POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özel'den Erdoğan ile görüşmesine ilişkin açıklama
Özel'den Erdoğan ile görüşmesine ilişkin açıklama
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Tokat'ta 5,6 büyüklüğünde deprem
Sosyal medyada lokanta ve kafelere boykot çağrısı
Sosyal medyada lokanta ve kafelere boykot çağrısı
Erdoğan’la görüşmeye dair yeni açıklama!
Erdoğan’la görüşmeye dair yeni açıklama!
22 Şubat 2019 Cuma - 08:43

Başkan İnce'den 'saha' zirvesi!

31 Mart Yerel Seçimlere doğru giderken partilerde seçim çalışmalarını hızlandırdı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce seçim çalışmaları için saha görevlileriyle bir araya geldi.

Başkan İnce den  saha  zirvesi!

CHP Güzelbahçe, 31 Mart Yerel Seçim çalışmaları için saha görevlileri toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, ana kademe, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri, CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce, Meclis Üyesi adayları ve saha görevlileri katıldı. İlk konuşmayı Gençlik Kolları Başkanı Devrim Seyrek yaptı.

2014 Yerel, 2019 genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili katılımcılara genel bir bilgi verdi. Ardından CHP Güzelbahçe ilçe Başkanı Çağlayan Bilgen konuştu. Bilgen, “Seçim sathına girmiş bulunmaktayız. Artık tüm çalışmalarımızı tamamladık. Sahaya iniyoruz. İlçe seçim kuruluna meclis üyeleri aday listemizi verdik. Bu süreçte bazı arkadaşlarımız listede yer almadığı için bazı arkadaşlarımız yerlerinden dolayı bazı serzenişlerde bulunmuş olabilir. Arkadaşlar artık bu süreçten sonra kendi iç kavgamız yapma zamanı değil. Tüm arkadaşlarımız bizler için önemli ve değerlidir. Listemize giren arkadaşlarımız hepimizi temsil ediyorlar. Bir fazla meclis üyesi çıkarmak için el birliğiyle omuz omuza bu seçimleri kazanmak için çalışmalıyız. Bizler iç sorunlarımız artık bir kenara bırakıp, rakiplerimizle yarışmalıyız. Artık bir olma birlik olma zamanıdır” dedi.

‘Hızla çözüm bulacağız’
CHP Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce seçim sürecine girdiklerini, hızlı bir şekilde vatandaşlarla buluşacaklarını belirtti. Başkan İnce, “ Aday adaylığı süreci bitti, belediye meclis üyeleri listesi seçim kurullarına verildi. Daha sonra da meclis üyeleri listelerinin hukuksal incelemeleri tamamlandıktan sonra seçim süreci yoğunlaşacak. Geçen hafta itibariyle ilçemizdeki tüm Sivil Toplum Kuruluşları’nı ziyaret ettik; görüş, öneri ve isteklerini not ettik. Şimdi de saha görevlilerimiz seçmenlerin istek, talep, şikâyetlerini alarak bizlere iletecek. Güzelbahçe’den gelecek oranları bu seçim çalışmasıyla önceden görmüş olacağız. Zayıf yönlerimizi görüp kısa sürede kapatacağız. Kararsız vatandaşlarımızla görüşeceksiniz bizlere bildireceksiniz. Bizler gidip neden kararsız olduklarını bizlere neden oy vermeleri gerektiğini onlara anlatıp ikna edeceğiz. Bizleri randımanlı çalışma açısından sizler yönlendireceksiniz. Biz de kendi penceremizden gelen verileri incelemiş olacağız. Her akşam sizlerin çalışmalarınızı değerlendirecek toplantılar yapacağız. Seçim büromuz da günün değerlendirmesini yapacağız. Amacımız seçmenlerin en az %90%95’ine ulaşmak. Seçimin sonucuna, yaptığımız çalışmalarla önceden ulaşmış olacağız. Bu da bizlere seçimde ne kadar oy alacağımızı gösterecek. Arkadaşlar, biz artık kim ne diyor, ne konuşuyor onlara bakmayacağız. Biz halka dokunarak, bu süreçte eksik kaldığımız yönlerimizi bulup hızlı bir şekilde çözüm bulmaya çalışacağız. Arkamızdan dedi kodu yapanlar olacaktır ve yapıyorlar da bunlara aldırış etmeden ama bu söylemleri de çürüterek yolumuza devam edeceğiz. Martın sonunda göreceksiniz ki boş vaatler verip insanları yanlış yönlendirmeye çalışanlar sandıkta dersini alacaktır. Pazartesi’den itibaren saha görevlileri alanlarda halkımızla buluşacağız” dedi.

 
Demet Akalın'dan Alişan'a ikinci zeytin dalı!
 
295 muvazzaf askere gözaltı kararı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Bornova Belediyesi işçileri grev ilanı astı
Bornova Belediyesi'nde taşeron olarak çalışırken, 696 sayılı Kanun Hükmünde ...
Karşıyaka'da doğa yürüyüşü zamanı
Karşıyaka Belediyesi, 24 Şubat’ta düzenleyeceği doğa yürüyüşü ile Karşıyakalıları ...
İzmir'in merkez ilçesine 23 milyonluk yeni hizmet binası
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak'ın Güney mahallesinde yeni bir hizmet ...
 
İzmir'de 'yağmur suyu yatırımı'yla dev tasarruf
İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yağmur suyu yatırımları sayesinde, Türkiye’nin ...
Bornova Kızılhaç heyetini ağırladı
Türk Kızılayı Bornova Şubesi Başkanı Fahrettin Dokak ve Alman Kızılhaç ...
Avrupa’nın ‘12 Yıldız Şehri Ödülü’ 5. kez Karşıyaka’nın!
Katılımcı demokrasi anlayışı çerçevesinde sürdürdüğü çalışmaları Avrupa ...
 
Çamdibi'nde 'dost' buluşma, Başkan'dan kredi müjdesi
Bornova Belediyesi, örnek sosyal sorumluluk projesi Dost Market’ten yararlanan ...
Kocaoğlu olay yerinde yüreklere su serpti: Eğridere yalnız değil!
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, heyelan yaşanan Eğridere'yi ...
Çalkaya: Esnaf biterse Türkiye biter!
Balçova belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya seçim ziyaretlerine ilçedeki ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri