POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Tanju Özcan'ın eşinden Bolu Belediyesi'ne protesto!
Tanju Özcan'ın eşinden Bolu Belediyesi'ne protesto!
İran Konsolosluğu'nda canlı bomba alarmı
İran Konsolosluğu'nda canlı bomba alarmı
Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Erdoğan'dan İran-İsrail gerilimi yorumu
Kırklareli’nde yolcu otobüsü devrildi: 11 yaralı
Kırklareli’nde yolcu otobüsü devrildi: 11 yaralı
13 Temmuz 2021 Salı - 11:51

Bayraklı'da anlamlı turnuvaya muhteşem final

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden merhum Meclis Üyesi Hasan Karabağ anısına düzenlenen futbol turnuvası muhteşem final ile sona erdi.

Bayraklı da anlamlı turnuvaya muhteşem final

Bayraklı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz yıl koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden merhum Meclis Üyesi Hasan Karabağ anısına düzenlenen futbol turnuvası muhteşem final ile sona erdi. Altay Spor Kulübü'nün şampiyonluğu göğüslediği etkinlikte dereceye girenlere kupa ve madalyalarını Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal verdi. Başkan Sandal, "Kendisini kentine, bölgesine ve insanlığa adamış çok değerli bir dostumuzu, büyüğümüzü kaybettik. Bu vesile ile anma etkinliğimize katılan tüm kulüplerimizi, sporcularımızı ve antrenörlerini kutluyorum" dedi.

Geçtiğimiz hafta Şehit Ümit Boz Spor Tesisi'nde başlayan ve müsabakaların başlama vuruşunu merhum Hasan Karabağ’ın kardeşi Hüseyin Karabağ, oğulları İzzet Karabağ ve Fikret Karabağ'ın yaptığı etkinlik, çekişmeli müsabakalara sahne oldu. Final etkinliğine Başkan Sandal'ın yanı sıra Karabağ ailesi ve yakınları ile Bayraklı Belediyesi meclis üyeleri, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş ve ilçe yöneticileri, muhtarlar, İzmir ASKF Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, Bayraklı'daki Amatör Takımlar ve futbol sporseverler katıldı. Pandemi tedbirleri alınan tesise girişte tüm sporcuların ve teknik heyetin ateşleri ölçüldü, hes kodları sorgulandı. Dezenfektan ve maske dağıtıldı. 32 takımın şampiyonluk için yarıştığı turnuvada Asarlık Gençlerbirliği 4'üncü, Genç Özgürspor Kulübü 3'üncü, Altınordu Futbol Takımı 2'inci, Altay Spor Kulübü 1'inci olarak şampiyonluğu göğüsledi. Başkan Sandal, dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim etti. Sandal, günün anısına merhum Hasan Karabağ'ın oğlu Fikret Karabağ'a babası adına Bayraklı'ya hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Sporculara ayrıca katılım belgesi verildi.

SADECE BİR SİYASETÇİ DEĞİLDİ…
İzmir ve çevre illerden profesyonel kulüplerin akademi takımları ve amatör takımlarının katılım gösterdiği turnuvanın finalinde konuşan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "İçimizde ciddi bir hüzün var. Kendisini kentine, bölgesine ve insanlığa adamış bir dostumuzu kaybettik. Sadece bir siyasetçi değildi. Yaşamın her alanında; derneklerde, vakıflarda ve her alanda örgütümüze ciddi katkılarda bulunmuş, çok kıymetli bir dostumuzu, yeri zor doldurulacak bir büyüğümüzü kaybettik. Bu vesile ile merhum meclis üyemiz Hasan Karabağ'ı anmak asli görevlerimizden bir tanesi. Bu anma etkinliğine katılan tüm kulüplerimizi, takımlarımızı, sporcu ve antrenörlerini kutluyorum" diye konuştu.

ONURLANDIRDIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ
?Merhum Hasan Karabağ'ın oğlu Fikret Karabağ, "Babam adına düzenlenen futbol turnuvasında bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Bu turnuva ile babam Hasan Karabağ'ın 'Evim' dediği Bayraklı'ya ve spora değer veren kişiliğini onurlandırdığınız için ailem adına emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi. Konuşmaların ardından tüm katılımcılarla birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

 
İzmir sahillerinin güvenliği jandarmanın atlı birliklerine emanet
 
Bahçeli'den Cumhur İttifakı mesajı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Torbalı'da kırsala destek tam gaz!
Torbalı Belediyesi kırsala yatırım yapmaya devam ediyor. Torbalı Belediye ...
1 milyarlık proje: İzmir trafiği nefes alacak!
Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, Buca ile İzmir Şehirlerarası Otobüs ...
Karşıyaka'da Temmuz bereketi!
Pandemi sonrası çalışmalarına hız veren Karşıyaka Belediyesi, Temmuz sonuna ...
 
Kemalpaşa'da temizlik seferberliği!
Kemalpaşa’da yaklaşan Kurban Bayramı öncesi temizlik seferberliği başlatıldı.
Başkan İduğ'dan yangın raporu: Yeniden ağaçlandıracağız!
Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, Çiçekliköy Mahallesi'nde dün ...
Konak’ta Srebrenitsa yası!
Binlerce Boşnak'ın katledildiği Srebrenitsa Katliamı ve soykırım kurbanları ...
 
Menemen'de kültür-sanat kursları
Menemen Belediyesi, tüm vatandaşlarını sanatla buluşturmak, yeteneklerini ...
Meclis'te yüksek tansiyon! Soyer: Tek kırmızı çizgimiz hırsızlar ve haramilerdir!
Büyükşehir Belediyesi meclis toplantısında gergin anlar yaşandı. AK Partili ...
CHP'li Başkan'dan çarpıcı çıkış: Bu projenin hamisi Emine Erdoğan'dır!
Ödemiş'te yapılan çöp tesisinin faaliyete geçmediğini söyleyen AK Parti ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri