POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Yunanistan'da art arda 2 büyük deprem!
Yunanistan'da art arda 2 büyük deprem!
YÖK'ten denklik için yeni düzenleme
YÖK'ten denklik için yeni düzenleme
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 gözaltı!
20 ilde FETÖ operasyonu: 70 gözaltı!
Kırmızı Bültenle aranan iki kişi İstanbul'da yakalandı
Kırmızı Bültenle aranan iki kişi İstanbul'da yakalandı
6 Aralık 2018 Perşembe - 13:20

Buca Belediye Başkan Aday Adayı CHP'li Özreçber sahada tam gaz!

Buca Belediye Başkan Aday Adayı CHP'li Özreçber çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Farklı farklı sahalarda adaylık sürecine devam eden Özreçber ilçe sakinlerinin yoğun sevgisiyle gittiği her toplantıda büyük ilgiyle karşılanıyor.   

Buca Belediye Başkan Aday Adayı CHP li Özreçber sahada tam gaz!

Cumhuriyet Halk Partisi Buca Belediye Başkan Aday Adayı Barış Özreçber çalışmalarını sürdürüyor.  

Farklı farklı sahalarda adaylık sürecine devam eden Özreçber ilçe sakinlerinin yoğun sevgisiyle gittiği her toplantıda büyük ilgiyle karşılanıyor.   

Çamlıkule Mahallesi Alevi Bektaşi Kültür Derneği ziyaretinde 200 kişiye hitap ederek projelerini anlatan Özreçber şunları dile getirdi: Adaylık sürecinde çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz, adaymışız gibi çalışıyoruz, sizlerin yoğun ilgisi ve sevgisi karşısında minnettarım. Bugün toplantımızda dışarıda kalan ve içeri giremeyen arkadaşlarımız da var. Tekrar ilginiz için teşekkür ediyorum. İlçemize yönelik yürüttüğümüz adaylık sürecinde nerede ne eksiklik var, mahallelerin sorun ve sıkıntıları neler, daha iyisini nasıl yapabiliriz, ilçe genelinde kent kimliğini ve kaynaşmayı nasıl sağlarız gibi alanların üzerinde ciddi çalışmalar yürütüyoruz.  Yerel seçimlerde halkın tepkileri ve algısı farklı olabiliyor, biz ilçemizin her mahallesinin sorun ve sıkıntılarının layığıyla temsil edilmesini saylayacağız, mahalle muhtarlıklarına yakın ve birlikte işleyen birimler oluşturacağız, bu kenti tüm değerleriyle, kimliğiyle parlatacağız. Eğitim hangi yaşta olursa olsun fırsat eşitsizliğine uğrayan bireylerin kendirlerini geliştirmesi noktasında farklı projelerimiz var. Ellili yaşlarda 'Olgun Gençler'' için kendi yeteneklerini geç keşfetmiş, keşfetmek isteyen kişilerin gelişimine yönelik projelerimiz olduğu gibi Buca kırsalında kuracağımız Eğitim Kampüsü ile de fırsat eşitsizliği yaşayan genç ve çocuklarımıza dokunacağız. Buca için daha iyilerini başarmaya çabalıyoruz. 

 
Ardından son yıllarda kötü günler geçiren, Salih Uçan, Cengiz Üner, Mehmet Badtal gibi Türk Futbolu'na önemli değerler katmış Bucaspor'un gidişatına yönelik taraftarlar ile bir araya geldi. Barış Özreçber Bucaspor taraftarlarının yoğun ilgisini görerek yaşadıkları süreci ne kadar iyi anladığını dile getirdi ve Bucaspor'un yeniden yapılanmasının zorunlu olduğunu, kulübün iç ve dış yapısına yönelik düşüncelerini belirtip göreve gelmeleri durumunda Bucaspor'u eski günlerine geri döndüreceklerini dile getirdi. Öncelikli olarak genç yetenekler yetiştirme zorunluluğu olduğunu belirten Özreçber Bucaspor'un ilçenin en önemli markası olduğunun da altını çizerek ziyaretini noktaladı. 

Yoğun seçim sürecinde mahalle toplantıları ve ziyaretlerini sürdüren Özreçber farklı dini grupların, azınlıkların ve Levanten Kültürü'nün geçmişte yaşandığı ilçe kültürü ve mirasını yeniden canlandırmaya yönelik projelerini ve çalışmalarını anlatmak için Buca Baptist Kilisesi Pastörü Ertan Çevik ile bir araya geldi. Kent kimliğinin ne kadar önemli olduğunu vurgulayan Özreçber 'ülkemizdeki kültürel mirasın anlaşılması için ilçemizden başlayarak kendi yöremizde faaliyetler gerçekleştirmemiz gerekir.' cümlelerini kullandı. Buca ilçesinin kültür mozaiği olduğunu vurgulayan Özreçber ''Buca ilçesine yönelik kültür turizmi ve inanç turizmini canlandırmamız gerekiyor, ilçemizde geçmişte yaşayan Dünya Ticareti'ne yön veren köklü ailelerin bağını da yeniden canlandırmalıyız. Her anlamda farklı ve dinamik bir belediye başkanlığı hizmeti vermeyi düşünüyoruz. İlçemizin tüm zenginliklerini sergilemenin zamanı gelmiştir.'' diyerek sözlerini noktaladı. Ziyaret Ertan Çevik'in Barış Özreçber'e kiliseyi gezdirmesi ardından son buldu. 

 
Turizmin kalbi İzmir'de atıyor!
 
Çalkaya’dan CHP’nin çınarlarına vefa
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP'li İnal: Biz hazırız ve kazanacağız!
CHP Bornova Belediye Başkan Aday Adayı Ethem İnal CHP Bornova İlçe Örgütüyle ...
AK Parti İzmir'de 8 ilçede temayül mesaisi
AK Parti İzmir'de belediye başkan adaylığı için istifa veren ilçe başkanların ...
Sırrı Süreyya Önder cezaevine teslim oldu
"Terör örgütü propagandası yapmak" suçundan 3.5 yıl hapis cezası onanan ...
 
BBP'den flaş seçim kararı: Ankara'da ve İzmir'de...
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki yerel seçimde işbirliği ...
Cumhurbaşkanı Erdoğan 14 adayı daha açıkladı: İzmir eski vekil adayı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda ...
Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı CHP'li Doğan'dan iddialı sandık çıkışı!
CHP Çiğli Belediye Başkan Aday Adayı Cemal Doğan vizyonunu ve Çiğli için ...
 
MHP İzmir'den anlamlı sergi
Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı 5 Aralık ...
CHP'li Polat'tan 'İzmir'in hayalet köyü'ne can verme çağrısı!
CHP’li Polat, “hayalet köy” olarak da bilinen İzmir’in Ödemiş ilçesi Lübbey ...
AK Parti'den MHP'ye 'saha' jesti!
AK Parti, aday göstermeyeceği illerde de sahaya çıkarak Cumhur ittifakının ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri