POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER GÜNCEL SPOR KÜLTÜR-SANAT DÜNYADAN EKONOMİ TÜMÜ
HPV ve HIV iddiaları: Karabük'te gözaltılar!
HPV ve HIV iddiaları: Karabük'te gözaltılar!
ABD heyeti Ankara’ya geliyor: Masada kritik konular!
ABD heyeti Ankara’ya geliyor: Masada kritik konular!
BDDK'dan yeni 'Seçil Erzan' kararı!
BDDK'dan yeni 'Seçil Erzan' kararı!
Moskova'da terör saldırısı: 100 kişi hala kayıp
Moskova'da terör saldırısı: 100 kişi hala kayıp
31 Mart 2023 Cuma - 15:20

CHP İzmir'de aday adayları vitrine çıktı: 43 gün sonra şafak doğacak!

CHP İzmir’in milletvekili aday adayları vitrine çıktı. Törende konuşan CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, “Seçime 43 gün kaldı. Askerlikte şafağı sayarlar, 43 gün kaldı. Tam 43 gün sonra şafak doğacak. Çok uzun süredir karanlıklar içerisinde yaşıyoruz. Bu toplumu karanlıklara mahkum ettiler ama 43 gün sonra şafak doğacak' dedi.

CHP İzmir de aday adayları vitrine çıktı: 43 gün sonra şafak doğacak!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir milletvekili aday adaylarının vitrine çıktığı tanıtım toplantısı Tarihi Havagazı Fabrikası'nda gerçekleşti.

CHP İzmir İl Başkanlığı'nın düzenlediği törende, İzmir’de CHP’den milletvekilliği aday adaylığı başvurusu yapan toplam 193 isim kamuoyuna tanıtıldı. Alanda bulunan LED ekranda, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçimi kazandığına yönelik tasarlanan video gösterildi. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu’nun ‘Hepimiz adayız’ vurgusu yaptığı konuşmasından kesitlerin yer aldığı ve CHP’nin ‘Sana söz’ sloganıyla hazırladığı videonun gösterimi de yapıldı. 

BURADA OLMAKTAN ONUR DUYUYORUM!

CHP İzmir Milletvekilli Aday Adayları Tanıtım Toplantısı’nda konuşan CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, “Her biri birbirinden değerli, her meslek grubundan, toplumun her kesiminden değerli aday adaylarımız sizlerle burada olmaktan onur duyuyorum, sizlerle aynı kavganın parçası olmaktan, büyük bir mücadele yürütmekten kıvanç duyacağım” sözleriyle aday adaylarını selamladı.

43 GÜN SONRA ŞAFAK DOĞACAK!

Göreve geldiğinden bu yana illerin plaka koduyla seçim için geri sayım yapan CHP İzmir İl Başkanı Aslanoğlu, “Seçime 43 gün kaldı. Bugün Kütahya… İzmir’den Kütahya’ya selam olsun.  Askerlikte şafağı sayarlar, 43 gün kaldı. Tam 43 gün sonra şafak doğacak. Çok uzun süredir karanlıklar içerisinde yaşıyoruz. Bu toplumu karanlıklara mahkum ettiler ama 43 gün sonra şafak doğacak ve 15 Mayıs sabahı hep beraber aydınlıklara uyanacağız” dedi.

CHP ÖRGÜTLERİ UZUN ZAMANDIR İKTİDAR İÇİN YÜRÜYOR!

CHP örgütlerinin iktidar için çok uzun zamandır çalıştığını ve hazır olduklarını kaydeden Aslanoğlu, “Göreve geldiğimizde bu maratonun son 100 metresi demiştik. Uzun yıllardır CHP örgütleri çalışıyor. Bu 1 günlük, 10 günlük, 100 günlük bir çalışma değil. Kampanya çoktan başladı. CHP örgütleri çok uzun zamandır iktidar için yürüyor. Bundan sonraki mücadelemizde aday adayı arkadaşlarımızla beraber yürüyeceğiz. Hep beraber bu karanlığa son vereceğiz” ifadelerini kullandı.

HER BİR CHP'Lİ ADAYMIŞ GİBİ ÇALIŞACAK!

Aday adaylarının aday olup olmadığına bakmaksızın çalışacağına yürekten inandığını belirten Aslanoğlu, “Ben biliyorum ki aday olsun ya da olmasın her bir CHP’li aday adayımız, adaymış gibi, milletvekili olacakmış gibi son güne kadar çalışacak. Bundan tüm örgütümüz adı kadar emin. Tüm örgütümüz sokaklarda, her gün hane ziyaretleri, işyeri ziyaretleri yapıyor. Bundan sonra da her gün evlerde, işyerlerinde olmaya devam edeceğiz. İl yönetimimiz, ilçe başkanlarımız, ilçe yönetimlerimiz, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, meclis üyelerimizle 40 gün içinde 1 milyon 125 bin seçmene kapı kapı gideceğiz” açıklamalarında bulundu.

detail-photo-fancybox-1

SEÇİMİ AÇIK FARKLA ALACAĞIZ!

Seçim çalışmalarından da söz eden İl Başkanı Aslanoğlu, şunları söyledi: “Her ilçede gece vardiyaları oluşturduk. Gece ayakta olan yurttaşlarımızla yan yana çalışacağız. Taksi duraklarına, fırınlara, hastanelere gideceğiz. Vatandaşımız neredeyse orada olacağız. Her ilçede engelli aileleri ziyaret edecek timlerimiz var, 30 ilçede çalışıyorlar. Dünyaca ünlü bilim insanı Daron Acemoğlu ile İzmir İl Örgütü birlikte çalışma yürütüyor. Kapı siyasetini, mesajları hocalarımız belirledi, ölçümünü onlar yapıyor, 200 arkadaşımız o alanda çalışıyor. Kadın kollarımız 120 takım oluşturdu, dar gelirli aileleri ziyaret ediyorlar. Hep birlikte çalışacağız. Aday adaylarımızdan da görüleceği gibi bu dönem partiye teveccüh çok yüksek. Toplum, Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu cumhurbaşkanı olarak görmek istiyor. Toplum, Millet İttifakı’nı iktidar olarak görmek istiyor. Biz hep beraber Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu  13.Cumhurbaşkanımız yapacağız. Bu seçimi açık farkla alacağız, bahsettikleri gibi küçük bir farkla değil. Bunu toplumun her kesiminde görüyoruz.”

İZMİR'DE HEDEF YÜZDE 75!

Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin CHP İzmir İl Örgütü’nün hedefini açıklayan Aslanoğlu, şöyle konuştu: “Biz bu seçimde İzmir’de her 4 vatandaşın 3’ünün oyunu alacağız. Hedefimiz bu şehirde yüzde 75’i yakalamak. Son dönemde kadın haklarına gelen saldırıları görüyorsunuz. İki oy uğruna yapmadıklarını bırakmıyorlar. Ama kadınlarımız bunu görüyor. Kemal Kılıçdaroğlu kazanacak, kadınlarımız, gençlerimiz, halkımız kazanacak. Size söz yine baharlar gelecek, size söz aydınlığın ışığı hiç sönmeyecek.”

 
İzmir'e fırtına uyarısı!
 
Kılıçdaroğlu'ndan Abdullah Gül'e ziyaret!
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Garip 31 Mart 2023 Cuma 21:18

İktidarı hedefleyen partinin Belediye başkanları, çoğu ilçenin ilçe başkanı ve yönetimi, eski il yönetimi ve birçok vekil adayının katılmadığı, çoşkusuz ve yüzde 80 i 60 yaş üstü her dönem heryere aday olanlarla dolu tanıtım. Yeter artık yeni ve genç dinamik adaylar istiyoruz

Yorumu oyla      0      0  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İnce'den iş birliği açıklaması: Bize sıra 24 saat kala geldi!
Memleket Partisi'nin Cumhurbaşkanı adayı ve Genel Başkanı Muharrem İnce, ...
Beko: Asgari ücrete neden zam yapmıyorsunuz!
Gerçek açlık sınırının 10 bin, yoksulluk sınırının ise 30 bin lira olduğunu ...
Sındır: AKP’nin aklı fikri 5’li çeteyi ihya etmek!
En düşük emekli maaşı, geçici işçi düzenlemesi gibi birçok düzenlemeyi ...
 
AK Parti İzmir'in yeni il başkanından ilk mesajlar!
AK Parti İzmir'in yeni il başkanı kente ve teşkilata ilk mesajlarını görev ...
CHP'den Karşıyaka Balkan buluşması
Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, Karşıyaka Belediye ...
CHP'li Sertel'den 'hızlı tren' çıkışı!
Sertel, TCDD Genel Müdürü Hasan Peküz’ün de hazır bulunduğu KİT Komisyonu ...
 
CHP İzmir'den 8 ilçe için özel çalışma: Neler yapılacak?
CHP İzmir, partinin yerelde iktidar olmadığı 7 ilçe ile kayyumla yönetilen ...
AK Parti İzmir'in yeni il başkanı belli oldu
Kerem Ali Sürekli’nin aday adaylığı istifası sonrası merakla beklenen ...
Memleket Partisi’nde üst düzey istifa
Yüksek Seçim Kurulu’nun (YSK), Cumhurbaşkanı kesin aday listesini açıklamasının ...
 
RÖPORTAJLAR
ÇOK OKUNANLAR
FACEBOOK'TA GERÇEK İZMİR
TWITTER'DA GERÇEK İZMİR
YAZARLAR
Sercan Avcı
2019-2024’te CHP’li başkanların verdiği siyasi dersler
İlker Ağın
Atatürk ve tarım
Seray Akın
Otomobilin neyi eksik? Onun da tarihi var...
Fikret İlkiz
Yargıç dertlenmesi ve etik
Dr. Tuncay Filiz
Hipertansiyon
ÇOK YORUMLANANLAR
Gerçek İzmir
KünyeKünye Ä°letiÅŸimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri