POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Kan donduran cinayet: 4 yaşındaki çocuk öldürüldü
Kan donduran cinayet: 4 yaşındaki çocuk öldürüldü
Taksim Meydanı bu yıl 1 Mayıs kutlamalarına kapalı
Taksim Meydanı bu yıl 1 Mayıs kutlamalarına kapalı
Erdoğan'dan 'Özel' görüşmeye dair açıklama!
Erdoğan'dan 'Özel' görüşmeye dair açıklama!
Irak ve Suriye’de 19 terörist etkisiz hale getirildi
Irak ve Suriye’de 19 terörist etkisiz hale getirildi
2 Mart 2019 Cumartesi - 09:42

Bayraklı'da 2 Adaydan Özkanlar'a pazaryeri vaadi!

Yüzlerce esnafın mağdur olduğu “Özkanlar Pazar Yeri” için Millet İttifakı Adayı Serdar Sandal ve Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Aslan’dan müjde geldi.

Bayraklı da 2 Adaydan Özkanlar a pazaryeri vaadi!

Ev ve kahve ziyaretleri, pazaryeri turları, dernek ve sivil toplum kuruluşu ziyaretleri ile gün boyu Bayraklı’da halkın içinde olan CHP Belediye Başkan Adayı öğretmen Serdar Sandal, Mansuroğlu mahallesinde Eğitimciler Derneği Lokali’nde emekli öğretmenlerle buluştu. Ziyaretin ardından kapatılan Özkanlar pazaryerinde incelemelerde bulunan Sandal, göreve gelir gelmez hemen pazaryeri sorununu çözeceklerini söyledi.

Sandal şöyle konuştu:

“Yasal zorunluluklar nedeniyle kapatılan Özkanlar pazaryerimizin yeniden açılması konusunda bölgede yaşayan vatandaşlarımız ve pazarcı esnafımızın haklı bir talebi vardı. Biz de bu talep üzerine arkadaşlarımızla hemen gerekli çalışmaları yaptık. Pazaryerini kuracağımız geniş bir alanı bulduk, projemizi çizdirdik. Bodrum katının tamamen yeraltı otoparkı olarak inşa edileceği proje kapsamında, zemin ve birinci katın tamamı pazaryerine ayrılacak. İkinci katta eğitim merkezi ve gençlik merkezi, üçüncü katta ise konferans salonu ve kreş inşa edilecek. Birçok birimi içinde barındıran kompleksi göreve gelir gelmez en kısa sürede vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız”

BİR MÜJDE DE ASLAN’DAN

Bayraklı'da uzun yıllardır kurulan Özkanlar pazar yeri, bazı ilçe sakinlerinin pazarın kaldırılması için açtığı davayı kazanmaları ve Danıştay 8'inci Dairesi'nin de kararı onamasının ardından, en son 30 Aralık 2017 tarihinde kurulup, sonrasında kaldırılmıştı.  Esnaf o günden bu yana defalarca eylem yapıp, yürüyüş düzenledi. Ancak CHP’li İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bayraklı Belediyesi ile defalarca görüşmeler yapan esnaf sonuç alamadı.

“PAZAR ESKİ YERİNE KURULACAK”

Bir yılı aşkın süredir mücadale eden Özkanlar pazar yeri esnafına müjdeli haber Cumhur İttifakı AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan’dan geldi. Esnafın CHP’li iki belediyenin zıtlaşmasıyla mağduriyet yaşadığını söyleyen Aslan “ CHP’de ki iç çekişmeler yüzünden yaklaşık 1000 esnaf ve 4 bine yakın esnaf ailesi aç kaldı. Bir yılı aşkın süredir esnafa  ne Bayraklı Belediyesi ne de İzmir Büyükşehir Belediyesi sahip çıktı. Şimdi ki CHP’li Bayraklı adayı sorunu çözeceğini söylüyor. Bu zamana kadar belediye sizdeydi neden çözüme kavuşturmadınız? Somut bir proje bile açıklanmadı. Ancak biz size söz veriyoruz pazar yeri eski yerine kurulacak. Esnafın ve vatandaşın mağduriyetini ortadan kaldıracağız.” Dedi.

“YER ALTINA OTOPARK ÜST KATA SOSYAL ALAN”

Projelerin hazır olduğunu ve Özkanlar pazar yerininin altının otopark yapılacağını belirten Aslan “Şuan burası otopark olarak kullanılıyor. Vatandaşlarımız hem otopark sıkıntısı hem de pazar sıkıntısı yaşıyor. Yapacağımız pazar yeri çağdaş ve modern bir yapıya sahip olacak. Pazara gelen vatandaş ve esnaf mağdur olmasın diye yer altına otopark yapılacak. Pazar yerinin birinci katında sebze ve meyve satılırken ikinci katına da giyim ürünleri satılacak. En üst kata ise Belediyeye ait sosyal hizmet yeri açıp vatandaşımızı en iyi şekilde ağırlayacağız.” Dedi.

“BİZ LAFLA DEĞİL PROJELER İLE KONUŞUYORUZ”

Aslan, “Bayraklı’da değişim ve gelişim için yapacağımız projelerimiz hazır. Vatandaşımız hiç merak etmesin. Biz laf değil icraat yapacağız. 10 senedir Bayraklılı vatandaşlarımız hiç bir hizmet alamadı.  Bayraklı'yı AK Belediyecilikle tanıştırarak, yeni bir döneme imza atacağız. Bayraklı için değişim zamanı geldi. Bilgi birikim ve deneyimimizle biz hazırız, Bayraklı projeye doyacak. Biz lafla değil projelerimiz ile konuşuyoruz" diyerek sözlerini noktaladı.

 

 

 

 
Adayı çekilen Ödemiş'te yeni aday belli oldu
 
Özel harekat polislerini taşıyan minibüsle TIR çarpıştı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Adayı çekilen Ödemiş'te yeni aday belli oldu
Demokratik Sol Parti'nin (DSP) Ödemiş Belediye Başkanı Adayı Güngör Demirkaya olarak belirlendi.
Soyer'den Foça mesaisi: Harikalar yaratacağız!
Millet İttifakı'nın Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz için Gerenköy ...
Bornova'da CHP ve İYİ Parti tek vücut!
Cumhuriyet Halk Partisi Bornova Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa İduğ, ...
 
AK Partili Dağ: Üç ayı geçmez kendi aralarında kavga çıkar!
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ: "Bu seçimde CHP'ye oy verdiğinizde ...
Buca'da Priştina’dan Kılıç’a tam destek
CHP’nin Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç, Buca Belediye Başkanı ...
Menderes'te 5 CHP'li vekille mitingi gibi açılış!
CHP’nin Menderes Belediye Başkan adayı Mustafa Kayalar’ın seçim ofisinin ...
 
Bahçeli: Tarih cahilleri bekayı bilmez!
MHP lideri Devlet Bahçeli, sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. ...
Bergama'da Soyer günü!
Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, seçim ...
Adaylığı düşürülen Çalkaya'dan kritik mesajlar: O itirazı yapanı anlattı!
CHP'de adaylığı düşürülen Balçova Belediye Başkanı Çalkaya, "Fetullah ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri