiliyor. Başkanımızın yanındayız!.diyor ya.Bir gulmek tutuyor sormayın.

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'ndan 'af' mesajı: İktidarla konuşmaya hazırız!
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından af konusuna ...
ABD'nin kararına karşı kritik 'somut adım' mesajı!
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ABD'nin GKRY'ye silah ambargosunu kaldırmasına ...
Erdoğan: Kurulan tuzakları boşa çıkardık
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomideki gelişmelere ilişkin önemli mesajlar ...
 
CHP'den AK Partili Dağ'a 'güvenlik sorunu' tepkisi!
AK Parti Genel Başkanı ve İzmir Milletvekili Dağ'ın "CHP'nin siyaseti, ...
Purçu'dan tepki: Erteleme yetmez, kesin çözüm şart!
CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu verdiği soru önergesi ile kuaför ve ...
Öğretmenevine MHP bayrağı krizi: CHP'den sert tepki!
İzmir'in Dikili ilçesindeki öğretmenevine MHP bayrağı asılması krize neden ...
 
Yem fiyatları uçtu: Üretici ahırını boşaltıyor!
Ana geçim kaynağının tarım ve hayvancılık olduğu İzmir Ödemiş’te yem ve ...
Başkan Sürekli'den 3 günlük Ankara çıkarması!
AK Parti İzmir İl Başkanı Sürekli, 3 günlük yoğun bir Ankara programı ...
Erdoğan'dan Putin'e 'müzakere' çağrısı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya Devlet Başkanı Putin ile bir telefon görüşmesi ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri