POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Tasarlayıp öldürmeye 'iyi hal': Acılı aileden isyan!
Tasarlayıp öldürmeye 'iyi hal': Acılı aileden isyan!
DEM Parti yöneticileri için müfettiş!
DEM Parti yöneticileri için müfettiş!
Özel 31 Mart'ta kilidi açan 3 anahtarı sıraladı!
Özel 31 Mart'ta kilidi açan 3 anahtarı sıraladı!
Askeri üniforma ile GBT sorgusu yaptı!
Askeri üniforma ile GBT sorgusu yaptı!
26 Ekim 2021 Salı - 09:24

Başkan İduğ'dan göçmen dernekleri mesaisi

Başkan İduğ, ?Bornova Çamdibi Bölgesinde faaliyet gösteren Makedonya Debre Kültür ve Yardımlaşma Derneği, İzmir Makedonya Sarovalılar Derneği, Makedonya Köprülü Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Bornova Şubesi olmak üzere 4 ayrı derneği ziyaret etti. 

Başkan İduğ dan göçmen dernekleri mesaisi

Pandemi nedeniyle ara verdiği ziyaretlere mahalle gezileri ile başlayan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, dernek ziyaretleri ile devam ettirdi.

?Bornova Çamdibi Bölgesinde faaliyet gösteren Makedonya Debre Kültür ve Yardımlaşma Derneği, İzmir Makedonya Sarovalılar Derneği, Makedonya Köprülü Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği ile Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Bornova Şubesi olmak üzere 4 ayrı derneği ziyaret etti. 

Başkan Mustafa İduğ’un ilk durağı Makedonya Debre Kültür ve Yardımlaşma Derneği  Başkanı Beytullah Kazaferoğlu oldu. Kazaferoğlu, derneğe yaptıkları için Başkan İduğ’a teşekkür plaketi verirken,  Başkan İduğ da derneğin anı defterine yazı yazarak imzaladı. İkinci olarak  İzmir Makedonya Sarovalılar Derneği Başkanı Murat Kaçar ziyaret edildi. Dernek üyelerinin de katılım gösterdiği ziyarette Başkan İduğ, orkestra eşliğinde Balkan Şarkıları ile karşılandı. 

Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve muhtarlarında yer aldığı ziyaretlerde, Makedonya Köprülü Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Hasan Bakkal ile de biraraya gelindi. Dernek üyelerinin bu güne kadar vefat eden vatandaşlar adına lokma döktürttüğü ziyarete CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel’de katıldı. Başkan Mustafa İduğ’un son durağı ise Makedonya Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Bornova Şubesi  oldu. İduğ, burada Şube Başkanı olan ve aynı zamanda Bornova Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapan Ercan Kahya ve Kadın Kolları Başkanı Esma Pehlivan ile biraraya geldi. 

Çalışmaları anlattı

Ziyaretlerde derneklerin çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Mustafa İduğ, Bornova Belediyesi’nin de yaptığı çalışmaları anlattı. Dernek üyelerinin de yoğun katılım gösterdiği ziyaretlerde Bornova Belediyesinin faaliyetleri ile ilgili film izleten Başkan İduğ, asfalt üretim tesisi, araç alımı, STK Yerleşkesi  ve dijital sınıf gibi çalışmaları hakkında bilgi verdi.  Çamdibi Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu çalışmalarında sona gelindiğini de belirten İduğ, “Çamdibi’nde yaşayan vatandaşlarımız fiziksel olarak spora çok yatkın oluyorlar. Bizde onular için havuzdan sonra cimnastik salonu da açacağız. Sizlerden gelen istekler bizim için çok önemli” dedi. 

Dernek çalışmalarına her zaman destek verdiklerini de belirten Başkan İduğ, “Geçmişte olduğu gibi bundan sonrada dernekler ve sivil toplum kuruluşları ile işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu. 

Gezileri arasında esnaf ziyaretleri de yapan Başkan İduğ, vatandaşlarla da bol bol sohbet etti, iyi çalışmalar diledi. Mahalle kahvelerinde oturarak çay içti.   

 
Benzine bir zam daha: İşte yeni fiyatlar!
 
Konak'ı Cumruriyet coşkusu saracak!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karaburun'da belediye anaokulu kapılarını açtı
Karaburun Belediyesi tarafından hazırlanan ve 3-6 yaş arası çocukların ...
Kaftancıoğlu'ndan Efes Selçuk'a sürpriz ziyaret
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Efes Selçuk’a geldi. Hafta ...
Çiğli 29 yıl sonra kent konseyine kavuştu
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü’nün öncülüğünde 29 yıl sonra Belediye ...
 
Ödemiş'te hamleler yarıştı
Ödemiş Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen ...
Menemen 29 Ekim'i açılışlarla kutlayacak!
Menemen Belediyesi Türkiye Cumhuriyeti’nin 98. yıldönümünü düzenleyeceği ...
Gaziemir’den Datça’ya dostluk köprüsü
Gaziemir ile Datça’nın kardeş şehir olmasını sağlayan protokolü imzalayan ...
 
Başkan Yetişkin'den çağrı: Haydi Seferihisar, 50 bin oluyoruz!
Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin yazlık kesimde yaşayan ve ...
Torbalı'da zeytin festivali şöleni
Torbalı Belediyesi, ilçenin önemli tarım ürünlerini ve kırsal merkezleri ...
Bayraklı'da Cumhuriyet haftası: İşte program
Cumhuriyet'in ilanının 98'inci yılı Bayraklı Belediyesi tarafından düzenlenen ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri