POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması
Özgür Özel'den Arapça tabela açıklaması
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
İmamoğlu'ndan 'Avrupa Oyunları' çağrısı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Ankara Organize Şube Müdürü serbest bırakıldı
Kobani davasında karar açıklandı
Kobani davasında karar açıklandı
28 Haziran 2018 Perşembe - 18:08

CHP İl Başkanı Yücel'den Bakan Soylu'ya çok sert tepki!

Yücel, "Geçmişine baktığınızda ne olduğunu anlarsınız. Erdoğan'a ve AKP'ye söylediği sözler, onları yolsuzlukla, milleti istismar etmekle, millete yalan söylemekle suçlayan bu zat, ardından bu suçlamaları yaptığı partiye yamanmıştır. Bu açıklama en az PKK kadar bölücü bir açıklamadır. Bölücü bir İçişleri Bakanı vardır. Toplumu çatışmaya sürükleyen bir İçişleri Bakanı vardır. Derhal istifa etmelidir" ifadelerini kullandı.

CHP İl Başkanı Yücel den Bakan Soylu ya çok sert tepki!

İçişleri Balkanı Süleyman Soylu' nun CHP il başkanlarının şehit cenazelerinde protokolde kabul edilmemesi yönünde talimat verdiğini açıklamasına karşı tepkiler sürüyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, parti genel merkezinde gerçekleştirdiği basın toplantısında  Bakanı Soylu'nun derhal istifa etmesi gerektiğini de belirterek, "'Diyor ki 'Müsteşarım vasıtasıyla valilere talimat gönderdim şehit cenazelerine CHP il başkanlarını almayacaksınız.' İçişleri Bakanı Soylu şehit cenazeleri üzerinden toplumu bölme hesabı içerisine girmiştir" derken bir sert tepki de CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'den geldi. 

- CHP'DE YÜCEL ÖRGÜTTEN RAPOR İSTEDİ!... 

VALİLERE TERÖRİSTLERE KARIŞMAYIN DİYEN DE BUNLARDI!
Yücel açıklamasında, "Süleyman Soylu denen ve milleti bölmek, çatışma  çıkarmak isteyen, iftiracı ve kendini bilmez şahsiyet gibi, AKP'nin İçişleri Bakanları, daha önce de aynı Valilere  PKK'ya operasyon yapılmasın, teröristler görmezden gelinsin, asker polis teröristlere karışmasın diye talimat göndermişti. Bu zihniyet kendi çıkarı neyi gerektiriyorsa onun için milleti de böler, kaosta yaratır, teröristlerle kanka da olur" dedi.

AĞZINDAN İFTİRA VE ÇİRKİNLİK AKMIŞTIR
Yücel açıklamasını şöyle sürdürdü: AKP'nin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bakanlığı kendisinin çiftliği, Valileri de kapı kulu zannediyor anlaşılan. Yaptığı açıklamanın ciddiye alınır, devlet adamlığıyla bağdaşır en ufak bir yanı yoktur.   Soylu'nun ağzından iftira, yalan, fitne ve çirkinlik akmıştır. Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanları Şehit cenazelerine Soylu gibi en önde durup, kendini göstermeye reklam yapmaya gitmez. Şehitlerin sahibi Soylu mudur ki, bizlerin şehitlerimizin cenazelerine gitmemiz hakkında atıp tutuyor. AKP'nin İçişleri Bakanları, daha önce de aynı Valilere  PKK'ya operasyon yapılmasın, teröristler görmezden gelinsin, asker polis teröristlere karışmasın diye talimat göndermişti. Bu zihniyet kendi çıkarı neyi gerektiriyorsa onun için milleti böler de, kaos da yaratır, teröristlerle kanka da olur Bu açıklama kin, öfke, bölücülük ve şehitlerimiz üzerinden rant sağlamaya çalışan  kendini bilmez birinin açıklamasından başka bir şey değildir.

EN AZ PKK KADAR BÖLÜCÜDÜR...
İçişleri Bakanı'nın, makam uğruna kendi partisini, kendisine inanmış partilileri yarı yolda bırakıp, AK Parti'ye katıldığını ifade eden Yücel, "Bu beyefendi'nin geçmişine baktığınızda ne olduğunu anlarsınız. Erdoğan'a ve AKP'ye söylediği sözler, onları yolsuzlukla, milleti istismar etmekle, millete yalan söylemekle suçlayan bu zat, ardından bu suçlamaları yaptığı partiye yamanmıştır. Bu açıklama Sayın Genel Başkan Yardımcımız Bülent Tezcan'ında belirttiği gibi, vicdansız bir açıklama, hadsiz ve sorumsuz bir açıklama! En az PKK kadar bölücü bir açıklamadır. Bölücü bir İçişleri Bakanı vardır. Toplumu çatışmaya sürükleyen bir İçişleri Bakanı vardır. Derhal istifa etmelidir" ifadelerini kullandı. 

Yücel, "Biz Şehit gelmesin, vatan evlatlarımız baba ocaklarına, evlatlarına yuvalarına sağ salim dönsün diye çabalıyor ve dua ediyorken,  Süleyman Soylu 'şehit gelsin de cenazesinde kaos çıkartalım' sevdasında. Bu kendini bilmez zihniyete prim verecek, ciddiye alacak değiliz." diyerek sözlerini tamamladı.

 
CHP İzmir Milletvekili'nden çarpıcı iddia: Yeniden erken seçim olacak!
 
İzmir'de TIR kaza yaptı, otoyola bira yağdı!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CHP İzmir Milletvekili'nden çarpıcı iddia: Yeniden erken seçim olacak!
CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, 24 Haziran seçimlerine Cumhur İttifakı ...
CHP'de flaş karar: Erol disipline sevk edildi
CHP'de 24 Haziran sonrası parti yönetimini hedef alan ve 'istifa' çağrısı ...
CHP'den Soylu'ya sert tepki ve 'kurultay' açıklaması
CHP Sözcüsü Bülent Tezcan, gündemlerinde istifa ya da kurultay olmadığını ...
 
İnce'den yeni tweet: Yolculuğumuz devam edecek!
Muharrem İnce Twitter hesabından kendisini destekleyenlere teşekkür etti ...
CHP İzmir’de Yücel örgütten ‘rapor’ istedi!
CHP İzmir İl Başkanı Yücel, yerel seçim sürecinde yararlanmak adına ilçe ...
İYİ Parti kulislerinde flaş iddia: Ulupınar 'koltuğa' dönüp Büyükşehir adayı mı olacak?
24 Haziran seçimlerinde İzmir’de hayal kırıklığı yaşayan partilerin başında ...
 
CHP İzmir’de parti içi ‘Yıldırım’ mesaj: Dar ekipçi kadroların...
CHP’de seçim sonrası başlayan kurultay tartışmaları ekseninde İzmir’den ...
Soylu: CHP'li başkanları şehit cenazelerine almayın!
Soylu, "Müsteşarımız üzerinden 'CHP il başkanlarını bundan sonra şehit ...
AK Partili Kaya'dan CHP'ye: Ambalajı farklı, içi farklı!
AK Parti İzmir Milletvekilleri Kaya, Çankırı ve Bekle teşekkür turlarında ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
CHP İzmir ve Büyükşehir’de görünen o ki…
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri