POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bakanlık açıkladı: Okullara seçim tatili
Bakanlık açıkladı: Okullara seçim tatili
Emekli maaşı açıklaması: Temmuzda masaya yatacak!
Emekli maaşı açıklaması: Temmuzda masaya yatacak!
HPV ve HIV iddiaları: Karabük'te gözaltılar!
HPV ve HIV iddiaları: Karabük'te gözaltılar!
ABD heyeti Ankara’ya geliyor: Masada kritik konular!
ABD heyeti Ankara’ya geliyor: Masada kritik konular!
19 Eylül 2018 Çarşamba - 15:57

Başkan Şahin ve gazilerden 'Göreve hazırız' mesajı!

Menemen’deki Muharip Gaziler, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’i makamında ziyaret etti. Vatan, millet, devlet ve bayrak uğruna gerekirse şehit olmaya hazır olduklarını ifade eden gazilerle aynı duyguları paylaştığını ifade eden Başkan Tahir Şahin, “Bu vatan için yaptıklarınıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Şahin ve gazilerden  Göreve hazırız  mesajı!

Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Gazi’ unvanının verildiği 19 Eylül tarihinde Menemenli Gaziler, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen çelenk sunuş töreninin ardından Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin’i makamında ziyaret etti.

Menemen’deki Gazi’lerden maddi ve manevi desteğini esirgemediği için Başkan Şahin’e teşekkür eden Menemen Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Ertuğrul Özer; “Böyle mutlu bir günde, bizlere her an destek veren sayın Belediye Başkanıma ve değerli Menemenlilere şükranlarımı sunuyorum. Sayın Belediye Başkanım her zaman arkamızda, inşallah önümüzdeki yıllarda da yine arkamızda olmaya devam eder” dedi.

Vatan topraklarının bölünmez bütünlüğü için gerekirse şehit olmaya hazır olduklarını ifade eden Menemen Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Ertuğrul Özer, konuşmasına şöyle devam etti; “Geçmişte olduğu gibi, her ne kadar yaşımız ilerlemiş olsa da bu vatan için hiç çekinmeden canımızı vereceğimizi Suriye savaşında gösterdik. Gaziler olarak Askerlik Şubesi’ne gidip, ‘savaşa gitmeye hazırız’ diyerek ismimizi belirttik. Sayın Belediye Başkanımızın huzurunda tüm gazilerimize teşekkür ediyorum.”

“Tek bir amaç uğruna…”
Menemen’deki Muharip Gazileri, Belediye’nin Ünite Müdürleriyle birlikte kapıda karşılayan Menemen Belediye Başkanı Tahir Şahin, tüm gazilerin 19 Eylül Gaziler Günü’nü kutlayarak başladığı konuşmasında; “Kurtuluş Savaşı’nda, Çanakkale’de, Dumlupınar’da, Kocatepe’de, İzmir’de düşmanın denize dökülmesinde ve daha pek çok cephede yüz binlerce şehit ve gazi vermişiz. Tek bir amaç uğruna verildi bu mücadele, Ulu Önder Atatürk’ün kurmuş olduğu laik Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşasın diye. Tek devlet, tek vatan, tek millet olabilmek için ve en önemlisi de bağımsızlığımızın sembolü olan bayrağımızın dalgalanmaya devam etmesi için şehitler ve gaziler vermiş bir ülkenin kahraman evlatlarısınız.  Dün atalarımızın yaptığı gibi bugün bizler ve yarın da bizden sonra gelecek nesiller bu vatan, devlet, millet ve bayrak için şehit ve gazi olmaya gözünü kırpmadan koşacaktır. Türk milletinin buna hazır olduğunun bilinmesini istiyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm silah arkadaşlarının, şehitlerimizin ve gazilerimizin önünde minnetle eğiliyor, bu vatan için yaptıklarınıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Menemenli Gazilerin Belediye Başkanı Tahir Şahin’i ziyareti, Başkanlık makamında çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. Menemen Kaymakamlığı’na ziyaretin ardından Garnizon Şehitliği’ne giden gaziler, şehit mezarlarına karanfil bıraktı. Yıldıztepe’deki silah sergisini ziyaretin ardından gaziler, Menemen Garnizon Komutanlığı tarafından onurlarına verilen öğle yemeğine katıldı. 

 
'İmar Barışı'nda elde edilen gelir açıklandı
 
Kocaoğlu'ndan Dağ'a jet yanıt: Kimmiş o başkan, isim verin!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Başkan Kocaoğlu'ndan 'tarım' çıkışı: Artık son virajdayız!
Menemen’deki "Ortak Tarım Makineleri Parkı"nın açılışında konuşan İzmir ...
Balçova'da Gaziler Günü buluşması
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e Gazilik unvanın verilişinin yıldönümü ...
Karşıyakalılar güne sporla başlıyor
Her yaşta sporu teşvik etmek için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, ...
 
Başkan Karabağ'dan 'perilere' ziyaret
Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci ...
Başkan Pekdaş sert çıktı: Gölge etmesinler yeter!
Konak Belediye Başkanı Pekdaş, restorasyonu devam eden tarihi Kıllıoğlu ...
Başkan Selvitopu öğrencileri sevindirdi
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, yeni eğitim-öğretim yılı ...
 
Esnaf vitrinlerinde Bornova!
Bornova Belediyesi’nin, Mustafa Kemal Atatürk’ün Bornova’da bulunduğu ...
Bornova Günleri'nde sanat rüzgarı
Bornova Belediyesi, Bornova Günleri kapsamında çok özel bir sergiye ve ...
Buca'nın yeni projesi hızla yükseliyor: Bir pazaryerinden ötesi!
Kenti yatırımlarla şahlandırıp neredeyse her hafta bir tesis açılışı gerçekleştiren ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri