POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Kırklareli’nde yolcu otobüsü devrildi: 11 yaralı
Kırklareli’nde yolcu otobüsü devrildi: 11 yaralı
Doğalgaz ve elektriğe mayıs ayında zam yok!
Doğalgaz ve elektriğe mayıs ayında zam yok!
Uygun fiyatlı Togg için tarih verildi!
Uygun fiyatlı Togg için tarih verildi!
26 Mayıs 2022 Perşembe - 09:03

Başkan İnce'den AK Parti'ye yanıt: 2 yıl sonra muhalefet yapmaya başladı!

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, 13 yıllık hizmet akışı içerisinde Güzelbahçe’nin büyüyüp geliştiğini kaydederek, AK Parti İlçe Başkanı’nın yapmış olduğu eleştirilere de “Ali başkanı tebrik ediyorum, göreve başladıktan iki yıl sonra muhalefet yapmaya başladı” diye konuştu.

Başkan İnce den AK Parti ye yanıt: 2 yıl sonra muhalefet yapmaya başladı!

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Ali Eşref Demir’in, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’ye yaptığı yol eleştirisine Başkan İnce’den yanıt geldi. 13 yıllık çalışmalarını geçtiğimiz günlerde basına ve kamuoyuna tanıtan Başkan İnce, ‘sorunları çoğaltan büyüten’ diyen AK Parti İlçe Başkanı Ali Eşref Demir’e muhalefet yaptıkları için teşekkür etti. Başkan Mustafa İnce, “Sayın Başkan sonunda muhalefet yapmaya başladı, kendisini tebrik ediyorum. Biz 13 yıllık hizmetlerimizi geçtiğimiz günlerde basına ve kamuoyuna sunduk. Başkanımız gidip köşe bucak bozuk yol arayacağına gelip bizim hizmetlerimizi dinlemesini tavsiye ediyorum. Hizmet akışımız içinde Güzelbahçe’mize birçok yatırım yaptık. Bunu tek başımıza yaptığımız gibi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve kamu ortaklığıyla da çalışmalarımız oldu. Şu anda GEDİZ elektrik, İZMİRGAZ ve İZSU gibi şirketleri ilçemizde altyapı yatırımlar yapıyor. Bundan kaynaklı yol bozulmaları var. Tabi bazen gecikmeler, aksamalar oluyor. Onu da kısa sürede ekiplerimiz tamamlıyor. Aynı şekilde GEDİZ, İZMİRGAZ, İZSU şirketleri çalışmalar yapıyor, onlarda ya kendi bünyesinde ya da bizlerin planlamalarıyla yapılmaktadır” diye konuştu. 

"Ayırımcılığı 20 yıldır vatandaş görüyor"
Hiç bir mahalleyi ayırmadan hizmet götürdüklerini söyleyen Başkan İnce, “ Biz hiç bir mahallemizi diğerinden ayırmayız. Genel Başkanımız söylemleri bizler için her zaman bir pusuladır, onu takip ederiz. Atatürk Mahallesine 6 milyona yakın bir yatırım yaptık. Evet, ihmal etmiş olabiliriz ama ‘hiç bir şey yapmadınız’ demek büyük yanlıştır. Atatürk mahallesini yaparken sayın başkanımızı da gezdirdik, bilgisini verdik. Neler yaptığımızı tek tek anlattık. ‘Yaptığı yatırımı da göremedik ama içinde bulunduğu zihniyetin açık bir itirafıdır’ gibi siyasi nezaketsizlikte bulunmuş. Atatürk Mahallesine yapılanı görmüyorsa demek ki hiç gidip de mahalleyi gezmemiş. Başkanımız isterlerse özel olarak kendisini gezdirip tek tek metrekare metrekare yaptıklarımızı anlatmak isterim. 20 yıldır ülkeyi biz değil onlar yönetiyor, toplumun nasıl ayrıştırıldığını toplumun nasıl kutuplaştırıldığını hepimiz iyi biliyoruz” dedi. 

"Büyükşehir’in yatırımını köylü görüyor"
Yapılanları köylünün gördüğünü söyleyen Başkan Mustafa İnce sözlerine şöyle devam etti, “İzmir Büyükşehir Belediyesine geçen köyler önceden alamadıkları desteklerin iki katını alıyor. Büyükşehir Belediyemiz kırsal kalkınmaya verdiği destek Türkiye’deki diğer belediyelere örnektir. Hayvan desteği, tohum desteği, ulaşım ve birçok desteği devam etmekte. Çiftçinin yaşadığı sorunlar yerelden kaynaklı değil. 20 yıldır topraklarını ekip biçemeyen, göç etmek zorunda kalan ve toprakları betona çevrilen AK Parti iktidarının eseridir” dedi. 

"Cevabı halkımız yüzde 70’le verdi, 2024'te de verecektir"
1999’dan beri CHP’nin bayrağının Güzelbahçe’de dalgalandığını söyleyen Başkan İnce, “ Bizden önceki Başkanımızdan aldığımız bayrağı daha yükseklere çıkartmak için bugüne kadar geldik. Oy oranımız her seçimde artırarak bir öncekinin üstüne çıkardık. 2019 seçimlerinde %70,14 oy oranıyla İzmir’in 3’üncü ilçesi olduk. Bu güveni partimize ve halkımıza verdik ki bizleri 3’üncü dönemdir Başkan yaptılar. Hizmetlerimizi, çalışmalarımızı halkımız takdir ediyor ki şu an bu koltuktayız. 1999’da ve 2019’da olduğu gibi 2024’te de Cumhuriyet Halk Partimizin bayrağını yine Güzelbahçe’mizde dalgalandırmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 
Gittim, gördüm, beğendim!
 
Benzin ve motorine bir zam daha kapıda!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Sengel'den 3 yıl sunumu, 'Soyer' ve 'ikinci dönem' sorularına yanıt!
Efes Selçuk Belediye Başkanı Sengel görevde geçen 3 yılını anlattı. İlçedeki ...
Atina'da İzmir masası: 4 konuda mutabakat!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer Yunanistan ziyareti kapsamında ...
Yenifoça'ya yeni sosyal tesis
Foça Belediyesi tarafından Yenifoça’da yeni bir sosyal tesisin yapımına başlandı.
 
İzmir iki büyük ustayı anacak
Tiyatro eleştirmeni, yayıncı Sabri Günay Akarsu ve tiyatro oyuncusu, şair, ...
Aliağa Zabıtası’ndan fırınlara gramaj ve fiyat denetimi
Aliağa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, kent genelinde faaliyet gösteren fırınlarda ...
Karşıyaka ile Stari Grad kardeş şehir oldu!
Karşıyaka Belediyesi ve Bosna Hersek’in Stari Grad Belediyesi, iki kent ...
 
Ödemiş'te 'sağlıklı' iş birliği!
Ödemiş Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi "Önce ...
Başkan Soyer'den Atina mesaisi!
Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Yunanistan'ın Atina şehrine gideren ...
İklim krizi ile mücadelede İzmir'e bir onur daha: Türkiye şampiyonu!
İklim krizine karşı 2030’da sıfır karbon hedefiyle projelerini hayata ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri