POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Emekli maaşı açıklaması: Temmuzda masaya yatacak!
Emekli maaşı açıklaması: Temmuzda masaya yatacak!
HPV ve HIV iddiaları: Karabük'te gözaltılar!
HPV ve HIV iddiaları: Karabük'te gözaltılar!
ABD heyeti Ankara’ya geliyor: Masada kritik konular!
ABD heyeti Ankara’ya geliyor: Masada kritik konular!
BDDK'dan yeni 'Seçil Erzan' kararı!
BDDK'dan yeni 'Seçil Erzan' kararı!
15 Mart 2019 Cuma - 13:19

CHP İl Başkanı Yücel'den AK Partili Dağ'a yanıt: AKP'deki bu yüzsüzlüğe şaşırıyorum!

Urla'daki mini mitingde konuşan CHP İl Başkanı Yücel AK Parti'ye sert sözlerle yüklendi. Yücel, "Ben neye şaşırıyorum biliyor musunuz sevgili dostlar, terör denen bataklığa sonuna kadar batmış, memleketi 15 temmuz 2016 tarihine kadar, 14 sene boyunca teröristlerle, FETÖ ile birlikte yöneten AKP'deki  bu yüzsüzlüğe, bu arsızlığa, bu pişkinliğe şaşırıyorum" dedi.

CHP İl Başkanı Yücel den AK Partili Dağ a yanıt: AKP deki bu yüzsüzlüğe şaşırıyorum!

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Urla Belediye Başkan Adayı Burak Oğuz için düzenlenen yürüyüş ve mini mitinge katıldı.

Yücel, burada yaptığı konuşmada, CHP ve CHP'li Belediyeler hakkında iddialarda bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'a yüklendi.

Cumhuriyet Halk Partisinin Urla'da düzenlediği ve CHP Urla Belediye Başkan Adayı Burak Oğuz'un Urlalılarla buluştuğu yürüyüş ve mini mitinge CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, CHP İzmir Milletvekilleri Kamil Okyay Sındır, Ednan Arslan, Atila Sertel, Murat Bakan, Özcan Purçu, Bedri Serter ve Kani Beko, Urla CHP İlçe Başkanı Hakan Özbadur, İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan ve binlerce Urlalı katıldı.

Yürüyüşün ardından Urla Meydanı'nda yapılan Miting'de konuşan CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Cumhuriyet Halk Partili belediyelere ve belediye başkan adaylarına suçlamalarda bulunan  AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ'a yanıt verdi.

TEHDİT ŞANTAJ AKP'NİN İŞİDİR!
Yücel "AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ partimizi,  belediyelerimizi eleştiren ve adaylarımızın tehdit edildiği gibi, deli saçması iftiralarda bulunduğu bir basın toplantısı düzenlemiş" diyerek başladığı sözlerini şöyle sürdürdü: 
Öncelikle şunu söyleyeyim, bu beyefendinin açıklamalarından ne dediği pek anlaşılamıyor ama bizim belediye başkan aday adaylarımızı, adaylarımızı tehdit ettiğimizi söyleyerek, yine aklı sıra terör göndermesi yapıp bizi zora sokabileceğini, İzmirli'yi kandırabileceğini sanmış. Kişi kendinden bilirmiş işi... Tehditle, şantajla seçilmiş belediye başkanlarının onuru kırarak, mesela Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur'a yapıldığı gibi,   ekranların önünde ağlatarak görevden alma, adında adalet olan faşizm ve zorbalığın hakim olduğu AKP'nin işidir.Bunu tüm Türkiye canlı yayınlarda görmüştür. Yerel seçimlerle ne alakası var pek çözmedik ama "İthal milletvekilleri var "demiş bizim için. Herkes bilir ki CHP'de, AKP'deki gibi İzmir kültüründen uzak, İzmir'in değerlerine yabancı, tek adamın peşine düşmüş, biat kültürüne sahip,tek bir milletvekilimiz yoktur. İlla ithal birisini görmek istiyorsa, fazla uzağa gitmesin... Partisinin İzmir büyükşehir belediye başkan adayına baksın. İzmir'de kendilerinden aday olacak İzmirli bulamayınca, kalkıp Denizli'den bir aday ithal ettiler. O garibim de kapı kapı dolaşıp "aslında ben İzmirli sayılırım" diye konuşup duruyor. Belediyelerde işçilerimizin maaşlarını alamadığı safsatasına gelince... Bizim belediyelerimizden kimsenin alacağı, ödenmeyen işçi hakkı yoktur. Sayın Dağ  işçilere yapılan eziyeti, işçinin hakkının nasıl hiçe sayıldığını çok merak ediyorsa,  AKP iktidarının İstanbul'da yaptırdığı 3.havalimanı inşaatın da çalışan ve maaşını alamayan işçilerin, eylem yaptığında, nasıl dövülerek,gözaltına alındıklarına bir baksın. Baksın da, bizi kendileri gibi işçiye saraydan bakan, emeğini hiçe sayan emek düşmanlarıyla karıştırmasın.

OSLO, HABUR, İŞİD, PKK DESEM... AKP DERSİNİZ
AK Parti'nin 31 Mart seçimlerini ısrarla genel havasına sokmaya çalıştığını ve bu işe terör örgütlerini karıştırarak kendi üzerlerine yapışmış olan işbirlikçiliği CHP üzerinden unutturmaya çalıştıklarını ifade eden Yücel, "Her seçimde İzmirli' nin tokadını yemeye doyamayan AKP'liler, kendi üzerlerine hem yapışmış,  hem de yakışmış olan terör işbirlikçisi politikalarından sıyrılmak için, bizlere çamur atıp duruyorlar. Şimdi size Oslo, Dolmabahçe, İmralı desem, Valilere verilen, "PKK'ya sakın dokunmayın" talimatları desem, bitmedi terör örgütü PYD dedikleri örgütün liderini devlet töreniyle, kırmızı halılarla kim karşıladı desem, Habur'da teröristleri  davul zurnayla karşılayan kimdi, hakimleri teröristlerin ayağına kim götürdü desem, hendeklerin kazılmasına, silahların, bombaların şehirlere inmesine kim göz yumdu desem, ne dersiniz. Hala bitmedi, Gaziantep'te İŞİD mahallesi kurulmasına, sınırlarımızdan İŞİD'li teröristlerin elini kolunu sallayarak çıkmasına, yaralı İŞİD'li teröristleri Türkiye'de tedavi edilmesine kim izin verdi, hangi iktidar, hangi parti izin verdi desem. Ne dersiniz. AKP dersiniz" dedi.

BU YÜZSÜZLÜĞE ŞAŞIRIYORUM
Adalet ve Kalkınma Partisinin yöneticilerinin ve bakanlarının İzmir'i karıştırmak için terör üzerinden sürekli attıkları iftiralara şaşırmadığını, terör ve teröristle birlikte siyaset yapma anlayışının AKP'ye yakıştığını söyleyen Yücel, "Ben neye şaşırıyorum biliyor musunuz sevgili dostlar, terör denen bataklığa sonuna kadar batmış, memleketi 15 temmuz 2016 tarihine kadar, 14 sene boyunca teröristlerle, FETÖ ile birlikte yöneten AKP'deki  bu yüzsüzlüğe, bu arsızlığa, bu pişkinliğe şaşırıyorum. Ama gittiğimiz her yerde halkımızın, milletimizin, bu yüzsüzlüğün farkında olduğunu görüyoruz. Bizim için önemli olan da bu. Bizim için önemli olan Urla, İzmir ve Türkiye. Onlar dedikodu, iftira, kriz üretir CHP hizmet üretir, kardeşlik getiriri, kalkınma başlatır" dedi.

URLA'DA İŞ BİTMİŞ, SIRA REKOR'DA
Urla halkının CHP Belediye Başkan Adayı Burak Oğuz'a böylesine sahip çıkmasının gurur verici olduğunu ifade eden Yücel, "Urla doğası, çevresi, insanıyla cennetin ta kendisi. Urla'ya sizleri tanıyan, sizin tanığınız ve istediğiniz bir isim yakışırdı. Siz istediniz biz de Burak Oğuz'u sizin adayınız yaptık. Görüyorum ki sahip çıktınız, korudunuz birlikte yürüyorsunuz. Urla'da bu iş çoktan bitmiş. Genç ve başarılı Burak kardeşinizle CHP anlayışı kaldığı yerden devam edecektir. Kendisinden önce yapılan hizmetlerin kat be kat fazlasını yapacağından şüpheniz olmasın. Burak Oğuz'u sizlere emanet ediyor, 31 Mart gecesi Urla'dan yeni bir rekor bekliyorum" diye konuştu. 

 
Bucaspor 10 yıl sonra ilki yaşayacak
 
CHP'li Oran: Herkesin Eko'su olacağım
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İzmir'de sıra dışı seçim yarışı: 157 seçmen, 6 aday!
Beydağ ilçesine bağlı kırsal mahallelerden Sarıkaya'da sadece 157 seçmen ...
CHP’li Batur’dan ‘Konak vizyonu’, ‘örgütle diyalog’ açıklaması ve ‘Soyer’ mesajı!
Konak Belediye Başkan Adayı ve Narlıdere Belediye Başkanı Abdül Batur ...
CHP'de o ilçede eski başkandan adaylara mal bildirimi çağrısı
Menderes’te CHP’den belediye başkan aday adayı olan CHP Menderes Eski ...
 
AK Partili Arslan'dan Buca trafiğine 3 yılda çözüm sözü
Cumhur İttifakının AK Partili Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, ...
Soyer: Demokrasi 4.0'a ihtiyaç var!
Millet İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP'li Soyer demokrasi ...
CHP'li Engin: Mega projemiz barış ve eşitlik
Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Narlıdere Belediye Başkan Adayı Ali Engin, ...
 
CHP'li Gürbüz: Foça için her öneriye açığız
Millet İttifakı'nın CHP'li Foça Belediye Başkan Adayı Gürbüz, "Foça'nın ...
Zeybekci'den Soyer'e 'satış' salvosu ve çarpıcı çıkış: Aziz Kocaoğlu'na sorun...
Zeybekci, “İlçede satılmamış yer kalmamış. Bir de, “İzmir pazarlatmam” ...
Cumhur İttifakı Gaziemir Adayı Yılmaz'dan 'sağlıklı' vaatler
Hasta olmayanının sağlığın değerini bilemediğini vurgulayan Cumhur İttifakı ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri