POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
Atatürk'e hakaret eden sanığın cezası belli oldu
Atatürk'e hakaret eden sanığın cezası belli oldu
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu
Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu
Çorlu tren katliamı davasında karar!
Çorlu tren katliamı davasında karar!
13 Mayıs 2019 Pazartesi - 18:02

CHP İzmir'de '23 Haziran' zirvesi, Yücel'den 'Kişi kendinden bilir işi' çıkışı!

CHP İzmir Örgütü 23 Haziran'da tekrarlanacak İstanbul seçimleri öncesi İmamoğlu'na destek noktasında yol haritasını belirlemek için toplandı. Soyer ve ilçe belediye başkanlarının da katıldığı zirve sonrası önemli açıklamalarda bulunan CHP İl Başkanı Yücel, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Adayı Yıldırım'ın "Çünkü çaldılar" sözlerine de "Kişi kendinden bilir işi" ifadesiyle tepki gösterdi.

CHP İzmir de  23 Haziran  zirvesi, Yücel den  Kişi kendinden bilir işi  çıkışı!

Gizem TABAN/GERÇEKİZMİR - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir İl Örgütü, CHP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu için toplandı.

Büyükşehir Belediye binasında yer alan Çetin Emeç Salonu'nda gerçekleşen toplantıya CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları ve il yönetimi de katıldı.



CHP İzmir Örgütü toplantıda 31 Mart yerel seçim sonuçları değerlendirilirken, 23 Haziran’da Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) aldığı karar doğrultusunda 23 Haziran'da tekrarlanacak İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi İzmir’den verilecek destek noktasındaki yol haritası da masaya yatırıldı.

CHP İl Başkanı Yücel toplantı sonunda önemli açıklamalarda bulundu. 

BU ARTIK CHP’NİN MESELESİ OLMAKTAN ÇIKTI!
İzmir İl Örgütü olarak İmamoğlu’na gereken desteği vereceklerini kaydeden Yücel, “Bu artık CHP’nin ve Millet İttifakı’nın meselesi olmaktan çıktı. Toplumun tüm kesimlerin tepkisini çeken, hangi partiden olursa olsun hangi partiye oy vermiş olursa olsun herkesin vicdanlarını sızlatan bir karar. O yüzden, 23 Haziran seçimlerine kadar gerekli hazırlığı ve örgütlenmeyi yapacağız. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Sayın Ekrem İmamoğlu’nu daha büyük ve ciddi bir oy oranıyla yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı seçtireceğiz” ifadelerini kullandı.

İMAMOĞLU’NA OY VERMEYEN KESİMLERİ KAZANACAĞIZ
Yücel, İstanbul için yapacakları destek ve kampanyalar hakkında da bilgilendirmede bulunarak şunları söyledi: Genel merkezin yaptığı bir bağış kampanyası çağrısı vardı. Alt ve üst limit sınırları içerisinde bir bağış olacak. Bu herkesin vatandaşlık görevi… Gerekli imkanlar ölçüsünde herkes kişisel desteğini yapacak. Belediye başkanlarımızın destek ve kampanya konusunda bir hazırlığı var. Biz de İl Başkanlığı olarak, ilçe örgütleriyle bir çalışma yapacağız. Öncelikle İzmir’de yaşayan ve İzmir’de ikamet eden seçmenin 23 Haziran’da oy kullanması için seçim günü İstanbul’a götürülüp getirilmesi için çalışma yapacağız. Bunun dışında da 31 Mart seçimlerinde İmamoğlu’na oy veremeyen kesimlerin kazanılması konusunda çalışacağız. Toplumun her kesiminde YSK’nın iptal kararı ile bir rahatsızlık var. Bu konuyu hukukun hiçbir yerine oturtamıyorsunuz. Aklın, mantığın, vicdanın hiçbir yerine oturtamıyorsunuz. 31 Mart yerel seçimlerinde oy vermeyen seçmen ve kitlenin kazanılması konusunda çalışacağız.

YILDIRIM’IN O SÖZLERİNE SERT TEPKİ 
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın İstanbul seçimlerinin neden iptal edildiği sorusuna verdiği "Çok basit, çaldılar" yanıtı hakkında konuşan Başkan Yücel, “Bunu açıklamaya kelimeler yetersiz kalıyor. Kişi kendinden bilir işi... Biz takdiri kamuoyuna bırakıyoruz” dedi.

İZMİR’DEN GÖREVLENDİRME YAPILACAK
İstanbul seçimleriyle ilgili İzmir’den de görevlendirme yapılacağını belirten Yücel, “Partili olan, gönüllü olan vatandaşlarımız da var. Hepsiyle birlikte oturup planlı ve programlı bir şekilde görevlendirme yapacağız. Bu konuda seçimin kaptanı İstanbul İl Başkanlığıdır. İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve adayımız Ekrem İmamoğlu’dur. Onların hazırlayacağı bir çalışma programı dahilinde biz de destek vereceğiz” diye konuştu.

İSTANBUL’DAN SONRA İZMİR’DE ÇALIŞMALARI HIZLANDIRACAĞIZ
İzmir’deki seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunduklarını ifade eden Yücel, şu açıklamayı yaptı: İlçe başkanlarımızla daha önce bir araya gelmiştik ama belediye başkanları ve ilçe başkanlarımız olarak ilk kez bir araya geldik. İzmir’deki yakaladığımız başarı hedeflediğimiz başarıya yakındı; ancak kazanamadığımız ilçeler var. Bir dahaki dönem bu ilçelerde de seçimi kazanmak için hiç ara vermeden çalışmalara devam edeceğiz. Gerek diğer ilçe belediyeleri, büyükşehir ve örgütler olarak kazanamadığımız ilçelere gerekli her türlü desteği, yatırımı ve hizmeti götürmek konusunda büyük bir mutabakata vardık. CHP, 31 Mart yerel seçimlerinde Millet İttifakı olarak da Türkiye’ye bir umut oldu. Bu seçimde yakaladığımız başarıyı ilk genel seçimlerde CHP’yi iktidara taşıyarak taçlandırmamız gerekiyor. Bu dönemde görev yapan hem belediye başkanlarımıza, hem ilçe başkanlarımıza hem de yöneticilerimize bu konuda büyük bir sorumluluk düşüyor. Geneldeki başarı, yerelden geçiyor. O yüzden belediye başkanlıklarımızın bu tarihi görevdeki sorumluluk ve misyonlarını unutmadan çalışmalarını ve hizmetlerini yapmaları gerektiğini anlattık. Şu anda önceliğimiz İstanbul’daki seçim. İstanbul’daki seçimi kazandıktan sonra İzmir’deki çalışmalarımızı da hızlandıracağız.

 
Konak'ta 'İzmir-Selanik Köprüsü' zirvesi
 
Büyükşehir Meclisi'nde kent içi ulaşım için 2 önemli adım!
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'dan YSK'nın ret kararına ilk yorum
CHP lideri Kılıçdaroğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i ziyaret ...
YSK'dan flaş karar: CHP ve İYİ Parti'ye ret
YSK, CHP ve İYİ Parti'nin, İstanbul'da tüm ilçe belediye başkanlığı seçimleri ...
CHP Bornova İmamoğlu için tek yürek
CHP Bornova İlçe Başkanı Asım Güven,  ilçe yönetim kurulu üyeleri, Bornova ...
 
CHP'li Vekilden Soyer'e 'Basmane Çukuru' çağrısı: Milli park olsun!
Folkart'ın projeden vazgeçeren TMSF'ye iade kararı almasının ardından ...
AK Partili Bölünmez'den yoğun iftar mesaisi
AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı Konak, Buca ve Karabağlar’da ...
İmamoğlu'dan 'Daha güzel olacak' yorumu!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Ekrem İmamoğlu, kendisine destek ...
 
"301 cinayetin faili belli ve aynı düzeni koruyor!"
CHP İzmir Milletvekili Kani Beko, Soma’da 301 madencinin katledildiği ...
AK Parti İzmir'de bir ilk: Yeni yönetim için özel anket!
AK Parti İzmir'de yönetimi belirlemek için geniş kapsamlı istişarede bulunarak ...
Erdoğan'dan vatandaşa "Daha güzel olacak" yanıtı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından Taksim'de nostaljik ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
31 Mart’ın İzmir fotoğrafı!
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri