POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
14 yaşındaki çocuk dehşet saçtı: 3 yaralı
14 yaşındaki çocuk dehşet saçtı: 3 yaralı
Beşiktaş 5 maç sonra galibiyeti hatırladı!
Beşiktaş 5 maç sonra galibiyeti hatırladı!
Tanju Özcan'ın eşinden Bolu Belediyesi'ne protesto!
Tanju Özcan'ın eşinden Bolu Belediyesi'ne protesto!
İran Konsolosluğu'nda canlı bomba alarmı
İran Konsolosluğu'nda canlı bomba alarmı
27 Temmuz 2020 Pazartesi - 12:37

CHP İl Başkanı Yücel'den kurultay değerlendirmesi

Yücel, bu seçimlerin tamamen örgütün özgür iradesiyle yapıldığını, başlarken sonucu belli olan bazı siyasi partilerin seçimleri düşünüldüğünde tam bir demokrasi dersi verildiğini belirterek, kurula seçilen İzmir Örgütü üyelerini kutladı ve "Şimdi yenilenmiş organlarımızla birlikte iktidar yürüyüşümüzü hizmetle, mücadeleyle, memleket aşkıyla birlikte daha da hızlandıracağız” dedi.          

CHP İl Başkanı Yücel den kurultay değerlendirmesi

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel,  Kemal Kılıçdaroğlu’nun yeniden genel başkanlığa seçildiği 37’inci CHP Olağan Kurultayı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 

İKTİDARA ULAŞMAMIZ SADECE ZAMAN MESELESİ
CHP İl Başkanı Yücel, iktidara gelmesi kaçınılmaz olan partisinin kurultayının, iktidar yürüyüşünü hızlandırdığını, Kılıçdaroğlu’nun liderliğini daha da güçlendirdiğini ve tam bir demokrasi dersi verildiğini ifade ederek, şunları söyledi: 
Yapılan kurultayımızla birlikte Türkiye’nin yeni iktidarını kuracak olan partinin Cumhuriyet Halk Partisi olacağı bir kez daha teyit edilmiş oldu. Bu kurultayımız güçlü bir liderin ve iktidarı getirecek güçlü kadroların tam bir demokrasi şöleni ile yeniden seçilmesini sağlamıştır. 31 Mart seçimleri öncesi olağanüstü çabası ve kurduğu seçim stratejisiyle, neredeyse tüm hedeflerimize ulaşmamızı sağlayan Sayın Genel Başkanımızın tartışılmaz liderliği, bir kez daha örgüt tarafından teyit edilmiştir. CHP tüm organları ile Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na sahip çıkmış ve halkın iktidarını kuracak lider olarak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na inancını bir kez daha tüm dünyaya göstermiştir. Bu kurultayımız sadece partimizin değil, Türkiye’nin aydınlık geleceği için çok ama çok önemliydi. AKP iktidarı tarafından tamamen unutulmuş,yalnızlığa terk edilmiş milletimizin yalnız olmadığını, artık içinden çıkılmaz hale gelen ekonomimizi kurtarmak ve yoksulluğu yenmek için çözümün CHP olduğunu, adalet sisteminin yeniden ayağa kaldırılması, ötekileştirmelere son verilmesi, insan haklarının hayata geçirilmesi ve toplumun tüm kesimlerinin barış ve huzur içinde yaşamasının garantisinin de yine Kemal Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP olduğunu göstermiş olduk. Tüm bunları kurultayımızdaki demokratik seçimlerle ve liderimizin açıkladığı 13 maddelik 'İkinci Yüzyıla Çağrı Beyannamesi” ile tüm halkımızla paylaştık. İktidar kurultayımız, iktidar yürüyüşümüzü hızlandırmıştır. Türkiye’nin 31 Mart’ta verdiği desteğin artarak devam etmesiyle birlikte de hedefe ulaşmamız artık sadece zaman meselesi haline gelmiştir. Elbette o güne kadar,   Sayın genel başkanımızın da ifade ettiği gibi durmaksızın çalışacağız. Halkımızın sorunlarını çözmek, cumhuriyet değerlerini yeniden yükseltmek ve bize umut bağlayan tüm milletimizin bu umutlarını gerçeğe dönüştürmek boynumuzun borcudur. 37’inci Olağan Kurultayımızla birlikte şimdi daha güçlü ve heyecanlıyız. Yerel yönetimlerimiz ve örgütümüzle birlikte halkımızın emrinde ve yanında olmaya devam edeceğiz.

PM’DE DEMOKRASİ DERSİ VERİLDİ
CHP Kurultayının ikinci gününde yapılan Parti Meclisi seçimlerine de değinen Yücel, bu seçimlerin tamamen örgütün özgür iradesiyle yapıldığını, başlarken sonucu belli olan bazı siyasi partilerin seçimleri düşünüldüğünde tam bir demokrasi dersi verildiğini belirterek, “Parti Meclisi seçimlerimizde isteyen herkes aday olabildi ve bu heyecanlı yarışta yer aldı. Parti meclisimize bu denli ilginin ve başvurunun olması örgütümüzün dinamikliğini ve partililerimizin çalışma azmini de ortaya koymaktadır. Parti meclisimiz partimizin kurultaydan sonraki en üst organıdır. Böylesine önemli bir organın seçimlerinde delegelerimiz özgür iradeleriyle seçimlerini yaptılar ve yeni parti meclisimizi oluşturdular. Başta parti meclisine seçilen İzmir Örgütü üyelerimiz Rıfat Nalbantoğlu, Selin Sayek Böke, Ednan Arslan, Devrim Barış Çelik ve Yüksek Disiplin Kuruluna seçilen Mahir Polat olmak üzere, yeni oluşan parti üst yönetimlerimize seçilmeyi başaran tüm üyelerimizi kutluyorum. Şimdi yenilenmiş organlarımızla birlikte iktidar yürüyüşümüzü hizmetle, mücadeleyle, memleket aşkıyla birlikte daha da hızlandıracağız” dedi.          

 
İzmir'de dehşet: Su kanalından ceset çıktı!
 
Bayramda tutuklu ve hükümlülerin görüş hakkı artırıldı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu ve MYK'nın oy kullandığı sandıktan İzmir adaylarına kaç oy çıktı?
CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve 18 kişilik MYK’nın, 12 PM üyesi ile birlikte ...
PM’ye giremeyen Vekil Bayır’dan zehir zemberek açıklamalar!
CHP İzmir Milletvekili Bayır, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde ...
Soyer’den 'ilk kurultay' yorumu: Ahmet, Mehmet fark etmez!
Büyükşehir Belediye Başkanı Soyer, “Bu kurultayın vurgusunun içerikle ...
 
Kotaya takılan CHP'li Çelebi'den çarpıcı mesajlar
Parti Meclisi seçimlerinde CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun anahtar listesinde ...
PM'ye seçilen CHP'li Çelik'ten 'Lider'e ve örgüte teşekkür
PM’ye seçilen Devrim Barış Çelik, “kararlı tutumu ve kıymetli katkılarından ...
Kurultayın İzmir fotoğrafı!
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu en güçlü kurultayını geride bırakırken, ...
 
PM’ye giren Vekil Arslan: Örgütümün başını öne eğmedim!
Kurultay’da 743 oy alarak PM’ye giren İzmir Milletvekili Ednan Arslan, ...
CHP'de liste dışı kalan Özkan'dan tek cümlelik mesaj!
CHP'de bir önceki kurultayda liste delerek PM'ye seçilen ve daha sonra ...
CHP seçimini yaptı: İşte yeni PM ve YDK!
Kılıçdaroğlu 1251 oyla 6.kez genel başkan seçilirken büyük yarış “Hedef ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri