POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Arda Güler, Real Madrid'e zaferi getirdi!
Arda Güler, Real Madrid'e zaferi getirdi!
Galatasaray, Adana'dan 3 puanla dönüyor
Galatasaray, Adana'dan 3 puanla dönüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu Gazze kasabıdır
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
Türkiye yazın kavrulacak: Sıcaklık rekorları kırılacak
24 Kasım 2021 Çarşamba - 16:19

Büyükşehir'de gün öğretmenlerin günü!

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, Büyükşehir çatısı altında görev yapan öğretmenler ile Sosyal Yaşam Kampüsü'ndeki emekli öğretmenlerin gününü kutladı. İzmir'in yaşam kalitesini artırmak için ulaşımdan alt yapıya kadar birçok proje hayata geçirdiklerini belirten Başkan Soyer, “Ama emin olun ki İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bırakacağı en güzel iz, gelecek nesilleri yetiştiren sizlerin bıraktığı iz sayesinde olacak” dedi.

Büyükşehir de gün öğretmenlerin günü!

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile aynı zamanda öğretmen olan eşi Neptün Soyer, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü, Büyükşehir Belediyesi çatısı altında görev yapan öğretmenler ile Sosyal Yaşam Kampüsü'nde kalan emekli öğretmenlerle kutladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından organize edilen 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinliğine; Kültür Sanat Dairesi Başkanlığı, Gençlik ve Spor Dairesi Başkanlığı, Çocuk ve Gençlik Merkezi (ÇOGEM), Masal evleri, Meslek Fabrikası, İZELMAN kreşlerinde görevli öğretmen ve eğitmenlerin yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özsulu, CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel katıldı.

“Geleceği değiştirmek sizin elinizde”
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından günün anlamına ilişkin konuşma yapan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sözlerine “Çok heyecan verici bir gün” diyerek başladı. Öğretmenler Günü'nün senede bir kez kutlandığını anımsatan Başkan Soyer, “Ama emin olun ki her gün sizinle birlikteyiz. Her gün sizinle iç içeyiz. Her gün sizinle ilgili güzel şeyler yapmak aklımızdan geçiyor. Daha iyisini, daha fazlasını nasıl yaparız diye sürekli düşünüyoruz. Bu gününüzü kutluyorum ve ellerinizden öpüyorum. İyi ki varsınız” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi olarak metro, yol, köprü yaptıklarını, tarımla ilgili projeler ürettiklerini, turizmin gelişmesine katkı sunduklarını ifade eden Başkan Tunç Soyer, “Ama emin olun ki İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bırakacağı en güzel iz, sizlerin bıraktığı iz olacak” diye konuştu.

“Gelecek nesilleri siz yetiştiriyorsunuz”
Başkan Soyer, “Bu olağanüstü güzel memlekette, hiç birimizin hak etmediği bir hayatı yaşadığını düşünüyoruz. Yaşam kalitemiz istediğimiz düzeyde değil. Geleceğimizi değiştirmek sizin elinizde. Bunu değiştirecek olan sizlersiniz. Gelecek nesilleri yetiştirecek olan, onları geleceğe hazırlayacak olan sizlerin emeği, sizlerin yüreği, sizlerin aklıdır. Tutku ile severek yaptığınız, emek vererek yaptığınız mesleğiniz İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin, İzmir'in gururudur. Her biriniz ile ayrı ayrı iftihar ediyorum. Yolunuz açık olsun. Diliyorum ki yetiştireceğiniz çocuklar bu memleketin geleceğini aydınlatsın. Bu memleketin geleceğini çok daha güzel bir yere, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkeyi o muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmaya katkı versin. Bütün kalbimle hepinizin önünde saygı ile eğiliyorum” diye konuştu.
Soyer çifti daha sonra öğretmenlere karanfil verdi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Meslek Fabrikası kursiyerleri tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne özel olarak yapılan pasta da Başkan Soyer ve öğretmenler tarafından kesildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarındaki gösterimler, bugün öğretmenler için ücretsiz olacak. Öğretmenler ayrıca bugün akşam Mustafa Necati Kültür Merkezi'nde ki Yeni Türkü Konseri'ni de ücretsiz izleyebilecek.

 
'İzmir'in ikinci Kültürpark'ı yeni yüzüyle yola çıktı... Soyer: Umut ateş olsun!
 
BAE Veliaht Prensi Nahyan resmi törenle karşılandı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
'İzmir'in ikinci Kültürpark'ı yeni yüzüyle yola çıktı... Soyer: Umut ateş olsun!
Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “daha yeşil bir İzmir” vizyonu ...
'Delice Network'e Terra Madre daveti
Dünya çapında gastronomi alanında ün yapmış 31 kentten oluşan Delice-Dünya ...
Çiğli sosyal yardımda yol haritasını belirledi
Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, yaklaşan kış ayları öncesinde sosyal ...
 
Efes Selçuk'ta 'Eşim Değil, Eşitimsin' yürüyüşü
?Efes Selçuk Kadın Platformu 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası ...
Başkan Çalkaya eğitim emekçilerini unutmadı
Balçova Belediye başkanı Fatma Çalkaya, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle ...
Nar Çiçekleri öğretmenlerine 24 Kasım kutlaması!
Belediye Başkanı Ali Engin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde  Nar Çiçekleri ...
 
Başkan Oran belediye arazisine kara yulaf ekti
Yerli tohumlara sahip çıkarak, Karakılçık Buğdayı, Sakız ve Anason’un ...
Karabağlar'dan Kılıçdaroğlu'na teşekkür ziyareti
Karabağlar Belediye Meclisi'nin CHP Grubu üyeleri, geçen ay ilçeye gelerek ...
Soyer: İtalyanlar bile 'Böylesini görmedik' diyecek!
“Terra Madre” gastronomi fuarına ev sahipliği yapacak İzmir'in lezzetleri ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri