POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
22 Nisan 2021 Perşembe - 09:17

Bayraklı'da her mahallede 23 Nisan coşkusu

Bayraklı Belediyesi tarafından ilçenin her mahallesinde büyük coşkuyla gerçekleştirilen 23 Nisan Şenlikleri kapsamında Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvalar çekişmeli müsabakalara sahne oldu.

Bayraklı da her mahallede 23 Nisan coşkusu

Bayraklı Belediyesi tarafından ilçenin her mahallesinde büyük coşkuyla gerçekleştirilen 23 Nisan Şenlikleri kapsamında Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvalar çekişmeli müsabakalara sahne oldu. İzmir depreminde hayatını kaybeden ikiz kardeşler Sayra ve Çınar Alpgündüz'ün (15) isimlerinin yaşatıldığı etkinliklerde, dereceye giren başarılı sporculara madalya ve kupalarını Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal verdi.

Spor İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan futbol, basketbol, voleybol, jimnastik, ayak tenisi, engellilere yönelik corn hole ve masa tenisi turnuvaları ile Bayraklılı bin 200 çocuk Bayraklı Belediyesinin 23 Nisan Şenliklerinde bir araya geldi. Etkinliklerde pandemi tedbirleri kapsamında tüm önlemler alınırken, dezenfektan ve maske standıyla da çocuklar ve aileleri sürekli ellerini dezenfekte ederek, maskelerini yeniledi. Ayrıca tüm sporcular ve ailelerinin tesislere girişi, HES kodu sorgulamasının ardından güvenli şekilde sağlandı. Bu kapsamda Şehit Ümit Boz Spor Tesisi’nde düzenlenen turnuvaların finaline Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Pınar Susmuş, Sayra ve Çınar Alpgündüz’ün annesi Tülin Batmaz, babası Alican Alpgündüz, CHP Bayraklı kadın ve gençlik kolları, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, muhtarlar, amatör spor kulüpleri temsilcileri, sporcular ve aileleri katıldı.

İzmir depreminde Rıza Bey apartmanı enkazında hayatını kaybeden 15 yaşındaki ikiz kardeşler Çınar ve Sayra Alpgündüz anısına düzenlenen spor turnuvalarının son gününde ikiz kardeşlerin hayatını anlatan video gösterimi sunuldu. Başkan Sandal, aileye etkinliklerin anısına madalya ve plaket takdim etti. Sandal, “Depremde kaybettiğimiz çocuklarımızı rahmet ve özlemle anıyoruz” diye belirtti.

DERECEYE GİRENLERE MADALYA VE KUPA

Bir hafta boyunca her gün süren etkinliklerde kıyasıya mücadele eden bin 200 sporcu düzenlenen törende ödüllerini aldı. Basketbol, voleybol ve jimnastik branşlarında dereceye giren sporculara karşılaşmaların düzenlendiği gün sonunda madalya ve katılım belgeleri takdim edildi.

Engelli sporculara yönelik masa tenisinde; Hilal Bergil, Kübra Ayaz, Murat Özgen Atılmaz,  Corn Hole turnuvasında ise; Semih Yıldırım, Berke Kıraç Kelebek, Kübra Ayaz dereceye girerek madalyanın sahibi oldu.

Futbol Turnuvasında 2008 – 2009 doğumlu yaş gruplarında, 1925 Manavkuyuspor, Çay Mahalle Demirköprü Spor, Bayraklı Yıldızordu Spor Kulübü, İzmir Osmangazi Spor Kulübü madalya ve sertifikalarını aldı. 2010 – 2011 yaş grubunun katıldığı futbol takımları arasında ise; Onur Gençlik Spor, 1925 Manavkuyu Spor, Gümüşpalaspor, Bayraklı Yıldızordu Spor kulübü madalya almaya hak kazandı. Sporculara katılım belgesi verildi.

Ayak Tenisinde dördüncü takım Hızlı Spor, üçüncü Gümüşpalaspor, ikinci Bayraklı Belediyespor olurken; Onur Gençlik Spor Kulübü de turnuvada şampiyonluğu kazandı. Başarılı sporculara kupa, madalya ve katılım belgelerini Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal verdi.

HATİCE TEYZEDEN ENGELLİ DAMLA’YA AKÜLÜ TEKERLEKLİ SANDALYE

Turnuvaların kapanış etkinliğinde en duygulu anlardan biri de hayırsever Hatice Kalfa’nın engelli sporcu Damla Ayaz’a akülü tekerlekli sandalye armağan ettiği an oldu. Başkan Sandal, Hatice teyzeye duyarlılığı ve desteklerinden dolayı teşekkür ederek, plaket verirken, Damla’ya da eğitim ve spor hayatında başarılar diledi. Hatice Kalfa, 53 yaşında kaybettiği oğlunun anısına ilk bağışını da Bayraklılı sporcu Doğan Bulut’a yapmıştı.

 
Konak’ta dezenfeksiyon atağı
 
Dolandırıcıların yeni taktiği: Evde ek iş!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Konak’ta dezenfeksiyon atağı
Koronavirüs ile mücadelenin ilk gününden itibaren dezenfeksiyon çalışmalarını ...
Bornova'da balkonlar fidelerle renklenecek
Bornova Belediyesi koronavirüs salgınındaki artış nedeniyle sokağa çıkmalarına ...
Soyer'den sıra dışı hizmet raporu: 2 yıla 2 dakika yetmedi!
Başkan Soyer açılışını "Ben de akıma uyuyorum" sözleriyle yaptığı videoda ...
 
Başkan Koştu'dan 18 kardeş kente mektup
Başkan Koştu Bergama’nın 18 kardeş şehrine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve ...
Çiğli’de köy enstitülerinin 81.yılı şiirlerle kutlandı
Çiğli Belediyesi tarafından, Köy Enstitülerinin 81. kuruluş yıl dönümü ...
Kemalpaşa'ya yeni kiraz alım merkezi
Kemalpaşa Belediyesi Armutlu’da bulunan Kiraz Alım Merkezi’ni kiraz üreticisi ...
 
Soyer duyurdu: İzmir'e tarım üssü geliyor!
İzmir Büyükşehir Belediyesi iklim değişikliği nedeniyle olası kuraklığa ...
Başkan Sandal depremzedeleri yalnız bırakmıyor!
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, konteyner kentteki vatandaşları ...
Güzelbahçe'nin asırlık ağaçları için bakım zamanı
Güzelbahçe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki Park ve Bahçeler ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri