POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı
İndirim pompaya yansıdı: İşte yeni motorin fiyatı
İndirim pompaya yansıdı: İşte yeni motorin fiyatı
İspanya Başbakanı Sanchez'den istifa sinyali!
İspanya Başbakanı Sanchez'den istifa sinyali!
Anzak Koyu'nda geleneksel 'Şafak Ayini'
Anzak Koyu'nda geleneksel 'Şafak Ayini'
11 Ocak 2021 Pazartesi - 15:53

Büyükşehir'den Eşrefpaşa Hastanesi hakkında satış iddiasına net yanıt!

AK Partili Kaya sosyal medya hesabından çarpıcı bir açıklama yaparak Eşrefpaşa Hastanesi hakkında satış iddiasını gündeme getirmişti. Büyükşehir Belediyesi yazılı bir açıklama yaparak iddianın gerçeği yansıtmadığını vurguladı ve Başkan Soyer’in asıl hedefinin Eşrefpaşa Hastanesi’ni daha da büyütmek ve geliştirmek olduğunu belirtildi. 

Büyükşehir den Eşrefpaşa Hastanesi hakkında satış iddiasına net yanıt!

AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya sosyal medya hesabından çarpıcı bir açıklama yaparak Eşrefpaşa Hastanesi hakkında satış iddiasını gündeme getirmişti. 

Kaya'nın "Tüm çağrılara rağmen, salgınla mücadele sürecine bir türlü dahil edilmeyen, belediyeye ait Eşrefpaşa Hastanesi'ni satmayı düşünenler bunu aklından çıkarsın!" ifadesiyle gündeme getirdiği iddiaya Büyükşehir cephesinden yanıt gecikmedi. 

Büyükşehir Belediyesi yazılı bir açıklama yaparak iddianın gerçeği yansıtmadığını vurguladı ve Başkan Soyer’in asıl hedefinin Eşrefpaşa Hastanesi’ni daha da büyütmek ve geliştirmek olduğunu belirtildi. 

İŞTE O AÇIKLAMA 

AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Sayın Mahmut Atilla Kaya’nın sosyal medya hesabından dile getirdiği ve bazı basın kuruluşları tarafından da haberleştirilen İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Eşrefpaşa Hastanesi’nin satılacağı yönündeki iddialar gerçekleri yansıtmamaktadır.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, Türkiye’nin tek belediye hastanesi Eşrefpaşa Hastanesi’ni satmak gibi bir niyeti ve düşüncesi yoktur, hiçbir zaman da olmamıştır.

Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in 113 yıldır kente ve kentliye hizmet eden bu güzide kurumu satmak bir yana, halktan ve emekten yana duruşunun, demokratik ve sosyal belediyecilik anlayışının gereği olarak asıl hedefi Eşrefpaşa Hastanesi’ni daha da büyütmek ve geliştirmektedir.

 

ÖZUSLU: HAYALİ SENARYO

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’nın dile getirdiği Başkan Tunç Soyer’in belediyeye bağlı Eşrefpaşa Hastanesi’ni satma düşüncesi olduğu yönündeki iddiaları sert bir dille yalanladı. Özuslu, 113 yıllık tarihe sahip Türkiye’nin tek belediye hastanesinin satılmayacağını, aksine daha da geliştirilip büyütüleceğini söyledi. Halkın ve devletin mallarının satışı konusunda referans arayanların 19 yıllık AK Parti hükümetinin icraatlarına bakmasını öneren Özuslu şunları dile getirdi:

“Her gün yeni bir hayal ürünü iddiayı ortaya atmaktan ve her gün yeni bir yalanla hemşerilerimizi yanıltmaya çalışmaktan bıkmadılar, yorulmadılar…

Dün tarihi Pasaport İskelesi’nin adını değiştirdiğimizi iddia ederken düştükleri komik durumu idrak bile edemeyenler bugün de kentin simge kuruluşlarından, belediyemizin göz bebeği Eşrefpaşa Hastanesi’nin satılacağı yalanına sarılıyorlar.

Lafı hiç uzatmadan ifade edelim ki İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin, Türkiye’nin tek belediye hastanesi Eşrefpaşa Hastanesi’ni satmak gibi bir niyeti ve düşüncesi yoktur, hiçbir zaman da olmamıştır.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in halktan ve emekten yana duruşunun, demokratik ve sosyal belediyecilik anlayışının gereği olarak, 113 yıldır kente ve kentliye hizmet eden bu güzide kurumu satmak bir yana asıl hedefimiz Eşrefpaşa Hastanesi’ni daha da büyütmek ve geliştirmektedir.

Söz konusu iddiaların sahibi AK Parti MKYK üyesi ve İzmir Milletvekili Sayın Mahmut Atilla Kaya’ya tavsiyemiz, halka ve devlete ait varlıkları satma konusunda bir referans arıyorsa temsil ettiği partiye ve ülkenin son 19 yıllık geçmişine bakmasıdır.”

 
Karşıyaka'da yas günü: Kemal Baysak'a veda...
 
Erdoğan'dan, Kılıçdaroğlu'na 1 milyon liralık dava
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Karşıyaka'da yas günü: Kemal Baysak'a veda...
Karşıyaka’nın 1994-1999 Dönemi Belediye Başkanı, Bosna Hersek Türkiye ...
Başkan Oran'dan Toroğlu'na sert tepki!
Erman Toroğlu’nun “Böyle çingenelik olur mu?” sözlerine tepki gösteren ...
İzmir, Avrupalı Seçkin Destinasyonlar Projesi’nde ilk beşe girdi
Avrupalı Seçkin Destinasyonlar Projesi (EDEN) 2019’a “Yarımada İzmir” ...
 
Narlıdere Belediyesi’ne ISO sertifikası
Narlıdere Belediyesi; hem vatandaşların hem de belediyenin bilgi güvenliğini ...
Çiğli Belediyesi'nden satranç takımı
Çiğli Belediyesi tarafından, toplumsal gelişime katkı sağlamak amacıyla ...
Buca'da kent güvenliği harekatı!
Buca Belediyesi, kent merkezindeki metruk binalar için çalışma başlattı. ...
 
O barınağa Büyükşehir desteği!
İzmir Büyükşehir Belediyesi, Menderes Belediyesi’ne bağlı Özdere’deki ...
Menderes yeşile bürünüyor!
Menderes Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında ilçenin ...
Bornova lavanta kokacak!
Bornova Belediyesi İlçenin dört bir yanını kendi bünyesinde yetiştirdiği lavantalar ile donatacak.
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri