POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Bakanı Yerlikaya'dan seçim güvenliği açıklaması
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Biden ile görüşmek isteyen 500 bin dolar ödeyecek!
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
Bayraktar açıkladı: Nisan ayında zam yok!
5 Mart 2019 Salı - 11:54

CHP Aliağa Adayı Durmaz: O yatırımlar için gerekirse Ankara'da kamp kuracağız!

CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Durmaz, Aliağa adına yapılmış her güzel işe sahip çıkacaklarını, yapılacak her güzel işin takipçisi olacaklarını açıkladı. Durmaz, "Çanakkale-İzmir karayolu üzerindeki battı-çıktı, üst geçit, döner kavşaklar gibi şehir trafiğini rahatlatacak yatırımlar için de gerekirse Ankara’ya kamp kurup Karayolları’nın, Ulaştırma Bakanlığı’nın kapısını aşındıracağız" dedi.

CHP Aliağa Adayı Durmaz: O yatırımlar için gerekirse Ankara da kamp kuracağız!

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, yerel yönetimlerde siyasetin seçimlere kadar süreceğini, seçimlerden sonra hizmet döneminin başlayacağını ifade etti. Kim belediye başkanı seçilirse seçilsin, hizmette devamlılığın esas alınması gerektiğini vurgulayan Durmaz “Bizler, Aliağalıların parasıyla, Aliağa’ya hizmet üretmek üzere yine Aliağalılara ait olan bir makama talip oluyoruz.” diye konuştu.

“ALİAĞA ZENGİNDİR”
Aliağa’nın her türlü imkanı barındırdığını belirten Durmaz “Aliağa’nın mevcut zenginlikleriyle ihtiyacımız olan her şeyi yaparız. Yeter ki bu kaynakları doğru kullanalım, çar çur etmeyelim.  Köylerimiz yol beklerken merkezin asfaltını tekrar tekrar yapmak savurganlıktır; bunu yapmayacağız. Ancak yapılmış doğru işleri de ‘bunu bizden önceki yönetim yaptı’ diye bir kenara atmayacağız. Emeği geçen herkese teşekkür edip, daha iyi ve daha güzel hale getirebilmek için yapacağımız bir şey varsa katkı koyacağız. Örneğin şu an ‘Milletin Ekibi’ adı altında uygulanan ve Turgut Oğuz döneminde ‘Sosyal Market’ ile adımı atılmış proje son derece yerinde, hemşerilerimiz için faydalı bir uygulamadır. Bu projeyi sadece kontrol altına alıp denetlenebilir, şeffaf bir yapıya kavuşturacağız. Eksiklerini tamamlayıp daha da geliştirerek, gerçek ihtiyaç sahiplerinin tüm taleplerine cevap verebilecek hale getireceğiz. Tabii en önemlisi, hesap verebilir bir yapıya kavuşturacağız. Kaç kişi çalışıyor, kaç araç var, personel gideri nedir, sosyal yardım için hangi kalemlere ne kadar harcanmıştır gibi sorular cevapsız kalmayacak.” dedi.

“HEPSİNİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”
Geçen dönemde belediye meclisinde onay verilen ve süreci hala tamamlanmamış projelerin de takipçisi olacaklarını söyleyen Özcan Durmaz “Geçtiğimiz dönemde bizim de içinde bulunduğumuz Belediye Meclisi’nin onay verdiği ancak henüz sonuca bağlanmamış pek çok karar ve yatırım var. Bunların da yakından takipçisi olacak, en kısa sürede hayata geçirilmesi için elimizden gelen çabayı göstereceğiz. Mesela Şakran ve Helvacı’ya kapalı pazaryeri yapılması için sayın belediye başkanımıza borçlanma yetkisi verdik. O para çekildi, Helvacı’ya pazaryeri yapıldı, açılmadı. Şakran hala bekliyor. Göreve geldiğimizde ilk olarak gerçekleştireceğimiz hizmetlerden biri bu olacak. Bunun dışında, Ege Üniversitesi Kampüsü için yine hep birlikte yer tahsis ettik, altyapı ve bağlantılarının tamamlanması için borçlanma yetkisi verdik. Bu konunun da bir an önce sonuca bağlanması için takipçi, ısrarcı ve destekçi olacağız. Aynı şekilde Dokuz Eylül Üniversitesi tarafından Meslek Hastalıkları Hastanesi kurulması için talepleri doğrultusunda Belediye Meclisimiz’ce bölgemizde arazi gösterildi. Bir sanayi kenti olan ve meslek hastalıkları ile iş kazalarından en fazla muzdarip olan Aliağa’mıza o hastaneyi mutlaka kazandıracağız. Bunlar bizim olmazsa olmazlarımızdır.” şeklinde konuştu.

“GEREKİRSE ANKARA’DA KAMP KURACAĞIZ”
Çanakkale İzmir yolu üzerinde bir türlü hayata geçirilemeyen projelere de değinen Durmaz “Yılan hikayesine dönen Çanakkale-İzmir karayolu üzerindeki battı-çıktı, üst geçit, döner kavşaklar gibi şehir trafiğini rahatlatacak yatırımlar için de gerekirse Ankara’ya kamp kurup Karayolları’nın, Ulaştırma Bakanlığı’nın kapısını aşındıracağız. Aliağa’mızın elzem ihtiyacı olan bu projeleri hayata geçirmek için hiçbir şeyden gocunmayacağız, yüksünmeyeceğiz. Bütün bu saydıklarım şahıslara değil, Aliağa’ya ait projelerdir. Aliağa’nın hakkını da Aliağalılara teslim etmeye kararlıyız.” dedi.

 
Zeybekci'den o iddiaya net yanıt: Kimseyi işten atmayacağız!
 
Soyer'den çarpıcı mesajlar: İzmir'den yeni bir siyaset dili şekillenecek!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zeybekci'den o iddiaya net yanıt: Kimseyi işten atmayacağız!
1 Nisan’dan itibaren İzmir’in hizmetkar belediyecilik anlayışıyla tanışacağını ...
AK Partili Arslan: Buca'nın parası çöpe gitmeyecek!
AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, Çamlıpınar Mahallesinde ...
CHP'li Engin: Narlıdere 'deniz sporları' üssü olacak!
Engin, Göztepe Spor Kulübü Başkanı Mehmet Sepil ve kulüp yöneticileri ...
 
Sertel'den Hasan Tahsin için resmi tören çağrısı
Sertel, 15 Mayıs 1919’da düşmana ilk kurşunu sıkarak Kurtuluş Savaşı’nın ...
CHP'li Polat: Kentimize göz koyanlara...
CHP İzmir Milletvekili Mahir Polat, CHP YDK Başkan Yardımcısı Sezgin Kaya ...
Batur'dan 'efsane başkan'a vefa
CHP Konak Belediye Başkan adayı ve Millet ittifakın ortak adayı Batur, ...
 
Bayraklı'da miting gibi buluşma, Soyer'den dönüşüm sözü
Cengizhan Mahallesi’nde seçim bürosunu hizmete açan CHP İzmir Büyükşehir ...
Soyer: Külliye'ye giderim, en büyük hayalim Koç!
Millet İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, ...
Şengül'den Soyer'e tepki: Başkan seçilirse Konak Meydanı'nı da satar!
Şengül, “Sayın Soyer, Seferihisar'da boş arsa görünce dayanamıyor. Kazara ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri